twint Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 tak sem taky dneska vlezl. popravd enic moc, jediny co me zaujalo bylo lamborghini gallardo spider :wohow: , a stanek asusu s taktovanim kde meli vystaveny paradni zakladovky a grafiky, kdyz uz si je nemuzu dovolit tak se aspon podivat (takova 9800x2 vypada fakt hezky). nejvetsi zklamani bylo ze pavilon z byl uzavren nebo se tam elo neco soukrome, tam t bylo vzdycky nejlepsi. a taky sem se tesil na tu novou nokiu 5800, docela o ni uvazuju na vanoce ale mikde sem ji nepotkal:cry:. tot asi vse Citovat
manousp Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 mě hodně "mrzelo" že jsem tam nemohl jet protože to bylo v ty nejhorší dny a cesta by trvala aspon 2 hodky ... podle toho co tu píšete jsem asi o nic nepřišel :D ,ale stejně jsem chtěl vidět aspon tu největší lcd :D jak byla velká ? to lcd melo 108" ... skoro 275cm :D Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Říjen 9, 2008 Administrators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 prave jsem se vratil a moje postrehy: INVEX - Naprosta fraska. Kdyby tam nebyl ESET tak uplne mrtva hala... DIGITIEX - Par peknych obrazovek a v 2. hale troska toho tunningu a male "muzem" HW. (Aspon tam byli pekne auta) INTERKAMERA - Tady jsem stravil vetsinu casu. Diky tehle hale se cela cesta vyplatila. (Kvuli tomu jsem taky jel) Takze celkovy dojem je dobry. Ja na rozdil od ostatnich moc necekal... PS: az zpracuju fotky poslu odkaz :D Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 9:30 ..příjezd.. 9:45 ..největší LCD na světě... 10:00 - až konec .. stánek s pivem ..pak točený došlo :( :D Citovat
Kamikaze211 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Pro běžného návštěvníka nezážívné, byl jsem tam dneska. Měl jsem firemní vstupenku takže zdarma :) :-D a pro "odbornou veřejnost" to ještě jde, jinak nuda na ntou. Už ani blbý klíčenky nerozdávali. Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Rozdavali propisku a bublifuk v jednom :dozey: Fakt super :dozey: Aspon ze bylo na vstupence listek do kina 1+1zadara :dozey: Citovat
Ski Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Ani jsem si nedelal iluze ze se neco zlepsi...a ani jsem nejel...Ale asi mi nic neuteklo..krom te LCD) zajimave..kolik tak stala? :D...Nejlepsi to pro me bylo uplne poprve :) ale to je par let zpatky...plno stanku velke arealy (a taky vic ;) ) a zabava... Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Ski: ta TV stála 5 000 000 Kč :) ..ale zdarma auto..no neber to :D jinak já tam jel s tím, že nic nečekám..ale překvapilo mě teda jedo Wii a asi 1-2 Xbox360 :-D ..a celkem levný pivo (25 točený :)) Citovat
togregor Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 tak to je skoda jestli to padne pak uz nebude nejak moc prilezitost se se vsema dobryma lidma ze skoly poradne ozrat a pak donyst jen vstupenku jako omluvenku :D ale ono je tech vystav vic no takze se asi dycky neco najde :D Citovat
jack123 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 já byl tenhle rok na GC a úplně perfect...na ivexu jsem byl minulej rok poprvy a ani jsem se tam tenhle rok nechystal... j, taky sem byl letos na GC (už podruhý) a fakt se to neda s invexem srovnat..to je jako srovnávat grafiku "Pongu" a "Crysis"... Citovat
Cvak01 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Invex: Až na tu bednu :love: vůbec nic , ještě že se Rosengart celkem pochlapil a dovezl 7 fotbálkovejch stolů :D Takže jsem za 20 minut prolezl celej invex a pak sem asi 5 hodin hrál :D Citovat
Sim3to Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Skoda ze to s tim invexem jde tak z kopce Citovat
Dejv Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Přesně tak, čekal jsem od toho mnohem více ........... Nějaký pařby na X-BOX 360 , PS3 (chtěl jsem si vyzkoušet). Nějaké novinky na PC např. COD5. Prostě nic. Velké zklamání. A když jsem viděl utkání v COD4 a ty lagy jako prase, tak jsem si řikal to je hotovo .... Jediný za co to stálo tak kouknou na nějaké pěkné baby u nějaký stánků, miss atd. :love: Citovat
_beriii_ Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 uaaaa nevetsi nuda takovej shit uz dlouho nebyl na invex uz nevkrocim... uplne sum a fuck to mega LCD bylo husty asi tak jediny xD... ja tam nevidel ani xko ani wiicko xD vetsinu casu sem tam taky prosedel a prochlastal xD proste absolutni mrdka.... na pristi GC bych udelal hromadnej vyjezd fora :-D udelat nejakej zajezd. Ne aby e vsichni nudili na takovymhle propadaku. OD invexu 2004 to zacalo byt horsi a horsi a takhle to vyvrcholilo.. (nebo spis VYVRCHOLI?) Citovat
Administrators Rixcz Odesláno Říjen 9, 2008 Administrators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 Slibene fotky: http://www.rix.cz/foto-index.php?galid=14 Citovat
ramalamadingdong Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 a tady je nejake to video ode mne :) Citovat
Marwa Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 To LCD stálo 5 milionu a repráky k ní pak další dva miliony = nejspíš asi začnu zpívat v nějakym teplym oblečení, tak nějak začínal i on :) Jinak INVEX se už pár let řídí tím, že chce snad všechny odradit - někdy to bývá i tak, že firmy dojedou jen na první dva dny, kdy je výstaviště oteřené jen pro odborníky apod. a pak většina odjede a nebo už začíná balit, takže když se otevře pro veřejnost dost věcí už chybí. Jinak ke GAMEHALL - letos jsem nebyl, ale pokud to je pořád stejné, tak není o co stát... Pořádná herní prezentace se tam snad ještě nekonala, možnost vyzkoušet si nějakou hru máte po hodině čekání ve frontě a popravdě v tomhle směru se máme ještě co učit od našich západních kolegů (Lipsko nebo LA). Podle vašich názorů, vynechám i příští rok :? Citovat
TwiCe Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 wau rixi ta holcina u ty motorky je teda fakt kost...a nejak ses ji libil ne? :D vubec sem tam tu motorku nenasel natoz tu slicnou slecnu... :) ksakru :wohow: Citovat
Gunlok Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 Včera jsem tam byl a můžu potvrdit tenhle poměrně hromadný názor - poloprázdné pavilony a kde nic tu nic. Vztával jsem kvůli tomu v půl šesté ráno, za ten den jsem projezdil osm hodin vlakem a busem a domů dorazil poměrně pozdě večer. Opravdu mě to hodně zklamalo a jestli se nedoslechnu o razantních změnách, tak už mě tam nikdo neuvidí. Na druhou stranu jsem tam byl s dobrou bandou lidí a tak to nebyla zase taková ztráta času :). PS: Myslite, že se mi to vyplatilo za ty čtyři propisky Asus? :D Citovat
Darius15 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 Včera jsem tam byl a můžu potvrdit tenhle poměrně hromadný názor - poloprázdné pavilony a kde nic tu nic.Vztával jsem kvůli tomu v půl šesté ráno, za ten den jsem projezdil osm hodin vlakem a busem a domů dorazil poměrně pozdě večer. Opravdu mě to hodně zklamalo a jestli se nedoslechnu o razantních změnách, tak už mě tam nikdo neuvidí. Na druhou stranu jsem tam byl s dobrou bandou lidí a tak to nebyla zase taková ztráta času :). PS: Myslite, že se mi to vyplatilo za ty čtyři propisky Asus? :D reknu ti to takhle furt lepsi ctyry propisky nez dratem do oka Citovat
Dejv Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 Rixcz: Děkuji za fotky .... evil.bulk: Děkuji za video .... Aspoň jsem si připomně že to letos bylo opravdu nic moc ....že se mi to nezdálo :roll: :arrow: Tady nějaké fotky ode mě 8) INVEX 2008 - GAMEHALL http://rapidshare.com/files/152746233/INVEX_2008.7z Citovat
Vashut Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 10, 2008 Mé zkušenosti jsou takovéto: Já jsem tam byl už potřetí a mohu říct že nejlepší to bylo minulý rok. Tento rok mi připadal jako předvedení toho, jak výstava nemá vypadat. S kamarádem jsem zorganizoval výlet a musím říct, že lidi co tam ještě nebyli ani tak moc nenadávali, spíše se jim to líbilo. S tím, že by se příští rok jelo na GC s hromadou lidí z fóra jedině souhlasim. Jen tak mimochodem, nemáte někdo fotky z letošního GC, a kdy se vůbec konalo? Citovat
jack123 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2008 Mé zkušenosti jsou takovéto:Já jsem tam byl už potřetí a mohu říct že nejlepší to bylo minulý rok. Tento rok mi připadal jako předvedení toho, jak výstava nemá vypadat. S kamarádem jsem zorganizoval výlet a musím říct, že lidi co tam ještě nebyli ani tak moc nenadávali, spíše se jim to líbilo. S tím, že by se příští rok jelo na GC s hromadou lidí z fóra jedině souhlasim. Jen tak mimochodem, nemáte někdo fotky z letošního GC, a kdy se vůbec konalo? koukni sem, moje reportáž: http://undercover.nfsgame.net/novinky/reportaz-z-lipska-pozde-ale-prece Citovat
Vashut Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2008 Pěkná recenze ;) Ještě jsem se chtěl zeptat: Jel jsi sám, a na kolik peněz tě to vyšlo? Citovat
jack123 Odesláno Říjen 11, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 11, 2008 Pěkná recenze ;)Ještě jsem se chtěl zeptat: Jel jsi sám, a na kolik peněz tě to vyšlo? díky ;-) byl jsem tam s 3 kámošema..a vyjde tě to celkově se vším (vlak, ubytování, kapesný, tramvajenka, vstupný) na cca 5000-10000...ale ja myslim, ze to zato stoji... je taky malinko rozdil, jestli tam jedes jen tak a nebo jako PRESS...a taky jestli uplne poprvy ...kdyz tam pojedes poprvý, budes šokován kvalitou a velikostí výstavy..takže možná nestihnes obejít všechno... ale asi ti je už z članku jasné, že s invexem to nemá ani cenu srovnávat..prostě jak rozpadlej trabant a nový lambo.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.