.Den Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Asi jedna z nejvice "what the...?" her posledni doby. Ovladate okvetni listky letajici vzduchem a hledate jine kytky... No, a to je asi vse. =) K dostani r. 2009 na PSN. Vice infa a screeny: http://www.gamespot.com/ps3/action/flower/news.html?sid=6198889&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2008 Něco jako Tori Emaki nebo Mesmerize.. Má to bejt "relaxační" hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Preview: http://www.gamespot.com/ps3/action/flower/news.html?sid=6202234&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Myslim že bych se u toho vynervil :D Jinak podle mě jě zbytečné dělat takovéhle hry, ale lidi to baví tak proč ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galarik Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 R.W.T.F Mně to přijde fajn dělat takovýhle hry - nebo spíš hříčky. Je to fajn změna oproti ostatku (možná už jsem moc rozmazlenej, že mě nové a nové Doom kopie neuspokojují ani s nejlepší grafikou) Ale zase musí být kratší - samozřejmě za poměrně nižší cenu. Potom strávit jedno odpoledne nad takovouhle úchylností za tři dolary mi přijde jako fajn relax. Osobně se zrovna na Flower docela ze zvědavosti těším. Paradoxně jsem na to zvědavenj než na nějkaý další Killzone nebo tak, kde člověk dopředu ví co ho čeká za klišé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 R.W.T.FMně to přijde fajn dělat takovýhle hry - nebo spíš hříčky.... ...tohle všechno jen záleží na daném člověku jaký má rád žánr apod. Třeba já osobně to moc nemusím ani PS3 nevlastním, jen říkám svůj názor :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Prosinec 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2008 Pokud cena neni prehnana, tak takoveto pociny taky vitam... Jsem rad za kazdy originalni (jinak receno kvalitni a netuctovy) titul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 IGN recenze: http://ps3.ign.com/articles/952/952529p1.html Overall: 9.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Hlavně varuji před reckou na bonuswebu. Na můj vkus byla až moc spoilerová. Na to jak "málo" FLower nabízí (to nemyslím ve zlým ale princp je primitivní), tak prozrazuje až příliš. Ač jsem hru nehrál, mám teď dojem že bez týhle recenze bych si ji zítra užil lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 http://cz-gameblogger.blogspot.com/2009/02/flower-recenze.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juki604 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Cena je 215,- a je to fakt good relaxační hra. Nejlépe se u toho baví malé děcka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 pujcil by me nekdo account na stazeni? samozrejme bych poslal naky penize. značka: sem důvěřivý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2009 Pokud jste hráli originalitou přetékající titul Flower, který si získal po světě vysoká hodnocení a uznání recenzentů, zaručeně jste si všimli toho, jak vítr, který ovládáte pohybem gamepadu, ohýbá a rozpohybovává tisíce stébel trávy.Programátoři z ThatGameCompany nyní uvedli, že se zde pohybuje simultánně na 200 tisíc stébel, která reagují na pohyb větru. Šéf společnost Kellee Santiago a její spoluzakladatel, uvedl, že takové efekty není možné vytvořit na žádném jiném systému, než právě na PlayStation 3, kde se o výpočty stará procesor Cell. "Když jsme hru předváděli, přišel za mnou kamarád a ptal se mě, jakým chytrým trikem se nám podařilo dosáhnout dojmu, že se tu opravdu veškerá tráva pohybuje. Byl v šoku, když jsem mu vysvětlil, že nejde o trik, ale o skutečně se pohybující stébla," vypráví Santiago. Podle jeho slov tuto možnost vývojáři zvládli pouze díky výpočetnímu výkonu jednotek SPU v procesoru Cell. No, snad Santiago nepřehání jen kvůli věrnosti firmě, pro kterou byla hra vyvinuta. Zdroj: gamezine Já věděl jakého miláčka si kupovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Tahle hra je ted na PSN ve Special Offers za 80,- ... A ja se ptam: Stoji to za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 a ja odpovidam ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Taky říkám ano je to super relax. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 Diky, zkusim! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A nemělo to být dnes zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A nemělo to být dnes zdarma? Nepleteš si to s Flow? http://console-forum.net/showthread.php?t=84599 //Taky jsem to přehlíd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 A nemělo to být dnes zdarma? je to akce na jeden týden, od čtvrtka do čtvrtka za těch 80Kč, na US účtu bylo dnes zdarmo flOw, ale to platí pouze pro Američany a Kanaďany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 je to akce na jeden týden, od čtvrtka do čtvrtka za těch 80Kč, na US účtu bylo dnes zdarmo flOw, ale to platí pouze pro Američany a Kanaďany... Pro US ucty - myslis lidi s USA IP adresou? Jink k flower : Dneska jsem si ji stahnul a jak jsem ji pustil tak jsem ji i dohral :D Moc hezka hra, akorat mi prijde tech 6 urovni malo :/ Pokud by byl nejakej expansion pack treba dalsich urovni tak beru :) Doporucuju si to koupit, za nejakych 100 korun je to sranda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.