Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Flower


.Den

Recommended Posts

Asi jedna z nejvice "what the...?" her posledni doby. Ovladate okvetni listky letajici vzduchem a hledate jine kytky... No, a to je asi vse. =)

K dostani r. 2009 na PSN.

Vice infa a screeny: http://www.gamespot.com/ps3/action/flower/news.html?sid=6198889&om_act=convert&om_clk=picks&tag=picks;title;3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

R.W.T.F

Mně to přijde fajn dělat takovýhle hry - nebo spíš hříčky. Je to fajn změna oproti ostatku (možná už jsem moc rozmazlenej, že mě nové a nové Doom kopie neuspokojují ani s nejlepší grafikou)

Ale zase musí být kratší - samozřejmě za poměrně nižší cenu. Potom strávit jedno odpoledne nad takovouhle úchylností za tři dolary mi přijde jako fajn relax.

Osobně se zrovna na Flower docela ze zvědavosti těším. Paradoxně jsem na to zvědavenj než na nějkaý další Killzone nebo tak, kde člověk dopředu ví co ho čeká za klišé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Hlavně varuji před reckou na bonuswebu. Na můj vkus byla až moc spoilerová. Na to jak "málo" FLower nabízí (to nemyslím ve zlým ale princp je primitivní), tak prozrazuje až příliš. Ač jsem hru nehrál, mám teď dojem že bez týhle recenze bych si ji zítra užil lépe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Pokud jste hráli originalitou přetékající titul Flower, který si získal po světě vysoká hodnocení a uznání recenzentů, zaručeně jste si všimli toho, jak vítr, který ovládáte pohybem gamepadu, ohýbá a rozpohybovává tisíce stébel trávy.

Programátoři z ThatGameCompany nyní uvedli, že se zde pohybuje simultánně na 200 tisíc stébel, která reagují na pohyb větru. Šéf společnost Kellee Santiago a její spoluzakladatel, uvedl, že takové efekty není možné vytvořit na žádném jiném systému, než právě na PlayStation 3, kde se o výpočty stará procesor Cell.

"Když jsme hru předváděli, přišel za mnou kamarád a ptal se mě, jakým chytrým trikem se nám podařilo dosáhnout dojmu, že se tu opravdu veškerá tráva pohybuje. Byl v šoku, když jsem mu vysvětlil, že nejde o trik, ale o skutečně se pohybující stébla," vypráví Santiago. Podle jeho slov tuto možnost vývojáři zvládli pouze díky výpočetnímu výkonu jednotek SPU v procesoru Cell. No, snad Santiago nepřehání jen kvůli věrnosti firmě, pro kterou byla hra vyvinuta.

Zdroj: gamezine

Já věděl jakého miláčka si kupovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 10 months later...
je to akce na jeden týden, od čtvrtka do čtvrtka za těch 80Kč, na US účtu bylo dnes zdarmo flOw, ale to platí pouze pro Američany a Kanaďany...

Pro US ucty - myslis lidi s USA IP adresou?

Jink k flower :

Dneska jsem si ji stahnul a jak jsem ji pustil tak jsem ji i dohral :D Moc hezka hra, akorat mi prijde tech 6 urovni malo :/ Pokud by byl nejakej expansion pack treba dalsich urovni tak beru :)

Doporucuju si to koupit, za nejakych 100 korun je to sranda :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu