lukyc Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 čus potřeboval bych pomoc stimhle programem táta ho dal ke mě na PC a já nevim jak se do něj dostat on tam vždicky napíše něco na klávesnici a je to tam pls poradte:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 čus potřeboval bych pomoc stimhle programem táta ho dal ke mě na PC a já nevim jak se do něj dostat on tam vždicky napíše něco na klávesnici a je to tam pls poradte:) lepší antivir by ti ho měl najít a smazat, jinak jestli se chceč dostat do toho softu, tak ten se obvykle vyvolává nějakou klávesovou zkratkou, tak si na otce najdi vlastní keylogger a budeš vědět co napsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 To je od tveho otce dost hnusne a neprijemne.. I dite ma mit sve soukromi. Napadaji mne sama neslusna slova.. tohle si dovolit muj otec.. Mno, nastesti tohle jsem delal vzdy spis jemu, takze asi tak. Ale k veci, zkus ctrl+shift+a anebo ctrl+shift+b .. je to defaultni, pokud to nezmenil, melo by to jit.. ANEBO! Originalni napad! Taky tam hod keyloggera (hahaha war.. kdo z koho xD) a pak zjistis, jakou kombinaci tam hazi a ten jeho keylogger mu muzes rozesrat xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liveoliverr Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 U Ardamaxu to je defaultně SHIFT+CTRL+ALT+H , tak nevím, každopádně, zkus opravdu nějaký lepší antivir ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 U Ardamaxu to je defaultně SHIFT+CTRL+ALT+H , tak nevím, každopádně, zkus opravdu nějaký lepší antivir ... Tohle ale neni ardamax a kazdy Keylogger to ma logicky jinak.. Dalsi vec, mozna to bude mit zaheslovane.. a rekl bych, ze k PC budes mit omezena prava - takze instalace AV bud nepujde, nebo ten srac (keylogger) nepujde vymazat, takze byt tebou nainstaluji protiutok (vl. keylogger) a otce prinutim, at si tejde zasmirovat (uchylne a prasacky si precist tve maily/hesla a cokoliv jineho delas na PC) a razem budes vedet vse - kombinaci, hesla atp.. - pak to vzdy vypnes, budes delat co budes chtit, pak to zapnes, az budes odchazet od PC a napises treba par sprostych slov, nebo vetu o tom, ze nejsi maly harant, ze te nemusi smirovat, ze je to neeticke - az si to precte, mozna pochopi xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2008 Ještě že můj taťka umí tak maximálně spustit karty xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 a existuje nějaká skrataka která zobrazí všechny skrytý programi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rune Odesláno Říjen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 a existuje nějaká skrataka která zobrazí všechny skrytý programi? ctrl+alt+delete čili správce úloh:arrow:procesy tam se můžeš dohledat některých spuštěných programů a nebo spustit:arrow:msconfig:arrow:po spuštění a tam zase najdeš co se spouští po startu PC ale být to tam nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukyc Odesláno Říjen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2008 někdo někde psal že je ktomu ikonka pro zadání hesla jenomže já tu ikonku nemůžu najít a taky vym že je to od relytec hajz*ové jedni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lukyc
čus potřeboval bych pomoc stimhle programem táta ho dal ke mě na PC a já nevim jak se do něj dostat on tam vždicky napíše něco na klávesnici a je to tam pls poradte:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts