Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s visa cartou na PSN

LOPO_X

Otázka

Hoj lidi nemuzu si regnout kartu na psn protoze mi to pise ze data nejsou valid uz se to tady sice resilo ale ja mam trochu jiny problem. Bylo psano ze kdyz na karte nejsou aktivovane internetove platby tak nepojede jenze ja je ve smlouve mam tak nevim vo co gou. Kdyz tak nekdo poradte jak s tou CS vyj*bat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

ok tak to zkusim ale jestli to nepujde tak tam budu muset jit jinak visa kartu funkcni na psn ma fotrik ale nebavi me porad utracet z jeho a pak mu to z5 posilat

EDIT:Ok tak registrace na paypal bez problemu tak kde je ted renonc?

Tak co poradi nekdo je to zapeklite

Tak jsem zjistil dalsi vec ze mi na ucet nejde registrovat karta co byla registrovana uz predtim jestli neni nekde chyba v mem ps nebo jestli to neni chyba na jejich strane

Odkaz ke komentáři

• 0

Vole me ne*er ja jsem flegmatik ale takovi lidi muzou nastvat. Zadavam vse presne do kolonek

visa card

jmeno: moje jmeno

card number: xxxx xxxx xxxx xxxx - cisla z predku karty vytlacena

valid to: mesic a rok

nakonec ten tri nebo ctyrmistny kodd u jmena na zadni strane

Tak si jeste myslis ze je problem mezi zidli dual shockem televizi ci necim jinym :-(

Uz zacinam byt zoufaly protoze mi fakt nejde regnout karty od fotrika kterou jsem mel uz predtim regnutou

Hej lidi tak nejsem sam tydle problemy ma i vice lidi http://www.avsforum.com/avs-vb/archive/index.php/t-946788.html jsem uz zoufaly nepomohl mi ani navod na netu co jsem nasel na tedle strance ach jo zachrante me

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu