Wolf.cz Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 []mootoo proč by neměly fungovat PSX gamesky ? Mám taky jakoby to samé a vše perfektně jede ... s čeho si tak usoudil co na tom předělal že by neměly jed ? treba kvuli uvodnimu coldbootu se spravne nenacet psone emulator, coz je podle me stejny rco soubor v kterem zmenil ten uvodni slogam 'sony computer entertiment' na... vis co :wink: sčegni tohle weste Citovat
west-- Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 []mootoo proč by neměly fungovat PSX gamesky ? Mám taky jakoby to samé a vše perfektně jede ... s čeho si tak usoudil co na tom předělal že by neměly jed ? treba kvuli uvodnimu coldbootu se spravne nenacet psone emulator, coz je podle me stejny rco soubor v kterem zmenil ten uvodni slogam 'sony computer entertiment' na... vis co :wink: sčegni tohle weste no jasan, to je ta vlnka o ktery jsem vcera mluvil :wink: aave ps3 :D edit: ps: lepsi :) Citovat
Wolf.cz Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 [] []mootoo proč by neměly fungovat PSX gamesky ? Mám taky jakoby to samé a vše perfektně jede ... s čeho si tak usoudil co na tom předělal že by neměly jed ? treba kvuli uvodnimu coldbootu se spravne nenacet psone emulator, coz je podle me stejny rco soubor v kterem zmenil ten uvodni slogam 'sony computer entertiment' na... vis co :wink: sčegni tohle weste no jasan, to je ta vlnka o ktery jsem vcera mluvil :wink: aave ps3 :D edit: ps: lepsi :) bohužel tohle neni ještě ta z PS3 ta se mi zastak nelíbyla jako tahle blue dune... Citovat
myschoo Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 []mootoo proč by neměly fungovat PSX gamesky ? Mám taky jakoby to samé a vše perfektně jede ... s čeho si tak usoudil co na tom předělal že by neměly jed ? treba kvuli uvodnimu coldbootu se spravne nenacet psone emulator, coz je podle me stejny rco soubor v kterem zmenil ten uvodni slogam 'sony computer entertiment' na... vis co :wink: toto som pocul aj ja.... inak psx hry moc nehram tak ma to ani netrapi :) Citovat
mootoo Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 mam to otestovane a z absolutnou istotou vam mozem povedat ze openplugin.rco z 2.50 dumpu ( iny neprepisete ) nespusti PSX gamesu ostatne vam vsetko pojde. takze tak vcera som kvoli vyskumnim ucelom preflashovaval a patral kedy nastal problem no a ked som vratil povodny openplugin tak to ficalo v pohode. Citovat
shadow.wizard Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 Ja som si nemenil vobec nic a som spokojny... :mrgreen: Citovat
west-- Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 udelal jsem si par novych docela povedenych submenu ikonek pro opet :D novy theme... v settings celkem obycejnou ikonku pro usb, ale ladi ;) a pod ni provarenej set ikon... taky jsem si udelal ikonky pro choto, MS (mam sanDisk ultra II, takze vzhled docela sedi) a jeste pro UMD ...screenshoty bohuzel zvisi jas a proto ikonky choto a UMD jsou hodne zesvetlene, predevsim ikonka UMD vypda na screenu pekne vyblite, ale verte, ze na psp to vypada skutecne jako male UMD... a na konec jednu trefnou ikonku pro UMD upgrade :twisted: PS: label pro UMD update je snad jediny text, ktery zatim nejde zmenit pres rco swapper, vite nekdo pres co by bylo mozne ten text vymazat, nebo jeste lip.. jak se tyhle zbytecny ikony zbavit nadobro? edit: hmm... chlapy mate to pekny :wink: Citovat
myschoo Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 skus icon edit... tam to snad je... lebo ja tam ikonu MAM Citovat
west-- Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 skus icon edit... tam to snad je... lebo ja tam ikonu MAM pres nej jsem tu ikonku alespon zneviditelnil, ale jeste zbyl text :lol: ale stejne by tam byla pomyslna ikonka... spis doufam, ze se to obevi v nejake budouci verzi custom firmwareu, ale o nic nejde je to spis jenom takova kosmeticka uprava :D Citovat
Marley Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 prelozil jsem si menu :) To tvoje menu vypadá dobře jednoduché a pěkné. Citovat
Kenny Suprianni Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 Tak to je fakt good...hh :D Citovat
myschoo Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 west: a preco chces dat tu ikonku prec? inak aj ked by si hexeditoval ten text, stale by tam bola neviditelna ikona cize medzera Citovat
west-- Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2007 nema to zadnej zvlastni duvod, proste je tam zbytecna... pro network update v settings se da alespon nastavit nejaky plugin, ale tohle je stejne jenom nefunkcni ikona... chci aby moje psp bylo dokonaly ;) ...no proste tunning :D Citovat
Malcolm. Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2007 tady davam dalsi screen z moji plochy :) Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2007 tady davam dalsi screen z moji plochy :) mam to samy... ale sme oba trapny stahovat si uz hotovy.. Citovat
myschoo Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2007 jj undertaxxx to spackoval do jedneho na qj Citovat
Malcolm. Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2007 jn vim no ale tak pekne bych to asi neudelal :D ale tak ja to menim kazdou chvilu tak to stejne za tyden mam jine :D Citovat
Malcolm. Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2007 jn vim no ale tak pekne bych to asi neudelal :D ale tak ja to menim kazdou chvilu tak to stejne za tyden mam jine :D Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2007 Takze prvni ktery sem si vykoumal uplne sam... Citovat
mootoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2007 tak takto to mam uz kompletne: Edit : ano bez popiskovskoro:D popisok mam na MS LFTV a UMD UPDATE Citovat
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2007 nasiel som tieto sexy vlnky :) Citovat
Wolf.cz Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2007 Mám problém už se třeba nedostanu k tomu abych tam změnil ty ikony ve fotkách a nebo dal na pozadí další čárečky jelikož v flash paměti je 0% místa je něco co je ve flash 0 nepotřebné a dalo by se bez nejmenších víčitků vymazat ? Citovat
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2007 mazat sa nesmie nic ale mozes nahradzat prazdnymi..chod do zlozky font a nahrad jpg0.pgf a ten sbor s koncoukou bwfon nejakymi prazdnymi subormi... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.