WItekS Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2007 Zajímavý, ale nedal bych si to tam... příde mi to nevýrazný. Ale pěkně.. Citovat
myschoo Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2007 moc sa mi to nelubi... take divne, tie ikony v tom zanikaju... Citovat
GRiM Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2007 Dneska sem si hral... Panove nevim cim to je, ale me nejde IMG a to to delam presne podle wolfa, teda aspon myslim....tak aspon nejaky odkazy, docela stoji za kouknuti: http://www.hidebehind.com/45277F http://www.hidebehind.com/B3D659 Diky vsem co tu delaji tutorialy, hlavne BIG THANKS TO MYSCHOO! Pokud bude nekdo chtit, dam sem soubory na Download. Citovat
SpideX Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 4, 2007 moc sa mi to nelubi... take divne, tie ikony v tom zanikaju...Jo jo je to jak ze starý školy :roll: Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 Dneska sem si hral...Panove nevim cim to je, ale me nejde IMG a to to delam presne podle wolfa, teda aspon myslim....tak aspon nejaky odkazy, docela stoji za kouknuti: http://www.hidebehind.com/45277F http://www.hidebehind.com/B3D659 Diky vsem co tu delaji tutorialy, hlavne BIG THANKS TO MYSCHOO! Pokud bude nekdo chtit, dam sem soubory na Download. hej no to si delas prdel:-x to pozadi jsem si vcera dal u svyho xmb taky...ze ty sis stahl ten theme pack z forums.qj.net ;) btw spidexi,nevim jestli je dobrej napad davat si takovej avatar :D Citovat
GRiM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 hej no to si delas prdel:-x to pozadi jsem si vcera dal u svyho xmb taky...ze ty sis stahl ten theme pack z forums.qj.net ;) btw spidexi,nevim jestli je dobrej napad davat si takovej avatar :D NN, mam to z BlackCats fora..tam to z toho nekdo nejspis vypreparoval.. ale myslel sem, ze je to jeho prace... Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 tak mohla byt,to byl pack od nejakyho borce,kterej ty walpy schrastil nekde po forech...ono tezko rict ci prace to opravdu je Citovat
SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 btw spidexi,nevim jestli je dobrej napad davat si takovej avatar :DUž jsem dostal varování a 4 body :( Citovat
GRiM Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 Už jsem dostal varování a 4 body :( Mno kdyz ses vul...ale ten novej avatar je dobrej. Citovat
SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 Mno kdyz ses vul...ale ten novej avatar je dobrej.Nechapu co tam na tom bylo spatnyho byl výbornej ! Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 ehmmm...vzhledem k tomu ze nekteri clenove fora jsou treba 12 leti,tak to neni zrovna stastna volba spidexi. jo a muzes sem prosim dat tu tvoji waveku? Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 hmmm...kasli na to,zkousel jsem,ale nemuzu si pomoct,puvodni wave se mi zda stejne nejlepsi...ony ty wavy vypadaji na obrazcich celkem dobre,ale jakmile to dam do psp,tak uz se mi tolik nelibi...netusim cim to je Citovat
SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 menia farby :) vazne Co mění barvy ??? Citovat
myschoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 na screenshotoch maju vlnky castokrat inu farbu...viac do tmava Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 me spis prije ze naopak...jakoby je to vic prepaleny...mozna to boostuje contrast Citovat
myschoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 jj pomylil som sa na screenoch je to svetlejsie Citovat
myschoo Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 momentalne testujem novu vecicku... Citovat
MAMUTH Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 myshoo nesoukromnic, udelej ceskej navod jak delat ten upravenej kraj...vim ze ses dneska dival na forums.qj.net jak na to...ostatni by to taky chteli umet Citovat
SpideX Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2007 momentalne testujem novu vecicku... JO to jsem taky zkousel daval jsem tam obrazek ratcheta ale nejak to nevyslo :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.