~SiMi^gD Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Pěkný theme určitě sosnu a nahodím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyc Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 neni to buh vi co ale su tam moje nej auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazim Odesláno Srpen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2008 Tak ja pouzivam tohle. 4 lukyc: Prosimte cim jsi to v PSP fotil ze mas tak peknou kvalitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Březen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 Snad nevadí, že to tu po půl roce oživím. Teďka používám tohle. A co vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasukecze Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 jak ste tohle udelali ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pho Odesláno Březen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2009 mrknete na tohle xmb circa dome a uzasnej wall :love: moc pekne, kde se to da stahnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jackman Odesláno Srpen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2009 nevite proc kdyz mam Custume theme tak mi nefunguje stazeny GAMEBOOT?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A.B.D.E. Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 mám odtaz jde toto i na nefleshlem psp klidne nake ke stazeni nebo ták? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Ne,jdou jen obyčejné vzhledy..... A použij google:psp themes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flaster Odesláno Březen 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2010 Tak tady jsem udelal navod na vymenu ikon "http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=115757#115757"Pouzivam font Caligra Ahoj.Ten link již není funkční,mohl by prosím někdo hodit link pokud je ten tutoriálek někde tady na forku? Mimo jiné,do jaké složky že se vkládá font vtom formátu pgf? Nevím,mám vytvořit složku Font nebo Fonts na kořenu karty a šupnout tam font? No:),já to šupl do - cxmb/Font a nic. pls help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamikaze.suicide Odesláno Červen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2010 caw.. prosi vas neznate nejakej font do psp ale aby potporoval vsechny hacky a carky?? ted psp nepodporuje "č,ř,t´" ale ostatni jo... dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit1468625426 Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 můžete mi prosím poradit nějakej program na tvoření XMB menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 Trochu oživíme... Já používám originální XMB menu, akorát mám vlastní tapetku. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Čau lidi vim že to sem nepatří ale nechtělo se mi zbytečně zakládat nové tema... Co se stane když dám CTF které vyžaduje FW xxx na fw které mám já ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 cihla................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steffkox Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 PCT2000.BMP Teď zrovna tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Ahoj , přes kterej pogram si ty XMB menu vytváříte ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Třeba pomocí PRXshotu, http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011030017 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 RaZZeR asi jsi mě nepochopil já myslel čím si vytváříte jako třeba piggy na začátku že má svůj nick v PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexx Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2011 čau, jak děláte screeny z psp? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zodik Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 (upraveno) Trochu oživím :) Moje nejoblíbenější téma, vypadá moc dobře doporučuji :bash: Kdo chce tady je download: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2010020002 (alternativexmb) Upraveno Květen 16, 2013 uživatelem Zodik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.