Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 nasiel som tieto sexy vlnky :) Too se mi staršně moc líbí...pls dal bys sem všechny ty soubory co na to potřebuju???Myslím ty vlnky,pozadí atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 nasiel som tieto sexy vlnky :) Too se mi staršně moc líbí...pls dal bys sem všechny ty soubory co na to potřebuju???Myslím ty vlnky,pozadí atd... jasný tady to je komplet XMB :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 MiNi 3 Waves Na QJ som našiel veľmi pekné vlnky od užívateľa --GT--Pack obsahuje: Green MiNi3 Wave Blue MiNi3 Wave Release Thread: http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-exclusive-ps3-wavesmore-colors-to-choose-from-96907.html Ukážka: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 MiNi 3 Waves Na QJ som našiel veľmi pekné vlnky od užívateľa --GT--Pack obsahuje: Green MiNi3 Wave Blue MiNi3 Wave Release Thread: http://forums.qj.net/f-psp-mods-media-18/t-exclusive-ps3-wavesmore-colors-to-choose-from-96907.html Ukážka: a funguje to aj na 3.10OE ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 vlnky ano, ikony nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ale to pozadie mi tiez nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ale to pozadie mi tiez nejde :( tak to děláš něco špatně nebo nemáš místo v flash 0... každopádně to vše de.. a co řikáte na ty ostatní ? :D :arrow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 to je pekny....asi si dam dg :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 hmm lol s 3.10 :D asi tazko..mozno neskor...o par tyzdnov, mesiacov, rokov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ten zlutej ujde trocha... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Wolf.cz: niekedy zle kombinacie by som povedal, trebars ten "kostrickovy" volume bar sa nehodi k ikonam atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 me se libi ten prvni je cooool a cim vic coool (myslim ti oooček) tim je to lepsi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 mám tady něco zajimavého pro milovníky final fantasy,gran turisma nebo metal gear solidu,zvuky z těchto her do vašeho xmb,co sem zkoušel GT a MGS tak je to fakt pěkný,instalace jednoduchá,jen vyměníte system_plugin .rco za to v raru a máte v menu mnohem hezčí zvuky :D FF7: http://www.megaupload.com/fr/?d=JKW9IA57 GT: http://www.megaupload.com/?d=38JZCNAC MGS:(můj favorit :D ) http://www.megaupload.com/?d=2WC1J32D kdyby ste někdo měli nějaké jiné zvuky tak sem dávajte taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale to pozadie mi tiez nejde :( tak to děláš něco špatně nebo nemáš místo v flash 0... každopádně to vše de.. a co řikáte na ty ostatní ? :D :arrow: ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 bulk: najed si do Theme Settings -> Theme -> a dej ten čtverec pod nápisem Original :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol:možná to bude tim že máš 3.10 hele,mě to na něm taky nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol:možná to bude tim že máš 3.10 hele,mě to na něm taky nešloa muzu downgradnut na 3.03OE :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol:možná to bude tim že máš 3.10 hele,mě to na něm taky nešloa muzu downgradnut na 3.03OE :?: jj ja sel po semi-briku na 1.50 a na 3.03 OE-C :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol:možná to bude tim že máš 3.10 hele,mě to na něm taky nešloa muzu downgradnut na 3.03OE :?: jj ja sel po semi-briku na 1.50 a na 3.03 OE-C :) hodte mi sem please link nebo recovery aby sem mohel spet na 1.50 a pak na 303OE-C :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 ale ja ked si naflashuju to pozadi a potom zapnu psp tak mam len bilu obrazovku a mista ve flashi mam 120kbdej si settings,theme settings,theme a tam si to nastav tu plochu,bud dej original nebo to první pod original a mělo by to jítto sem skousel,ale to co mam v psp ma 73kb a to co tam chci dat to ma 383kb tak nevim :roll:tak si třeba flash agentem uvolni 2.5 mb volného místa ve flash a máš toudelal sem jak ste rekli a vsechny ikony v menu sou bilé :lol:možná to bude tim že máš 3.10 hele,mě to na něm taky nešloa muzu downgradnut na 3.03OE :?: jj ja sel po semi-briku na 1.50 a na 3.03 OE-C :) hodte mi sem please link nebo recovery aby sem mohel spet na 1.50 a pak na 303OE-C :)koukni do tutorial sekce do 3.03 oe-c tam adl dutch recovery i s 1.5 updatem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 další pěkné XMB já je prostě žeru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.