mootoo Odesláno Leden 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2007 totok som si tam dal ja :lol: nechces mi to sem upnout ?tohle se mi fakt libi a co toto? edit: troska som sa pohral s tymi tucniakmi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragonetti Odesláno Leden 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Hmmm, tak ze bych si taky udelal vlastni ikony kurna :-), je to fakt goooooood. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 totok som si tam dal ja :lol: nechces mi to sem upnout ?tohle se mi fakt libi a co toto? spis to predtim.pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 moc kostrbate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 pořád se toho bojim...ale chtěl bych si to přdělat podle sebe !!!! Ale pořád mi nikdo nevysvětlil jak se dělá SCREEN když sem normálně v menu.....já umim udělat SCREEN jen v LocoROCO atam to umí asi každej...pls napiště to tu někdo !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Neporadil by jste mi někdo jak vytvořit ty ikonky? Zkoušel jsem viz. příloha, ale u převádění mi to nápiše, že 1.ikonka je moc velká. Dočetl jsem se něco o transparentnosti, ale vůbec nevím co a jak nastavit. Díky za radu.zkus ji ulozit jako v malovani, 256 barevjinak to pozadi mas bily a bezbarva barva je cerna ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 sem si tam dal ty obrazky co sem chtel vsechno sem udelal ten plugin a po instalaci tam mam uplne jine :-D newite cim to je? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 sem to zkousel aj pres X-Flash ale mam tam zase nejake ti divne je tam Ipod, klapka, PS1 ovladac, Firefox a tak ale prave divne ikdyz tam davam ty svoje obrazky tak tam nejsou objevi se mi tam vzdycky tyhle :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 nepodvedlo se nekomu uplne presne vyriznout ty ikonky z menu? U me to vypada krapet divne, asi si tam hodim ty puvodni, jsou asi nejhezci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ... bezbarva barva je cerna ;) tak to neni pravda, pruhledna je prvni barva v pořadi palety (u BMP z myho packu je to opravdu černa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 Tak první obrázek se mi povedl nějak upravit a zmenšit na 4,5 kB, ale mám problémy s dalšíma. Jak zmenšit ten detail ikony? :oops: :oops: Díky ten BMP soubor by měl mít velikost 5,05 kB (5174 bajtů) ! program kontroluje velikost zbalené ikony, pokud je tam moc barevných přechodů, tím hůř se to balí, no takže sniž kvalitu barev :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 ... bezbarva barva je cerna ;) tak to neni pravda, pruhledna je prvni barva v pořadi palety (u BMP z myho packu je to opravdu černa) a prvni barva na palete toho jeho obrazku je cerna :) ne to jsem nevedel, myslel jsem ze cerna je vzdy pruhledna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 nebylo by nejake dobre duse a neprevedlo by mi tyhle icony do topmenu plugin.rco? :oops: uz sem to zkousel 2x ale vzdycky se mi to asi blbe prevedlo a mam tam jinaci ikony nez tyhle :( ikdyz newim jaxe to muze vubec stat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 posli screen toho nepovedenyho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 tady to máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 joooo mazec uz to je :D dikes to byl asi problem u me ikdyz ten soubor ktery sem tam mel byl stejne veliky jak tento ale hlavni ze uz to jede :) moc dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 pokud me vsechno program v pohode prevede a u toho programu me to vypise u vsech ikon HOTOVO a vytvori se me ten soubor tak je svechno ok ? myslim treba jestli by se to vytvorilo treba i kdybych mel nejaky spatny ikony .... mam ikony z prvni stranky topicu, doufam ze jsou vsechny v poho ... tak pls poradte diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 jo všechny ikony jsou vpoho a žádná chyba nevznikne jen se mi taky stalo že jsem vybral ikony které jsem chtěl a 2 ikony se mi sami změnily na uplně jiné... což jsem vůbec nepobral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 ok diky a jeste bych potreboval vedet ak si zalohuju ty svoje ikony ?nekdo tady pise ze ty originalni co jsou na 1 strance nevalijou a kazdej si musi zalohovat svoje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Leden 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2007 tady stahujte novou verzi "prevadece" hlavni a nejdulezitejsi vylepseni je to, ze uz budete mit normalni ikony Camera, Certificate Utility, Remote Play atd. tady je link http://www.psp-hacks.com/2007/01/18/custom-xmbicon-packager-v03/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
margot1 Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 něco se zle nevyvedlo :) nahrál sem tam vlastní ikony, všechno vypadalo dobře...ale až do rebootu. Ukáže se mi logo SCE, naběhne to vlnkovatý pozadí, ukaže se datum, čas, baterka....a za pár sekund se psp vypne. Použil sem fix na 3.00+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 něco se zle nevyvedlo :)nahrál sem tam vlastní ikony, všechno vypadalo dobře...ale až do rebootu. Ukáže se mi logo SCE, naběhne to vlnkovatý pozadí, ukaže se datum, čas, baterka....a za pár sekund se psp vypne. Použil sem fix na 3.00+. tak tam budeš muset vrátit ty normální no(nebo zkusit jiný) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 tady stahujte novou verzi "prevadece" hlavni a nejdulezitejsi vylepseni je to, ze uz budete mit normalni ikony Camera, Certificate Utility, Remote Play atd.tady je link http://www.psp-hacks.com/2007/01/18/custom-xmbicon-packager-v03/ normalni? ani bych neřek, sou bez alpha-channelu (pruhlednost) rozdil de poznat (jo a pokud se za normalni považuje aji GLOW tak to tam taky neni) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 tady stahujte novou verzi "prevadece" hlavni a nejdulezitejsi vylepseni je to, ze uz budete mit normalni ikony Camera, Certificate Utility, Remote Play atd.tady je link http://www.psp-hacks.com/2007/01/18/custom-xmbicon-packager-v03/ normalni? ani bych neřek, sou bez alpha-channelu (pruhlednost) rozdil de poznat (jo a pokud se za normalni považuje aji GLOW tak to tam taky neni) no dobře přiznávám že s tim "normální" sem to trochu přehnal, ale urcitě je lepší když tam máš ikonku kamery, která neni průhledná a neblika, než když tam místo ní máš ikonku USB připojení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 nevim no ale každopadně ty nahradni ikony sem vybiral podle určité spojitosti, třeba kamera ma ikonu USB protože se tam taky zapojuje, RSS settings ma ikonu network settings protože se pracuje ze sítí, certifikate utility ma ikonu network update protože se obě věci nepoužívají, online manualy maj ikonu prohližeče protože to je vlastně v prohližeči. (atd?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.