Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto ultimate ninja heroes III ??

Recommended Posts

• 1 month later...
Odesláno

Zdravim ja kdyz sem skousel hledat na torrentovych vyhledavacich tak mi to naslo verzi pro PSP a ta mela neco pres 3 GB tak nwm ! Taky bych byl rad aby to vyslo i kdyz sem si este ani nezahral NUNH 2

ZCEKUJTE

Jinak bych to taky dost ocenil mohli by udelat hru jako je Narutimate Accel 2 na Ps2 ve ktere uz sou postavy ze Shippuden !

Odesláno

Jelikož jsem velkej fanda naruta, tak NUNH2 považuju za jednu z nej her na PSP, a kyby vysel další díl a byly by tam shippuuden postavy tak by to bylo upa užasny.

Kdyby se nekdo pokusil o konverci nějakyho naruta se shippuuden postavamy z pska, a bylo by to funkcni na PSP tak mu okamzite POŠLU 2200 KREDITŮ a myslím si, že by i ostatní fandové naruta nějakým tím kreditem přispěli..... ( A ti, kteří by byli ochotní přispět, tak ať mi dají THANKS :D)

Odesláno
Jelikož jsem velkej fanda naruta, tak NUNH2 považuju za jednu z nej her na PSP, a kyby vysel další díl a byly by tam shippuuden postavy tak by to bylo upa užasny.

Kdyby se nekdo pokusil o konverci nějakyho naruta se shippuuden postavamy z pska, a bylo by to funkcni na PSP tak mu okamzite POŠLU 2100 KREDITŮ a myslím si, že by i ostatní fandové naruta nějakým tím kreditem přispěli..... ( A ti, kteří by byli ochotní přispět, tak ať mi dají THANKS :D)

Na nintendo DS teďka vyšel naruto v 3d, vypadá to dobře (tedy až na blbý rozlišení dislpaye a nic moc grafiku DSka) a na psp by to byla good parba, jinak ten torrent je na h...... žádná hra na psp nemůže mít 3gb, tak max 1600mb
  • 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu