Anonymous_ Odesláno Říjen 20, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 20, 2008 Experti .. podobnou hovadinu jsem dlouho nevidel, programatorskeho tam neni nic, jednou rika "v poho", podruhe zdravi ahoj... v hospe se pta "kam si sedneme".. "pojd sem".. proste uplne nevhodne vybirana slova, co by teenager nikdy nerekl.. naproti tomu hlasky, ktere pasuji a k tomu radoby programatori, kteri jsou udelani z toho, ze hraji hry na windows xp a k tomu vsemu se snazi delat z nakupu hardware (zakl. desky) jakysi velky underground (vsude se rika motherboard a hw nakupuji jedine kradeny od prekupniku.. eshopy asi neexistuji nebo co). No, pro cloveka, co PC rozumi, urazka. Pro ostatni nuda a podprumerny film. Davam 2,5/10 Shlednout online v hrozne kvalite muzete na http://www.megavideo.com/?v=P6T630WF ------ Muz na mesici - sice pekne zpracovane, zajimave, ale dle mne precenovane, pribeh je obcas zmatecny, vtipy jsou silne kamenaky a leckdy uz to ani neni vtipne a nekde jsou ty vtipny moc trapne ohrane a predvidatelne. Ackoliv tento film ziskal oskara, mne moc neuchvatil, ani nepobavil - coz komedie ma - a to nejsem narocny divak. Tudiz ode mne zklamani. Davam 5/10 Clockwork Orange - velice zajimavy film s hlubsi myslenkou, doporucuji shlednout vsem! 9/10 Citovat
tekken90 Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Máj tak tenhle film totálně zklamal..čekal jsem podle ukázek něco mnohem lepšího...podlě mě to totálně zkazilo tuhle "klasiku" :D ... vůbec se mi nelíbila zvolená hudba, obraz je skoro celý film tmavý (nic moc teda ...) ani to nebylo nějak poutavý pro naši generaci (až na pár sexuálních scén xD) 2/10 .. bohužel Citovat
raven Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 30, 2008 Pulp Fiction-klasika,chtěl sem se podívat na Sillent Hill ale někde sem ho ztratil:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.