Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Experti

.. podobnou hovadinu jsem dlouho nevidel, programatorskeho tam neni nic, jednou rika "v poho", podruhe zdravi ahoj... v hospe se pta "kam si sedneme".. "pojd sem".. proste uplne nevhodne vybirana slova, co by teenager nikdy nerekl.. naproti tomu hlasky, ktere pasuji a k tomu radoby programatori, kteri jsou udelani z toho, ze hraji hry na windows xp a k tomu vsemu se snazi delat z nakupu hardware (zakl. desky) jakysi velky underground (vsude se rika motherboard a hw nakupuji jedine kradeny od prekupniku.. eshopy asi neexistuji nebo co).

No, pro cloveka, co PC rozumi, urazka. Pro ostatni nuda a podprumerny film.

Davam

2,5/10

Shlednout online v hrozne kvalite muzete na http://www.megavideo.com/?v=P6T630WF

------

Muz na mesici

- sice pekne zpracovane, zajimave, ale dle mne precenovane, pribeh je obcas zmatecny, vtipy jsou silne kamenaky a leckdy uz to ani neni vtipne a nekde jsou ty vtipny moc trapne ohrane a predvidatelne. Ackoliv tento film ziskal oskara, mne moc neuchvatil, ani nepobavil - coz komedie ma - a to nejsem narocny divak. Tudiz ode mne zklamani.

Davam 5/10

Clockwork Orange

- velice zajimavy film s hlubsi myslenkou, doporucuji shlednout vsem!

9/10

• 2 weeks later...
Odesláno

Máj

tak tenhle film totálně zklamal..čekal jsem podle ukázek něco mnohem lepšího...podlě mě to totálně zkazilo tuhle "klasiku" :D ...

vůbec se mi nelíbila zvolená hudba, obraz je skoro celý film tmavý (nic moc teda ...) ani to nebylo nějak poutavý pro naši generaci (až na pár sexuálních scén xD)

2/10 .. bohužel

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu