Jarbi Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Dá se někde v Čr koupit PhotoFast CR-5400 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100012 Asi ne že ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WarCharlie Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 jako prodávaj to na http://www.tygriceny.cz/obchod/PhotoFast-CR-5400-Dual-Slot-SDHC-MicroSDTF-MS-Pro-Duo-Adapter-32GB-Max ale tomuhle shopu jsem nikdy nevěřil.... takže jako zkusit to můžeš a ta cena taky není nejhorší vzhledem k tomu že se SDHC 16GB prodávaj za 1000 čili by tě vyšla kartička 32GB na cca 2700,- což je hodně slušný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 da se to objednat tam z toho shopu uvedenyho v tom clanku... sice za dolace, ale jde, posta 3$. OT otazka: jaky je rozdil mezi timto a tou redukci 3100?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
premer Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 jako prodávaj to na http://www.tygriceny.cz/obchod/PhotoFast-CR-5400-Dual-Slot-SDHC-MicroSDTF-MS-Pro-Duo-Adapter-32GB-Maxale tomuhle shopu jsem nikdy nevěřil.... takže jako zkusit to můžeš a ta cena taky není nejhorší vzhledem k tomu že se SDHC 16GB prodávaj za 1000 čili by tě vyšla kartička 32GB na cca 2700,- což je hodně slušný Vyjde te to urcite draz, protoze musis koupit micro SDHC, SDHC bys do ty redukce nenarval, 16GB stojí tak 1600,- ale zas to je Sandisk,takze to bude urcite kvalitni zbozi.Takze te to vyjde na naky 4k+-:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RooSooL Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 tak kdyby jste někdo obědnával z tohohle shopu, tam napiště jestli to proběhlo OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Driver1468621779 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 tuhle vec bych taky chtel skoda ze 16mb je draha jako prase a 2x 16 gb je draha jako kráva takže mi postaci moje 4gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Koukal sem na net a na Dealextreme jí maj za nějakejch 18$ (v přepočtu za 377,-Kč a poštovný je free) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 tak ja uz ji mam, bomba, na 16 gb jsem cekal, konecne si tam muzu dat komplet bigbang theory a family guye! ;) objednal jsem 3, 2 mam navic, pokud ma nekdo zajem, vyzkousene, vsechny 3 funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 tak ja uz ji mam, bomba, na 16 gb jsem cekal, konecne si tam muzu dat komplet bigbang theory a family guye! ;)objednal jsem 3, 2 mam navic, pokud ma nekdo zajem, vyzkousene, vsechny 3 funkcni a co tedy máš? kerou redukci?:D nebo sis koupil jen kartu? možná bych měl zájem o tu redukci:D a cena?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 nakup, ci prodej kdyztak v bazaru, nebo PM, ja jen rikam, ze spokojenost!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuck a dog Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 sháníš tohle??: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 koupil bych tu redukci od nekoho ?? nemate ji nekdo na prodej ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 jo, mas PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Zajimalo by me, jak je to s rychlosti - microSD(HC) je o dost pomalejsi nez klasicka MSPD, na kteoru je PSP delany.. Hodne o tomto adapteru uvazuju, a tak bych chtel vedet, jestli tam jedou videa a mp3 v pohode (neseka se to) a jestli ty loadingy u her nejsou nejak extremni.. :) Diky za info, kweensey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 zalezi na tom co si do toho koupis za kartu... ta nejlevnejsi samozrejme je dost pomala, ale pokud das cca o 100 vic tak pak sezenes kartu se stejnou rychlosti... kdyztak mas PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 Mno, asi bych tam koupil SanDisk microSDHC 16GB (napred jednu a jak by dochazelo misto, tak bych dokoupil druhou - tu samou), do zadnych levnych sracu bych nesel.. :) EDIT: Nebo mas zkusenosti s nejakou jinou, co by byla kvalitni a rychla (popr. stejne rychla jako Pro Duo - jak rikas)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 pozor, uz jsem to jednou psal, ale znovu: sandisk microsd je minimalne stejne rychly jako orig nofake MSPD! a rychlejsi, nez ony polofaky MSPD sony, ktere koupis tu na foru. na ty nahravas pres USB kabel treba 1,5 - 2 MB/s. na microsd pres tento adapter (nebo i jednoduchy na 1 microsd) nahravas 5-6 MB/s podle koupene karty jinak volim presne stejnou taktiku - nyni 16gb sandisk za 1400,- + adapter a po vanocich az misto dojde a karty slevni, dalsi 16gb = magickych 32GB!! :-D edit:nevite jak je to s CLASS 4, 2, 6 u microsd karet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 cau mohli byste mi doporucit kde maji levne ty karty do te redukce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 poslal jsem ti kseft, kde je za 1420,-, to je docela solidni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Listopad 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2008 nic mi nedoslo :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc0uT Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 [/b]edit:nevite jak je to s CLASS 4, 2, 6 u microsd karet? neni to u SD ale u SDHC. Karty SD jsou puvodne navrzene jen do kapacity 2G. Cokoli co je vys uz vam nemusi vsude fungovat. A ono CLASS oznacuje garanci minimalni prenosove rychlosti karty. Takze Class 2 = 2MB/s Class 4 = 4MB/s Class 6 = 6MB/s Tudiz jak vidno mas vyrobcem garantovanou nejnizsi prenosovou rychlost. Z cehoz vyplyva ze class 6 bude nej volbou do PSP. I dle mych zkusenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 tak dnes mi redukce prisla, ale jeste nevim jak velke karty mam poridit... Budou 2 x 16Gb ( 32Gb) behat v pohode?? ma to nekdo odzkouseny??? neni to u SD ale u SDHC.Karty SD jsou puvodne navrzene jen do kapacity 2G. Cokoli co je vys uz vam nemusi vsude fungovat. A ono CLASS oznacuje garanci minimalni prenosove rychlosti karty. Takze Class 2 = 2MB/s Class 4 = 4MB/s Class 6 = 6MB/s Tudiz jak vidno mas vyrobcem garantovanou nejnizsi prenosovou rychlost. Z cehoz vyplyva ze class 6 bude nej volbou do PSP. I dle mych zkusenosti. ty class 6 jsou celkem drahy... myslyte ze ta class 4 nestaci??? bude to stacit na hry ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferrari@portable Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 tak dnes mi redukce prisla, ale jeste nevim jak velke karty mam poridit... Budou 2 x 16Gb ( 32Gb) behat v pohode?? ma to nekdo odzkouseny??? ty class 6 jsou celkem drahy... myslyte ze ta class 4 nestaci??? bude to stacit na hry ???? Mám 2x8GB SanDisk class 4 a jedou v poho, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomahawk Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Mám 2x8GB SanDisk class 4 a jedou v poho, oki... diky... tak ted uz se jen rozhodnout jestli 8 nebo 16 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cona Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 mno ja tohl mam mam tam 8gb a 4gbn a nstezuju si:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.