JohnnyX360 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Chtěl bych se zeptat, jestli existují alternativy vedle MS klasických ovladačů pro 360ku. Ovladač sám je perfektní, ale s nadcházejícím Tekkenem :cheesygrin: budu potřebovat ovladač s lépe vyvedenými směrovými šipkami, nejlépe tak jako je má PS3 ovladač. Nebylo by teoreticky možné nějak přeoperovat PS3 ovladač a připojit ho k Xboxu? To je ale asi hloupost, spíš jestli nemáte někdo zkušenosti s alternativními ovladači? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 no něc jsem viděl ale je to to samé ... jinak ten tekken nějak vymyslí co s tím neměj starost ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Co jsem viděl tak bude přímo verze originálního ovladače, která má lepší d-pad. Ta špatná zpráva je že to bude omezená série gamepadů k propagaci Pro Eva, takže asi naprosto nebudou k sehnání, přestože se do Evropy mají dostat, ale zkusit to můžeš. zdroj: kotaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 No jasan mám rok na to něco najít, nebo počkat až jak ten Tekken bude vypadat. Ale s PSX ovladačem hraji Tekken už od prvního PlayStationa, takže jsem se chtěl cítit jako doma :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Mám přesně to, co hledáš>>http://www.herni-prislusenstvi.cz/xbox-360/ovladace/-/201.html Jsem na sebe pyšná... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzisio1 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Viděl jsem video jak nějakej chlapík si předělal PS3 ovládač na Xbox ovládač...jenom nějak asi přendal ty blbosti co jsou ve vnitřku ovladače od PS3 do ovladače od xboxu, ale to je asi tak všechno..obráceně to jsem ještě nikde neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2008 Mám přesně to, co hledáš>>http://www.herni-prislusenstvi.cz/xbox-360/ovladace/-/201.htmlJsem na sebe pyšná... :D Ty blazne,dobre ty,kruta zabijacka :D Jeste je tu jedna alternativa ale pomerne draha a to jest XFPS V3 SNIPER,k tomu dokoupit USB joypad ve stylu PS joypadu a muzes hrat :wohow: ;) ale suma sumarum to dela dejme tomu 2 500 plus hra...no no,nevim nevim jak bych to poresil :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts