Osmen Odesláno Leden 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2007 jo a jak to bude s tim hranim ? jak casto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 asi nijak pac se k tomu nikdo (zkusenej, co by poradil, popsal nam ostatnim jak na to) nechce postavit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 ...socom II beru...moh uz nemuzu meisc rozchodit:( ...ale myslim, ze uz sem s myscheem v nakym "klanu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 mno me by taky zajmalo jak to bude....ted mi dosel headset tak uz aby sme neco zprovoznili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 no...neviem...chcem vediet kolko by bolo zaujemcov atd... tak piste, inak ked som raz hral s atry tak sme sa len na rychlo dali do klanu "CSSR" lol :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 šel bych jen do klanu na HoH jinak socom 2 mě moc nevzal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 šel bych jen do klanu na HoH jinak socom 2 mě moc nevzal... u me to je zase naopak :) ...mi konecne prisel ten headset tak si s amikama i pokecam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 hm ti americani tam ale melou pekny picoviny .. obcas se sejdou lidi kteri melou samy picoviny pri cekani na new kolo a to me strasne sere ... tak im vzdycky drzim kanal aby nemohli kecat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 hm ti americani tam ale melou pekny picoviny .. obcas se sejdou lidi kteri melou samy picoviny pri cekani na new kolo a to me strasne sere ... tak im vzdycky drzim kanal aby nemohli kecat :) to me este nenapadlo podrzet jim kanal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2007 Sice hraju online asi tak hoďku, ale už se docela rozkoukávám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Hele lidi já když někeho zamířím ® tak začnu střílet, ale z 90% ho to nezabije, ale otočí se a zastřelí mě. Nemá se teda nějak jinak mířit nebo nějak tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 27, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 mieri sa z R striela sa z X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Leden 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2007 mieri sa z R striela sa z X to vim, ale jak to, že on mě zasáhne na 2-3 údery a já to do něj šiju a nic. Hejbu se jako on. Tak neni nějakej fígl???? něco mít na zbrani. Nemít optiku nebo něco takovýho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 asi se taky pridam (uz sosam tu rip verzi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 porad nevim kde a jak se mam prihlasit (zaregistrovat) do nejakeho toho klanu a pak kde ho zadat v PSP... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Leden 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 nikde, myslienka klanu padla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
muWme Odesláno Leden 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2007 osud... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skuruťák Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 nikde, myslienka klanu padla.... :) ...pekne... Vypadalo to nadejne,ale nez jsem to docet do konce. Lidi je snad dost ne? Takze chybi uz jen osoba,ktera by je usmernila a dala je trochu do hromady. Brzo jsi tu myslenku klanu zavrhnul. ps:ja bych byl pro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Leden 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2007 nikde, myslienka klanu padla.... skoda :( myslel jsem ze to vyde protoze lidi bylo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Listopad 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2007 Hej to je škoda docl bych se rád přdal........s amíkama mě to nebaví...nerozumim jim...a sou to strašný lamy..........:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darkness gale Odesláno Únor 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2008 toto tu nepatri,ale nevedel som,kde to mam dat.Vy to urcite budete vediet.Ked si dam infrastructure,tak mi vypise,ze ci chcem stiahnut patch.Co je ten patch?Som opatrny a radsej som sa chcel opytat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.