:.Dragunov.: Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2008 Mirage: Sacred Crest...To musis nakreslit velky presipaci hodiny jednim tahm...Tudiz zacni jako by jsi psal velky pismeno ''Z'' a pak ty oba volny konce spoj z toho ti vzniknou presypacky...Zkus to vickrat ne hned napoprvi se to povede... Na tom ostrove kde ziskas lopatu sou rozhazeny 4 nahrobky...Spoj ten uplne nalevo na zacatku s tim napravo a pak ten vrchni s dolnim a tam kde se ti to na mape prekrizi tam kopej lopatou...Nekde tam najdes tajny ukryt kde je ta mapa...Neni to presny takze kde se ti ty dba body protnou kopej dokola dokud nevykopes velkou diru...Uf... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Díky a chcu se zeptat jak si prisel na ty presypacky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 uz jsem to psal : staci cist to co rikaji postavy a mas tu hru o 100% lehci...omfg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Musim rict, ze tahle hra je fakt bomba. Uz jsem ji dohral a je fakt, ze jsem se zasekl asi 2x tak, ze jsem se musel podivat do walkthrough. Pak jsem si jenom rikal, ze to byla fakt hovadina. Jedno z toho jsem i zkousel, ale proste jsem se netrefil do toho, jak to hra chtela. Doporucuju premejslet co nejdyl, vysledek pak stoji za to - ten pocit, ze muzete jit zase dal. Zkousel jsem ruzne Zeldy (Wii, GC, NES, SNES), ale tahle je naprosto nejuzasnejsi ze vsech :cheesygrin:. Jediny, co me zklamalo bylo to, ze poklady nebyly zajimavy...nejaky to vylepseni na lod, obcas neco vic. Cekal bych, ze kdyz uz nekde vyhrabu lokaci pokladu a pak se za nim plavim pres celou mapu (nebo skrz teleport, ale stejne to trva :-) ), tak ze to bude stat za to! Hodne stesti pri hrani a co nejmin zaseku preju! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jak vás tak vidím, tak vám snad udělám kompletního průvodce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 jj dik a pls mohl bys poradit jak mam ziskat ten poklad kdyz připluju tam kde ma byt tak co mam udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 nemohl zatím jsem hru ani nezkoušel, ale někdo by tu mohl poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ^^zkus ! Kde si ? nazev ... na predchozi strance si psal, ze nemuzes pres mlhu ... to znamena,ze jsi na 2 ostrovve ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Pokud si doplul podle mapy k cervenemu krizku nemuzes zatim nic delat...Pozdeji se ti odemkne rybarsky ''drap'' a budes moct pomoci minihry lovit poklady :dozey: Neboj se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 No ted sem v te misnosti za temi dvermi v temple of the ocean king a nevim jak dal vsechno sem procet a proste to nechapu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 jo tak dok přes tu mlhu sem se už dostal ted sem dostal pravě ten prut tak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 A kdes sehnal ten prut na ktere mape (kolik teh map mas?) Jo a bude zelda nekdy skakat vys nebo dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 nn, potom ale dostaneš takový lano, se kterym budeš moct doskočit na některý do tý doby nepřístupný místa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 A kde? na ktery namorni mape.A kde ste vzali ten prut? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fybyfyby Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Na ty poklady ma nacini tusim ten deda, co delal i lodni delo, nejak postupne v pribehu ho proste najednou ma hotovy a muze ti ho prodat. Jinak pokud si nevite rady a uz jste dlouho premysleli, tak si zadejte do googlu treba: phantom hourglass walkthrough a pak si nejaky vyberte. Me vyhovovaly treba ty z IGN. Jsou tam i obrazky a je to naprosto prehledny. Ale je fakt, ze kdyz to clovek napise sem na forum, tak nez mu nekdo odpovi, tak na to treba prijde i sam :-). Holt zalezi na tom, jestli to chcete co nejdriv dohrat nebo si to co nejvic uzit. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 Boze furt se tak neptejte...Dostanes se za dvere a HNED pises ze nevis jak dal...Si rovnou na youtube pust video z ty lokace, nepremyslej a delej vse presne podle videa... Jak uz sme tu psali takhle si tu hru NEUZIJES, premyslej... Co bylo za tema dverma uz si nepamatuju...Prut dostanes na jednom malinkym ostruvku kde musis nejakymu borcovi hledat morsky panny... STACI CIST texty a neztratis se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 dostal jsem ho na ostrově na 2 namořni mapě kde vyjedeš z te mlhy tam je takovy děda kterymu chytiš mořskou panu a zato dostaneš prut a s nim pak mužeš chytat ryby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Říjen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2008 Aha.No diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Únor 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2009 Na tohle sem prisel hned pac staci jit jeste o jedno poschodi sopky vejs a tam se to da precist s kamene ale mam zakys za temple of fire kdyz jedu do te dalsi temple na northwestern sea jak je tam ta mlha delal sem co slo a ani toho rybare co to udajne vi sem nenasel.Nevite nekdo pls? Sem debil nevim jak smazat prispevek tak se omlouvam za spam ale nevsim sem si ze to tema ma vic stranek sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SindyDog Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Mám také zásek: byl jsem na zmrzlém ostrově, kde jsou "liars" v chatičkách. Tam vše splnil, porazil bosse a teď nevím, kam dál?? Dostal jsem provaz na procházení mezi sloupy. Mám jít na Molida Island do chrámu?? Tam jsem ale také vše prošel a nic...dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moki Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Taky mám zásek... Jsem na druhým ostrově, osvobodil jsem věštkyni a teď se mám dostat do těch dvěří u sopky (jak tam padaj ty ohnivý šutry). Ale nevím jak je otevřít. Netušíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 musiš se otočit směrem k te svičce a fouknout do mikrofonu a to same u te druhe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Sry za OFF, ale : Čau Filco ! :roll: Nevědel sem že si na tomto foru :roll: A ke hře, : Udělej to jak ti radí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirage_cz Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Ja sem se jednou zasek a porad nevim ja dal jsem v temle of ocean king a nmaluju na ty jedny dvere presypaci hodiny a otevrou se mi dvere a dal nevij jak dal :( mam tam nejakou mapu a pise mi to: Press the sacred crest against the sea chart to transfer it.The temple o courage will open to the holder of the sun key. Cos tim pomozte :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Ja sem se jednou zasek a porad nevim ja dal jsem v temle of ocean king a nmaluju na ty jedny dvere presypaci hodiny a otevrou se mi dvere a dal nevij jak dal :( mam tam nejakou mapu a pise mi to: Press the sacred crest against the sea chart to transfer it.The temple o courage will open to the holder of the sun key. Cos tim pomozte :(musíš zavřít dsko a zase otevřít a ta mapa se ti přenese na spodní obrazovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.