andre.11 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 Mam novou polozku ve FW 2.50 je to Divx VOD Registration Code...je to v System Setting...muzete mi nekdo rict na co je ten kod dobrej??...nechce se mi totiz ten odkaz zobrazit...diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 taky by me to zajimalo .... uz jsem se na ty strance divx/vod regnul... a nekam bych mel zadat ten kod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2008 registrace na DivX VOD viz zde http://vod.divx.com/howitworks.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Je to jen k prehravani filmu ve formatu VOD . Takze k nicemu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
andre.11
Mam novou polozku ve FW 2.50 je to Divx VOD Registration Code...je to v System Setting...muzete mi nekdo rict na co je ten kod dobrej??...nechce se mi totiz ten odkaz zobrazit...diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.