tedysek Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Čau před časem jsem tu viděl že jeeden cizí borec nejak prekonvertoval GTA SA z PS2 na PSP...Je to vůbec pravda a dá se to stáhnout (video jsem videl i nekde na youtube.cz)...Díky...:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojta69 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 neni,blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Není to možné ... :D furt nechápu proč těm fake videím na youtube věříte ... :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 nejde..napsal jsem to ispeciálně do topicu pro začátečníky ... zase zbytečně .. lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
Čau před časem jsem tu viděl že jeeden cizí borec nejak prekonvertoval GTA SA z PS2 na PSP...Je to vůbec pravda a dá se to stáhnout (video jsem videl i nekde na youtube.cz)...Díky...:-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts