banannek Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Mam takovy problem: psp nejde zapnout a ja jsem po nejake dobe usoudil ze to bude asi vada FW, ale kdyz jsem se pokusil nainstalovat novy FW pomoci pandory - instalace se zasekla hned na zacatku pri formatovani flash1. nevite prosim nekdo co s tim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 jestli ti funguje recovery tak zkus reset flash 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kompi Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 tak to je asi poskodena alebo je psp bricknute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banannek Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 a kdyz je poskozena pujde to nejak spravit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sony108 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Aha tak to sry tak to ti nepomůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 poškozená NAND .. pokud máš zálohu tak jí obnov .. pokud ne můžeš přes pandoru a Dcv7 udělat nový IdStorage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 banannek Odesláno Říjen 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 poškozená NAND .. pokud máš zálohu tak jí obnov ..pokud ne můžeš přes pandoru a Dcv7 udělat nový IdStorage nový IdStorage mi sice nepomohl, ale to ze jsem pouzil DCv7 mi pomohlo - predtim jsem mel DCv6 a ten nema funkci samostatneho zformatovani flash pameti. potom uz nebyl problem nainstalovat cfw Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 Takze koukam ze zaloha NAND při flashovani uz neni dulezita, kdyz to jde takhle obejit diky DCv7 ze?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2008 záloha je vždycky dobrá a je to nejlepší možnost ;) ... no ale problém vyřešen takže lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
banannek
Mam takovy problem: psp nejde zapnout a ja jsem po nejake dobe usoudil ze to bude asi vada FW, ale kdyz jsem se pokusil nainstalovat novy FW pomoci pandory - instalace se zasekla hned na zacatku pri formatovani flash1. nevite prosim nekdo co s tim?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts