x-t-rAy Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 Ahoj, tak by mě zajímalo co si myslíte o příštích next-gen konzolích.Kdy podle vás vyjdou,jaké vlastnosti budou mít a tak...:blink: Citovat
Ski Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 ...asi nejaka next gen grafika :) a meli by jse pomalu posouvat k realnemu obrazu...Takze hry co nejrrealistictejsi :) Citovat
x-t-rAy Odesláno Říjen 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 Jo,to mě taky napadlo...Pak mě ještě napadly malé místnosti cca 3x3metry,kde by hráč simuloval postavu ze hry :D Citovat
metuj Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Promazáno OT. Téma nezní "PC vs herní konzoly", ale "Další next-gen konzoly". Citovat
vegasss7771 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Promazáno OT. Téma nezní "PC vs herní konzole", ale "Další next-gen konzole". Dobrá, budu se držet tématu. Myslím si, že nové konzole budou lepší v tom, že už nebudou RRoD a podobné capiny. Dále nás čeká hyper realistická grafika a více zábavy samozřejmě. A rok vydání: 2012. Citovat
En3mY Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 hah pochybuju ze kdyz nebylo trapny prodejcum udelat x360 a PS3 s takovejma neduhama ( i kdyz,na PS3 ani o zadnym nevim xD) ze by se to melo v budoucnosti zlepsit ...a podle me by uz ted mohli mit konzole hodne super grafiku ale porad je tu jeden detail a to sou obrazovky na kterejch se to promita...dokud budou pixely tak grafika bude hnusna...podle me by hodne zlepsily grafiku pixely co by byli kulaty a o nanorozmerech ;) :cheesygrin: Citovat
Wartryton Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 PS3 a xbox se spoji a udelaji virtualni realitu v HD :D Citovat
Vashut Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 Příští next-gen, který by měl oslnit, by měla být konzole, která už umí holografický obraz, nejlepší současnou grafiku (Full HD) a ovládání pohybem (představuji si to tak, že by jsmě měli rukavičku se senzorem - obdoba ovladače od WII). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.