crackhorse Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Zdare, nevite někdo kde by se daly sehant ty kupony na STORE..:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 no vzhledem k tomu, že jsou jen na US Store (jiný jsem neviděl) a na ČR shopech sem je nikde neviděl máš tyhle možnosti: 1 ) registrovat si na US store kreditku a čerpat z ní 2 ) koupit předplacenou PSN kartu na zahraničním obchodě (US) nebo na eBay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crackhorse Odesláno Říjen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 tedka mam na PSP fw 5.00 a jak tam je to store tak mam EU bude fungovat ta predplacena karta na EUčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 nebude, je totiž na dolary ...jak řikám, viděl jsem jen US karty ale na PSP by se mělo dát založit i US store, stejně jako na EU konzoli PS3 mám taky US účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crackhorse
Zdare, nevite někdo kde by se daly sehant ty kupony na STORE..:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts