Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

22.11.2008 (PRAHA) Tekken 5: Dark Resurrection TURNAJ

VR-Fist

Recommended Posts

Ahoj všem.

Za komunitu Czech Arcade bych vás chtěl pozvat na turnaj ve hře Tekken 5: Dark Resurrection, pořádaný v Praze v prostorách hostelu na Karlově náměstí. Uskuteční se v sobotu 22. listopadu, s tím že v pátek i v neděli je možné volně hrát na konzolích.

Z našich zkušeností si každý našel sobě rovného soupeře, takže se nemusíte bát, že vás bude každý porážet. Minimálně je komunita dost přátelská na to, aby vám ukázala, kterým směrem se dál v Tekkenu rozvíjet a jsou to fajn lidi.

Pravidla a podrobné informace najdete na našich diskuzních fórech - ZDE

Na webu www.czecharcade.com najdete také odkaz "Videa".

* stránky mají občas problém se správně zobrazit v Internet Exploreru - o důvod víc, proč mít FireFox nebo Google Chrome :)

Těšíme se, že objevíme nové tváře a lidi, se kterými se pobavíme a zahrajeme. Pokud máte otázky, sypejte je přímo sem nebo na našich diskuzních fórech.

PS: Ovladač má každý svůj :)

Nikdo nehraje Tekken?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bejt to v Pardubicích tak jsem tam jak na koni Tekkena hraju od 2 dílu, ale teď už jsem vyšel ze cviku jsem to nějakje pátek nehrál asi tak 7 měsíců no, ale tekken se nezapomíná a co mě nejvíc štve tak to je to že si toho tekkena 5 dr nemůžu koupit protože nemám účet

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
  • 5 weeks later...

Zdravím, nenašel jsem žádné jiné existující vlákno v PS3 sekci, tak píšu sem. Nejde mi totiž hrát online. Při každém vstupu do roomu vidím hráče a v levém dolním rohu číslici 03. Za 5 - 10 sekund se číslice přepne na 00, zmizí hráči, vidím jen sebe a hra mi řekne, že "Network error occured, returning back to title screen" . A mám to. Hra je koupená z PSN, v pořádku downloadnutá. Internet connection mám wifi (teď 80%) a ve všech jiných hrách funguje (GTA 4, Army of Two, UEFA) , takže se ptám, kde by mohl být problém. Rád bych si zahrál online. Doufám, že si v tomto vláknu někdo mého příspěvku všimne. ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu