VR-Fist Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 Ahoj všem. Za komunitu Czech Arcade bych vás chtěl pozvat na turnaj ve hře Tekken 5: Dark Resurrection, pořádaný v Praze v prostorách hostelu na Karlově náměstí. Uskuteční se v sobotu 22. listopadu, s tím že v pátek i v neděli je možné volně hrát na konzolích. Z našich zkušeností si každý našel sobě rovného soupeře, takže se nemusíte bát, že vás bude každý porážet. Minimálně je komunita dost přátelská na to, aby vám ukázala, kterým směrem se dál v Tekkenu rozvíjet a jsou to fajn lidi. Pravidla a podrobné informace najdete na našich diskuzních fórech - ZDE Na webu www.czecharcade.com najdete také odkaz "Videa". * stránky mají občas problém se správně zobrazit v Internet Exploreru - o důvod víc, proč mít FireFox nebo Google Chrome :) Těšíme se, že objevíme nové tváře a lidi, se kterými se pobavíme a zahrajeme. Pokud máte otázky, sypejte je přímo sem nebo na našich diskuzních fórech. PS: Ovladač má každý svůj :) Nikdo nehraje Tekken? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 hmmm...šel bych hned....ale praha je pro mě ccca350-400 km takže těžko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Listopad 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2008 hmmm...šel bych hned....ale praha je pro mě ccca350-400 km takže těžko... Taky mam stejny problem, Tekkena uz hraju par let, ale Praha je opravdu hodne daleko. :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Listopad 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 A blizko je pro vas kde? Praha nam prisla jako dostupna pro vsechny, jelikoz se sem dopravi kazdy rychle. Vsechny cesty vedou do Prahu, ne? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Skoda ze nejsem Prazak a do Prahy to mam bezmala 180Km jinak bych vam v Tekkenoj nakopal prd*l.... :D...a 100% bych se zucastnil... ale 180km je daleko :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 bejt to v Pardubicích tak jsem tam jak na koni Tekkena hraju od 2 dílu, ale teď už jsem vyšel ze cviku jsem to nějakje pátek nehrál asi tak 7 měsíců no, ale tekken se nezapomíná a co mě nejvíc štve tak to je to že si toho tekkena 5 dr nemůžu koupit protože nemám účet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Listopad 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2008 Ucet si muzes zalozit :D @ Fenix Dojizdi k nam hraci az ze Slovenska. Smyslem neni objizdet vsechny lokality a v kazde udelat akci pro 10 lidi, ale prave se v jedne lokalite jednou za cas setkat a utkat se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanizMach Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 škoda že je to tak daleko omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pura Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 Zdravím, nenašel jsem žádné jiné existující vlákno v PS3 sekci, tak píšu sem. Nejde mi totiž hrát online. Při každém vstupu do roomu vidím hráče a v levém dolním rohu číslici 03. Za 5 - 10 sekund se číslice přepne na 00, zmizí hráči, vidím jen sebe a hra mi řekne, že "Network error occured, returning back to title screen" . A mám to. Hra je koupená z PSN, v pořádku downloadnutá. Internet connection mám wifi (teď 80%) a ve všech jiných hrách funguje (GTA 4, Army of Two, UEFA) , takže se ptám, kde by mohl být problém. Rád bych si zahrál online. Doufám, že si v tomto vláknu někdo mého příspěvku všimne. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 A blizko je pro vas kde?Praha nam prisla jako dostupna pro vsechny, jelikoz se sem dopravi kazdy rychle. Vsechny cesty vedou do Prahu, ne? ;) VR mise sů aj v MGS4? Nebo to jen jen matoucí avatar? Jakože ještě tam mám co získat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 kdyby to bylo ve smackdown vs raw 09 tak bych vam natrh r*t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frey Odesláno Leden 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2009 taky bych, jel ale je to daleko :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts