tekken90 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Bylo objeveno oficiální Recovery menu v PS3. Testoval sem jen na FW 2.50 nevím jak je to u ostatních FW. 1 ) Vypněte PS3 2 ) Držte tlačítko vypnutí dokud neuslyšíte dvojí zapípání (ne druhé ale dvojité) 3 ) Pusťte tlačítko a po chvilce vám naběhne žádost o připojení ovladače USB kabelem a stisknutí PS button 4 ) Jste v Recovery menu http://www.youtube.com/watch?v=NLxoDNYzqr0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Toto je hodně vtipný. To člověk nemusí být ani hacker aby to objevil :D Nějaký využití? Nějak se mi nechce ty položky zkoušet :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Hodne hodne husty :D...Takovej Easter Egg)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Wow:wohow:...zkoušel sem to na mojem, ale nějak mě to nešlo. Nevím možná sem to nějak blbě pochopil z toho návodu. Hledal sem na youtube a všechny videa v celkem hrozné kvalitě. Mám zapnuté ps3, vypnu ho a držím tak dlouho dokud neuslyším dvojité pípnutí jo? Dělám to správně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 ano .. mne to ide furt len na druhy pokus :D zapnem.. pipne.. vypne sa :D ale potom ide normal.. no podla mna to je na 2 veci xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2008 Jojo taky mě to šlo až napodruhé, dík...je pravda, že tam žádné užitečné položky nejsou no=)...Nevíte jestli se Dark alex snaží nějak prolomit i PS3? Třeba mu tohle nějak pomůže:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 no..jediný dobrý využití (zatím :D) je, že když bricknete PS3 (třeba během updatu vypadne elektrika apod.) můžete pomocí funkce Update system přehrát FW znovu (ale tohle testovat nebudu :D) možná by se to dalo využít k nahrátí CFW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 mě to funguje taky.... teď už jen přesměrovat restore ps3 z flashky a ........ :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 Sony bylo uplně jasný, že to někdo časem objeví takže žádnej crack si neslibujte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.