Hayamen Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 už jsem to stáhnul, ale v on-line hraní jsem ještě na žádnou novou mapu nenarazil?? dá se to nějak zjistit kam se mi ten map pack nainstaloval na PS3?? Dík marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 a koupil sis pack pro tvojí verzi ? je to regionálně zamčený ..takže když máš EU verzi hry musíš koupit EU verzi packu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Říjen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 pokud v multyplayeru das privat game tak pri vyberu mapy musi byt posledni map pack .Pokud ho tam nemas tak nejsou nainstalovany novy mapy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Říjen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2008 pokud v multyplayeru das privat game tak pri vyberu mapy musi byt posledni map pack .Pokud ho tam nemas tak nejsou nainstalovany novy mapy. Tak mapy mi začínají Ambush a končí Wet Work Poznáš to podle toho?? a koupil sis pack pro tvojí verzi ? je to regionálně zamčený ..takže když máš EU verzi hry musíš koupit EU verzi packu vše mám EU 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daxter Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Ambush a Wetwork jsou pokud vím původní mapy, takže bych řekl, že pokud ty nové nemáš uprostřed seznamu, tak tam nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twigy Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Pod wetwork musi byt jeste zelene bonus maps. pokud to tam nemas tak nemas nainstalovany mapy. radeji si skontroluj jestli mas opravdu eu verzi. Neznamena zes ji koupil v cr tak je to eu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krystof94 Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 dej download list na ps store a stahni to znovu nic te to stat nebude... a zova nainstaluj...,me se to jedenou stalo s addonem pro pain Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hayamen Odesláno Říjen 20, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2008 ok zkusím to twigy, tak máš pravdu COD4 mám US verzi nechce mi někdo za patřičný úplatek nechat stáhnout us mapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hayamen
už jsem to stáhnul, ale v on-line hraní jsem ještě na žádnou novou mapu nenarazil??
dá se to nějak zjistit kam se mi ten map pack nainstaloval na PS3??
Dík
marek_2080: presunuto z PS3 Pokec
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts