Pukin Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Existuje tato hra na psp ? Pokud ano, prosím o linky. Díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 yop, ta z ps1 link si snad pres google najdes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Říjen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Díky, tak už jsem na to koukal. A našel jsem 2 verze s rozdílem 200mb+-. Jestli by někdo našel link který je odzkoušený byl bych vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 http://www.megaupload.com/?d=5IRPLYR5 Zdroj: PSPISO heslo: pinoypsp (jestli by nefachčilo, zkus ještě pinoypsp.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 A existuje Diablo2? Pač až si PSP koupim, tak si tam tohle určo dám. Pokud ovšem bude místo na paměťovce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Diablo II na PSX (--->na PSP) neexistuje. O počítačový verzi přes dosbox nevim xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pukin Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Tak jsem to zkoušel, ale když to pustím furt to píše loading, ale nic se nestane. Poradí někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mivi Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 no tak sem to stahnul pres ten link co si tu uvedl ... a po rozbaleni tam mam EBOOT.PBP .. a kdyz to hodim do psp ISO .. tak mi to vubec psp nenacita a tak hra tam neni vubec :( ? .. nejaka rada ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Tak jsem to zkoušel, ale když to pustím furt to píše loading, ale nic se nestane. Poradí někdo ? zkus POPSloader plugin... http://console-forum.net/showthread.php?t=19733 no tak sem to stahnul pres ten link co si tu uvedl ... a po rozbaleni tam mam EBOOT.PBP .. a kdyz to hodim do psp ISO .. tak mi to vubec psp nenacita a tak hra tam neni vubec :( ? .. nejaka rada ? PSX hry se kopírují do PSP/GAME/složka/EBOOT.PBP (případně + keys.bin) např PSP/GAME/Diablo/EBOOT.PBP viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 takže, když mi Diablo píše loading a nic jinýho to nedělá a nainstaluju ten POPSloader plugin Pack pro 3.71 M33-4.01 M33 tak mi hra normo půjde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 jp .. bez popsu je mala sance ze ti to pujde jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a tu složku seplugins hodin do složky MP_ROOT a nebo do nějaký ze složek v MP_ROOT? a co pak? co dál? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 a tu složku seplugins hodin do složky MP_ROOT a nebo do nějaký ze složek v MP_ROOT? a co pak? co dál? tu slozku musis hodit na koren karty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 sakra to je zas co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 sakra to je zas co? proste hod to mezi ostatni slozky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackgod Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 proste hod to mezi ostatni slozky takže to hodim do tý složky nebo mezi složky (iso, video...)??? A potom? co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2008 skus to podle neakeho navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marenzi Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 Cauwes ...potrebuju poradit..stahnul sem nejaky hry a je tam PSP GAME a UMD_DATA kam to mam dat aby sla spustit hra?? dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blowd Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 Zdar, vim ze toto je 2 roky stary topic, ale nechtelos e mi zakladat new topic tak to pisu sem. mam psp 3k s CFW 5.0 M33 a chtel jsem si zahrat diablo. tak ho stahnu hodim ho do zpravne slozky a pustim, jenze diablo nenabehne a psp se vypne. Tak jsem narazil na tento topic a rikam si parada tekken tu postnul odkaz na ten POPSloader, jenze kdyz na to koukam tak tam nevidim verzi pro muj CFW...muze mi nekdo poradit co stim ?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.