WItekS Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Jak na Xlink Kai na Windows Vista? Downloads: Zydas pro Visty: http://www.mstrgmr.com/TU/wifimax/ZD1211B_Vista_Compatible_1_0_0_0.exe Xlink Kai: ( vyberte si ) http://www.mstrgmr.com/TU/wifimax/ZD1211B_Vista_Compatible_1_0_0_0.exe --------------------------------- 1. Ujistěte že jste se nadobro zbavili toho CD co vám k WiFi Max dali a že jste ho odinstalovali z PC 2. Zatim mějte WiFi Max odpojené 3. Naistalujte ZDwlan a hned potom jděte do té složky kam jste ho naistalovali ( Program Files pravděpodobně ) 4. Pravý tlačítko --> Vlastnosti --> Zaškrtněte: Spouštět jako Admin 5. Připojte WiFi Max ( teď by mělo naskočit okýkno Instalace Nových driverů, pokud ne, budete musete přes Správce Zařízení nasměrovat WiFi max na ty drivery samy ) 6. Spuste ZD 7. V PSP jděte do Online GH ( mějte Channel nastavenej na Automatic ) 8. !Důležité! Jděte do Centrum Sítí a Sdílení v Ovládacích Panelech --> Připojit nebo Odpojit 9. Počítač by měl najít PSP_AULJM..... Připojte se ( POKUD JSTE PŘIPOJENI PŘES WIFI, MUSÍTE SE K PSP PŘIPOJOVAT JAKO KE DRUHÉ BEZDRÁTOVÉ SÍTI ) 10. Naistalujte Xlink a jděte do Xlink Kai Configuration 11. Zvolte váš Network Adapter, vyplňte Xtag a heslo ( pokud nemáte jděte na teamxlink.co.uk ), u Close Engine after dejte NEVER a zaškrtejte : Enable PAT, Xbox Homebrew, Follow PSP SSID, Auto Open Chat 12. Opakujte krok 3 - 4, tentokrát ale pro Xlink 13. Spuste Xlink, měl by se vám dole spustit engine a začali naskakovat okna: Xlink Kai Engine Started, PSP SSID Changed to PSP_ULJM....., Orbytal Established 14. Teď jste v Messenger Modu, klikněte na malou zeměkouli nahoře v levém panelu 15. Postupujte: PSP --> Action --> MHP2G --> Gclass 16. Většinou jsou už tady v hale nějaký lidi, takže koukněte na PSP jestli někoho nevidíte pokud ano, je všechno ok, pokud ne, jděte do nějakýho roomu a zeptejte se jestli je někdo v hale ( česky vám asi nebudou rozumnět ). 17. Teď už jenom hrajte, dělejte si kamarády a užívejte si toho že vám Xlink zrovna šlape ! =D --------------------- Troubleshooting: Vždycky připojujte WiFi Max do stejný USB zdířky Pokud chcete WiFi Max odpojit, nejdřív klikejte na "Bezpečně odebrat zařízení" Dávejte WiFi Max do toho stojánku, mělo by to zvyšovat dosah signálu A: Při startování Xlinku mi nenaskakuje hláška PSP SSID Changed.... B: Vypojit a zapojit WiFi Max, vyjít a vrátit se do haly, vypnout Xlink ( včetně Enginu ) a ZD A: Jsem v hale a všichni ostatní taky, jenže já a oni mě nevidí / najednou uprostřed Questu jsem se odpojil B: Zapněte a vypněte Xlink, pokud ani to nepomůže, udělejte ^^ viz výše A: Když hraju, často se nám stává že dostáváme error při načítání questu nebo při nahlašování na quest, co stím ? B: Pokud už jsou jiní hráči nahlášeni na quest a připraveni ( Preparations Ready ), zatímco někdo jiný ještě ani nepřišel do haly / neni nahlášen, dost často nastane tento error A: Snažím se poslat moji GC ostatním spoluhráčum ale nejde to... B: Nevzdávej se, často to nejde, kdyžtak jdi na quest a potom to zkus znova A:Hala se mi hlásí plná, ale ostatní říkají že je to ok, co stím ? B: Někdo pravděpodobně opustil room aniž by opustil i GH --> zůstal tam ghost. Stačí jenom vyjít a zajít------------------------ Základní slovníček pro Kai newbs: Join - Přidat, v našem případě jít s někým na quest Enter GH - Jít do haly Reenter - Vyjít a zase jít zpátky Rekai - Vypnout a zapnout Xlink Reconnect - Vypojit a zapojit WiFi Max brb ( be right back ) - hned jsem zpátky afk ( away from keyboard ) - nejsem u klávesnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 Dik za navod je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apophis Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2008 pekny ale muzes udelat i pro xp xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 pekny ale muzes udelat i pro xp xD Na XP jich je právě dost a navíc to neni tak problémový jako na vistě ( teamxlink.co.uk ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Na XP jich je právě dost a navíc to neni tak problémový jako na vistě ( teamxlink.co.uk ) nice,witku skusim to ted sprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 hele ja nevim kde sehnat ty drivery na ten wifi max a kdyz zapnu ZDWlan tak se objevý na liště a hned zajede co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 To vůbec nevadí, na Vistách se to právě nastaví samo v tom. Na XP to musíš dělat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Aha dik to me nenapadlo a co ty drivery ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Zydas: Driver Xlink: Program pres kterej hrajes Fungujou dohromady ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fallmat Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2008 Aha a co mam delat kdyz se me wifi max nechytne ? Protoze me to da 3 moznosti ja dam aby si to vyhledalo a ono to napise , ze to ty potrebny ovladace to nemuze najit pls co s tim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ahoj, omlouvám se za blbej dotaz, ale bez tohohle nejde hrát MHFU online ? Já totiž mysklel, že to má normal online mulťák, ale to je asi jen adhoc že ? Sry za lamerskej dotaz, teď jsem to začal po roce a půl hrát zase od znova, ani předtím jsem neměl moc nahráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ano je tam jen adhoc ale s tímto to můžeš jakoby po netu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2009 ahoj, omlouvám se za blbej dotaz, ale bez tohohle nejde hrát MHFU online ? Já totiž mysklel, že to má normal online mulťák, ale to je asi jen adhoc že ?Sry za lamerskej dotaz, teď jsem to začal po roce a půl hrát zase od znova, ani předtím jsem neměl moc nahráno Jasně ! MHFU je jedna z mnoha her, který se přes kai hrajou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 Jasně ! MHFU je jedna z mnoha her, který se přes kai hrajou. okej, a tenhle návod jde použít i na XP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2009 na XP se to dělá jinak... koukni na fora xlinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ahoj chci se zeptat musim mit USB wifi klic nebo staci wifi router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Na xlink stránkách by měl bejt seznam všech podporovanejch zařízení. Nebo to prostě zkus ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arcane245 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 omg tkze to kdyz budu chtit hrat online tk musim mit zaplyho compa?a jeste jedna vec co je to wifi max ? srry sem dement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jo wifi max je to, přes co připojíš PSP -> PC -> Internet tjn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zahi Odesláno Duben 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2010 hra tu este niekto cez xlink kai? rad by som si zahral aj s niekym z CZ/SK a ne stale iba s filipincami a japoncami xD ktory maju nehorazny ping napiste mi na icq ak nekto hraje :) 348-319-576 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Březen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2011 Mohl by někdo prosím reupnout ty soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.