Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Jak na Xlink Kai na Windows Vista?

Downloads:

Zydas pro Visty: http://www.mstrgmr.com/TU/wifimax/ZD1211B_Vista_Compatible_1_0_0_0.exe

Xlink Kai: ( vyberte si )

http://www.mstrgmr.com/TU/wifimax/ZD1211B_Vista_Compatible_1_0_0_0.exe

---------------------------------

1. Ujistěte že jste se nadobro zbavili toho CD co vám k WiFi Max dali a že jste ho odinstalovali z PC

2. Zatim mějte WiFi Max odpojené

3. Naistalujte ZDwlan a hned potom jděte do té složky kam jste ho naistalovali ( Program Files pravděpodobně )

4. Pravý tlačítko --> Vlastnosti --> Zaškrtněte: Spouštět jako Admin

5. Připojte WiFi Max ( teď by mělo naskočit okýkno Instalace Nových driverů, pokud ne, budete musete přes Správce Zařízení nasměrovat WiFi max na ty drivery samy )

6. Spuste ZD

7. V PSP jděte do Online GH ( mějte Channel nastavenej na Automatic )

8. !Důležité! Jděte do Centrum Sítí a Sdílení v Ovládacích Panelech --> Připojit nebo Odpojit

9. Počítač by měl najít PSP_AULJM..... Připojte se ( POKUD JSTE PŘIPOJENI PŘES WIFI, MUSÍTE SE K PSP PŘIPOJOVAT JAKO KE DRUHÉ BEZDRÁTOVÉ SÍTI )

10. Naistalujte Xlink a jděte do Xlink Kai Configuration

11. Zvolte váš Network Adapter, vyplňte Xtag a heslo ( pokud nemáte jděte na teamxlink.co.uk ), u Close Engine after dejte NEVER a zaškrtejte : Enable PAT, Xbox Homebrew, Follow PSP SSID, Auto Open Chat

12. Opakujte krok 3 - 4, tentokrát ale pro Xlink

13. Spuste Xlink, měl by se vám dole spustit engine a začali naskakovat okna: Xlink Kai Engine Started, PSP SSID Changed to PSP_ULJM....., Orbytal Established

14. Teď jste v Messenger Modu, klikněte na malou zeměkouli nahoře v levém panelu

15. Postupujte: PSP --> Action --> MHP2G --> Gclass

16. Většinou jsou už tady v hale nějaký lidi, takže koukněte na PSP jestli někoho nevidíte pokud ano, je všechno ok, pokud ne, jděte do nějakýho roomu a zeptejte se jestli je někdo v hale ( česky vám asi nebudou rozumnět ).

17. Teď už jenom hrajte, dělejte si kamarády a užívejte si toho že vám Xlink zrovna šlape ! =D

---------------------

Troubleshooting:

• Vždycky připojujte WiFi Max do stejný USB zdířky
  • Pokud chcete WiFi Max odpojit, nejdřív klikejte na "Bezpečně odebrat zařízení"
  • Dávejte WiFi Max do toho stojánku, mělo by to zvyšovat dosah signálu

A: Při startování Xlinku mi nenaskakuje hláška PSP SSID Changed....

B: Vypojit a zapojit WiFi Max, vyjít a vrátit se do haly, vypnout Xlink ( včetně Enginu ) a ZD

A: Jsem v hale a všichni ostatní taky, jenže já a oni mě nevidí / najednou uprostřed Questu jsem se odpojil

B: Zapněte a vypněte Xlink, pokud ani to nepomůže, udělejte ^^ viz výše

A: Když hraju, často se nám stává že dostáváme error při načítání questu nebo při nahlašování na quest, co stím ?

B: Pokud už jsou jiní hráči nahlášeni na quest a připraveni ( Preparations Ready ), zatímco někdo jiný ještě ani nepřišel do haly / neni nahlášen, dost často nastane tento error

A: Snažím se poslat moji GC ostatním spoluhráčum ale nejde to...

B: Nevzdávej se, často to nejde, kdyžtak jdi na quest a potom to zkus znova

A:Hala se mi hlásí plná, ale ostatní říkají že je to ok, co stím ?

B: Někdo pravděpodobně opustil room aniž by opustil i GH --> zůstal tam ghost. Stačí jenom vyjít a zajít------------------------

Základní slovníček pro Kai newbs:

Join - Přidat, v našem případě jít s někým na quest

Enter GH - Jít do haly

Reenter - Vyjít a zase jít zpátky

Rekai - Vypnout a zapnout Xlink

Reconnect - Vypojit a zapojit WiFi Max

brb ( be right back ) - hned jsem zpátky

afk ( away from keyboard ) - nejsem u klávesnice

• 1 month later...
  • 11 months later...
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 10 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu