Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PortableVNC

eraser17

Recommended Posts

Guest Anonymous
na to musis vytvorit pristupovej bod,....
a jak ?????????? teda myslim v PSP, když tam nastavim norml wif-i bod, tak ta aplikace furt píše ať nastavim aspoň jeden přístupovej bod co s tim ___???????????????????
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 months later...
Guest vladoportos

Hmmm portable VNC, tak na toto sa kuknem... jelikoz pouzivam VNC dnes a denne ( linux server) tak by sa mi to naramne hodilo... wifi ma AP ASUS WL500g... pridem domoc a idem na to... pokial sa podari napisem HOW-TO pripadne sa chystam na ten video streemer server...

Odkaz ke komentáři

Guest vladoportos

Taaak uz to bezi v pohode :) updatol som na FW2.0 dal novy eloader a emenu.. nahodil pspvnc1.2.1 ide to pekne, nepada, nemrzne a hned na prvy krat... este sa musim strafit do nastavenia vncserveru aby mal spravne rozlisenie nech nemusim skrolovat...ale ani zasvet sa nemozem presne trafit.... raz to je male a raz zase velke

Odkaz ke komentáři

to vladoportos> bohuzel doma nemam wi-fi acces point a nemel jsem moznost VNC ozkouset.Pls porad, funkuje to teda tim zpusobem, ktery popisuje eraser17, nebo jak? A pripadne potrebujes na PC jeste nejakej soft? V nejblizsi dobe si chystam poridit AP a tohle bych si chtel urcite vyzkouset :)

Odkaz ke komentáři

Guest vladoportos

No vnc funguje na bazy Server-Klient server musis mat spusteny na pc ktore chces ovladat.

Ja pouzivam tento: www.realvnc.com

Mam to sice doma na linuxe ale ide to aj na win bez problemov...

No cize jak som vravel na pc ktore chces ovladat musis mat pusteny vncserver.

Na PSP mas klienta cez ktory ten server ovladas... tie klienty na VNC su v vsetkych moznych formach na PC, LINUX, PALM, WinCE, PSP :), Java skoro vsetky platformy

To ovladanie je v forme ze vidis plochu toho pc a ovladas to ako keby si bol priamo pri pc..

Keby bol este nejaky dotaz tak sa kludne pytaj ;)

PS: noo mozes ovladat svoje pc aj z Internetovej kaviarne.. tak ze sa pripojis cez PSP na net a tvoje pc kde mas vncserver bude pripojene do netu a nebude blokovany port prenho (5900 - 5905) + asi pevnu ip lebo tu budes potrebovat zadat do klienta aby sa vedel kam pripojit... ja fungujem na VNC v robote aj doma :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
No vnc funguje na bazy Server-Klient server musis mat spusteny na pc ktore chces ovladat.

Ja pouzivam tento: www.realvnc.com

Mam to sice doma na linuxe ale ide to aj na win bez problemov...

No cize jak som vravel na pc ktore chces ovladat musis mat pusteny vncserver.

Na PSP mas klienta cez ktory ten server ovladas... tie klienty na VNC su v vsetkych moznych formach na PC, LINUX, PALM, WinCE, PSP :), Java skoro vsetky platformy

To ovladanie je v forme ze vidis plochu toho pc a ovladas to ako keby si bol priamo pri pc..

Keby bol este nejaky dotaz tak sa kludne pytaj ;)

PS: noo mozes ovladat svoje pc aj z Internetovej kaviarne.. tak ze sa pripojis cez PSP na net a tvoje pc kde mas vncserver bude pripojene do netu a nebude blokovany port prenho (5900 - 5905) + asi pevnu ip lebo tu budes potrebovat zadat do klienta aby sa vedel kam pripojit... ja fungujem na VNC v robote aj doma :)

já mám FW 1.5 a VNC na PSP se mi vždy zastaví na WiFi DHCP, nevím jak dál. Napiš podrobně jak to spouštíš. Jinak net na PSP přes AP mě doma jede.Díky

musím někde něco nastavit na routru

Odkaz ke komentáři

tak už to mám zprovozněný, ale někdy se to sekne (to je asi tou 1.5 jak jsi psal) ale pokaždým připojení mě to odpojí router od internetu. Když pak router vypnu a znovu zapnu, tak net jede ale VNC spojení spadne.

nevíš co bych měl v routru nastavit? Díky za rady

Odkaz ke komentáři

• 9 months later...

3 dj.zig .. je to tim ze mas v psp nastavenou automatickou IP .. nastav vse manualne ..

Ale ja mam ted jeden problem .. normal vse slape .. pripojim se prez spsp .. na pc me zcerna ikona vnc jako ze sem tam .. ale na VNC mam cernou obrazovku a PSP je zamrzle ... nevite nekdo co stim ? dik :)

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu