Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 ano sedí to tam víc souhlasím s vámi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 21, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 lol basnicky :lol: kamikaze tobe uz asi dobre jeblo :D:D Ale rekl bych ze jsou spis podprumerne ala Putisovsky (kdo zna vi) :D Musis na tom jeste dost zapracovat , nechci te nejak odradit nebo tak neco ale tohle je i o talentu...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 vyser sa na to ;) proste nemozeme vseci pisat basne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jj............je to onicem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 taky vás mám rád .. muck .. když jste tak chytří tak napište lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phasE89 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Heh to jsem si vzpomněl na báseň co jsem napsal 2 roky zpět při určité melancholické náladě... jestli to nevadí, postnu to sem :) Mysl má ubírá se v dáli k temným obzorům těch nekonečných snů v nichž děsné příběhy se mi zdály býti podobiznou konce všech mých dnů... Náhle vše končí, pomalu zhasíná, ta lampa věčná nebude již svítit dál. Má cesta se drsným prachem pokrývá už není pomoci, však čeho bych se bál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 taky vás mám rád .. muck .. když jste tak chytří tak napište lepší chtel jsi nazor tak ho dostavas... nemyslel sis snad ze napises basen a vsichni padnem ze ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 phase docela dobry ... ma to neco do sebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 chtel jsi nazor tak ho dostavas... nemyslel sis snad ze napises basen a vsichni padnem ze ne? Kdyz se podivas, tak je tady sama kritika ..:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.