clicker Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2008 Mám dotaz... Když tedy downgraduju na fw 1.5 tak potom tu staženou hru stačí jen nakpírovat na kartu abych mohl hrát? Nebo se to dělá nějak speciálně přes nějaký spouštěcí prgram? Předem díky za odpovědi! Citovat
conter Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2008 clicker napsal: Mám dotaz... Když tedy downgraduju na fw 1.5 tak potom tu staženou hru stačí jen nakpírovat na kartu abych mohl hrát? Nebo se to dělá nějak speciálně přes nějaký spouštěcí prgram? Předem díky za odpovědi! po downgradu na 1,5 ti většina her nepůjde kvůli nízkému fw,takže buď si najdi na foru nebo na psp.novinky.org návod na fiwmware nejlépe 5,00M33-4 a updatuj (samozřejmě až po dg na 1,5;))...pak jen dáš hru do složky ISO na kartě a vše pojede;) samožřejme pak také správně nastavit UMD NO ISO MODE na SONYNPbla bla xD...vse najdes v navodu pro zacatecniky;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 11, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 11, 2008 clicker napsal: Mám dotaz... Když tedy downgraduju na fw 1.5 tak potom tu staženou hru stačí jen nakpírovat na kartu abych mohl hrát? Nebo se to dělá nějak speciálně přes nějaký spouštěcí prgram? Předem díky za odpovědi! ne, je k tomu potreba dodatecny program.. Ale, jak uz conter napsal, je mozne pomoci DevHooku emulovat do nejake 3.03 (fakt z hlavy presne nevim, zda to slo vys.. ale o moc vys urcite ne), tak ti nove hry uz vubec nepujdou. Citovat
clicker Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2008 Velice vám děkuji! Moc jste mi pomohli! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.