Guest Anonymous Odesláno Říjen 1, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2005 http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?p=1578#1578 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 2, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2005 Jak je to s tím přetaktováním PSP u emulátorů??? Někde na ang. netu jsem četl, jen na vlastní nebezpečí. Takže nevím, jestli si někdo dělá pr... nebo to je opravdu zásah do mozku psp. U každého emu. jsou další dvě možnosti výkonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 2, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2005 ja s emulatoramam nemam zkusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 2, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2005 kua odpoví mi někdo kčemu to vlastně je???? pochopil jsem, že to je na downgarda(opak upgrade) takže z 2.0 bude 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 2, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2005 jj spravne !!!!! :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Říjen 4, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2005 Borci a vy ste sy vsichni koupil usb kabel proto ze jinak to nejde co prehodit blootooh psp nema že?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2005 ee nema mam sony ericsson k700i a vadi mi to (psp s mobilem) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 5, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2005 Borci a vy ste sy vsichni koupil usb kabel proto ze jinak to nejde co prehodit blootooh psp nema že?? od ceho jsi myslis ze je wifi ?! komunikuje se vsim co ma wifi ,ale kopccit se pres to neda jinak kabel sezenes v kazdym elektru kolem 50kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2005 Tak mám verzi 1.51, chtěl jsem zkusit ten downgrade přes 2.0 na 1.5, ale nějak dost dobře nejde updatovat na 2.0 Sony má na svejch stránkách už jen 2.01 update a ani v Googlu jsem nenašel ten eboot.pbp pro upgrade na 2.0 Nemáte někdo odkaz? EDIT: Tak už jsem našel. Hodim sem link v případě, že by někdo taky potřeboval. http://du01.psp.update.playstation.org/update/us/2005_0824_50c7032754835b588319c1a6c652cdc0/EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2005 ja ten psravnej 2.0 upnu vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2005 Borci a vy ste sy vsichni koupil usb kabel proto ze jinak to nejde co prehodit blootooh psp nema že?? jasně a nevite jestli je nějakej kabel PSP-PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2005 ups neni naco že kdyš to má Pamětníky(paměťový karty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2005 ja ten psravnej 2.0 upnu vecer Ten můj nebyl ten správnej? :shock: :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 14, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2005 ja ten psravnej 2.0 upnu vecer Ten můj nebyl ten správnej? :shock: :o jo byl.......................... je US ,ale to stejne nevadi..........kdyz potom downgradujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2005 Ahoj, mam nove PSP a mam tam 1.52 a chci ho dostat na 1.5 a nefunguje mě tato adresa (http://www.psp-hacks.com/downloads/MPHDowngrader.zip) pro stažení souborů popsaných v návodu. Co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 16, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2005 Ahoj, mam nove PSP a mam tam 1.52 a chci ho dostat na 1.5 a nefunguje mě tato adresa (http://www.psp-hacks.com/downloads/MPHDowngrader.zip) pro stažení souborů popsaných v návodu. Co s tím? Zkus to tady: http://files.pspupdates.qj.net//cgi-bin/cfdl.cgi?1409 P.S. ešte si pročti celej tenhle topic, budeš muset nejdřív upgradovat na verzi 2.0 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Vše mě funguje podle návodu murphyho až po to kdy mám spustit update fw1.50 to nevim kde mam hledat po zapnutí PSP. Samo se mě to nenabízí. Taky jsem musela do složky PSP/GAME vytvořit záložku UPDATE a do něj následovně dát EBOOT.PBP, složka tam původně nebyla, tak nevím jestli to bylo správně. A v PSP mam v kořenovém adresáři: 100.bin camarche.dat h.bin index.dat index.dat.bak MEMSTICK.IND MP-ROOT - složka MSTK_PRO.IND PSP - složka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 je to spravne --- to da rozum ten adr. update jo v tom psp ty soubory klidne nech ,akorat smaz z obrazku ten overflow.tif jinak formatovat kartu klidne muzes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Nevim jestli je to spravne ale nyni mam ver. 1.00??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Nevim jestli je to spravne ale nyni mam ver. 1.00??? :shock: Jejda...tak to jsi to s tim downgradem trošku přehnala... měla bys mít verzi 1.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Soubory jsem stahovala z doporučneného odkazu http://files.pspupdates.qj.net//cgi-bin/cfdl.cgi?1409 . Tak co teď s tím? Mam tam dat zpět 2.0 a potom proces opakovat? Ale z čeho mam stahnout správné soubory, když mě to na http://www.psp-hacks.com/downloads/MPHDowngrader.zip nešlo stáhnout? :( linky do [highlight=red:af04a997ae]code[/highlight:af04a997ae] . murphy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 Tak už jsem se s tím konečně poprala. Diky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 17, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2005 kua odpoví mi někdo kčemu to vlastně je???? K tomu že přehodíš Firmware 2.00 na 1.50,kapišto?A na 1.50ce rozběháš hry a filmy stáhnutý z netu,kapišto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2005 kdyz downgradujes udelas z 2.00 1.5 chapes ?????? A jaky vyhody ma 1.5 oproti 2.0!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajimaru Odesláno Říjen 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2005 kdyz downgradujes udelas z 2.00 1.5 chapes ?????? A jaky vyhody ma 1.5 oproti 2.0!!!!!!!!! to se ptas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.