Guest Anonymous Odesláno Říjen 20, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2005 kdyz downgradujes udelas z 2.00 1.5 chapes ?????? A jaky vyhody ma 1.5 oproti 2.0!!!!!!!!! to se ptas? Já myslim že se neptá :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2005 hmm jo ide to vpojo,inak tam tu bateriu ani nie je potrebne vyberat ale iba staci ten zapinaci cudlik podrzat desat sekund vo vypinacej polohe a ono sa to vpoho vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2005 hmm jo ide to vpojo,inak tam tu bateriu ani nie je potrebne vyberat ale iba staci ten zapinaci cudlik podrzat desat sekund vo vypinacej polohe a ono sa to vpoho vypne ja vim ,ale me to tak neslo ,tak sem napsal tak aby to bylo 100% funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2005 nejde mi stahnout ten menší soubor rar teda jde ale nejde mi to pak rozbalit nemohl byst mi to nekdo poslat rozbaleny na schranzlover@gamil.com díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 22, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2005 nejde mi stahnout ten menší soubor rar teda jde ale nejde mi to pak rozbalit nemohl byst mi to nekdo poslat rozbaleny na schranzlover@gamil.com díky jakej myslis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2005 Asi ten pro ten abgrejd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2005 Asi ten pro ten abgrejd ten jde prave fpoho (vsechny jdou fpoho) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 23, 2005 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2005 Fak nevim ale já to tak z té jeho zprávi pochopil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 stahnout zde:http://psp.games4you.cz/download.php?id=39 a fw 1.50 zde: http://shockzone.free.fr/PSP/Tool/EBOOT_1.50.zip navod zde: :arrow: potrebujete psp s firmware 2.0 :arrow: potrebujete si stahnout vyse prilozene archivy :arrow: rozbalte archivy :) :arrow: z archivu MPHDowngrader.zip zkopirujte nasledovne: soubory h.bin a index.bat zkopirujte do korenoveho adresare psp (root), a pak do slozky PHOTO v psp nakopirujte obrazek overflow.tif :arrow: z druheho archivu EBOOT_1.50.zip nakopirjte soubor EBOOT.PBP do : x/PSP/GAME/UPDATE/ :arrow: zapnete psp :arrow: najedte do slozky photo a psp se sekne-cerna obrazovka a v pravem hornim rohu (kousek niz) se objevi nake blbosti :arrow: nechte to tak minutu na teto obrazovce :arrow: potom vyndejte baterii a znovu zandejte :arrow: zapnete svoje psp a zapojte ac adapter :arrow: spustte update fw 1.50 :arrow: nasledujte instrukce :arrow: na 99% se vam psp sekne a napise ze mate konatktovat sony- na teto obrazovce to nechte a podrzte power nahore 10sec (restart) a zapnete sve psp :arrow: Enjoy !!! Prosim o radu.Obrázek overflow.tif se mi neuložil a ještě mi antivir hlásí trojana.Neni jinej downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 8, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2005 stahnout zde:http://psp.games4you.cz/download.php?id=39 a fw 1.50 zde: http://shockzone.free.fr/PSP/Tool/EBOOT_1.50.zip navod zde: :arrow: potrebujete psp s firmware 2.0 :arrow: potrebujete si stahnout vyse prilozene archivy :arrow: rozbalte archivy :) :arrow: z archivu MPHDowngrader.zip zkopirujte nasledovne: soubory h.bin a index.bat zkopirujte do korenoveho adresare psp (root), a pak do slozky PHOTO v psp nakopirujte obrazek overflow.tif :arrow: z druheho archivu EBOOT_1.50.zip nakopirjte soubor EBOOT.PBP do : x/PSP/GAME/UPDATE/ :arrow: zapnete psp :arrow: najedte do slozky photo a psp se sekne-cerna obrazovka a v pravem hornim rohu (kousek niz) se objevi nake blbosti :arrow: nechte to tak minutu na teto obrazovce :arrow: potom vyndejte baterii a znovu zandejte :arrow: zapnete svoje psp a zapojte ac adapter :arrow: spustte update fw 1.50 :arrow: nasledujte instrukce :arrow: na 99% se vam psp sekne a napise ze mate konatktovat sony- na teto obrazovce to nechte a podrzte power nahore 10sec (restart) a zapnete sve psp :arrow: Enjoy !!! Prosim o radu.Obrázek overflow.tif se mi neuložil a ještě mi antivir hlásí trojana.Neni jinej downgrade? ano je v tom trojan ,ale pro psp ,jak jinak by si to taky chtel hacknout ze ,v pc je neskodnej ,je to obrazek ze kteryho ti pretece pamet ,tak to nekdo bere jako trojana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 10, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2005 stahnout zde:http://psp.games4you.cz/download.php?id=39 a fw 1.50 zde: http://shockzone.free.fr/PSP/Tool/EBOOT_1.50.zip navod zde: :arrow: potrebujete psp s firmware 2.0 :arrow: potrebujete si stahnout vyse prilozene archivy :arrow: rozbalte archivy :) :arrow: z archivu MPHDowngrader.zip zkopirujte nasledovne: soubory h.bin a index.bat zkopirujte do korenoveho adresare psp (root), a pak do slozky PHOTO v psp nakopirujte obrazek overflow.tif :arrow: z druheho archivu EBOOT_1.50.zip nakopirjte soubor EBOOT.PBP do : x/PSP/GAME/UPDATE/ :arrow: zapnete psp :arrow: najedte do slozky photo a psp se sekne-cerna obrazovka a v pravem hornim rohu (kousek niz) se objevi nake blbosti :arrow: nechte to tak minutu na teto obrazovce :arrow: potom vyndejte baterii a znovu zandejte :arrow: zapnete svoje psp a zapojte ac adapter :arrow: spustte update fw 1.50 :arrow: nasledujte instrukce :arrow: na 99% se vam psp sekne a napise ze mate konatktovat sony- na teto obrazovce to nechte a podrzte power nahore 10sec (restart) a zapnete sve psp :arrow: Enjoy !!! Prosim o radu.Obrázek overflow.tif se mi neuložil a ještě mi antivir hlásí trojana.Neni jinej downgrade? ano je v tom trojan ,ale pro psp ,jak jinak by si to taky chtel hacknout ze ,v pc je neskodnej ,je to obrazek ze kteryho ti pretece pamet ,tak to nekdo bere jako trojana No jo jenže mně se ten tif obrázek neuloží do počítače rovnou skočí do antiviru a nejde s nim nic dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 10, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2005 4blixa: vypni antivira :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
°°K°A°M°° Odesláno Listopad 11, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2005 jo napr: muzes hrat hry a nemit je origos, ale jen stahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Listopad 11, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2005 jo napr: muzes hrat hry a nemit je origos, ale jen stahlefíha tak sem vážně netušil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Můžete pomoci??? Zkoušel jsem downgrader, ale když jsem ho chtěl aktivovat, napsalo mi psp, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... ještě předtím jsem najel na obrázek, psp se seklo, pak ztmavla obrazovka, ale žádné obrazce po ní neběhaly(jak je psáno výš). Děkuji předem za odpoveď!!! Zalohuj si data aa naformatuj pametovku, presne tohle mi delalo a vyresilo to naformatovani... cus bono jak si to nakonec vyresil kdyz ti to psalo ze to neni potreba??? mam stejnej problem dik 217-449-088 lencikm@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 čauec já si nejsem jistej ale když downgraduju 2.0 na 1.50 tak můžu potom tu 1.50 zase upgradovat z toho demo disku na 2.0 dííky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 čauec já si nejsem jistej ale když downgraduju 2.0 na 1.50 tak můžu potom tu 1.50 zase upgradovat z toho demo disku na 2.0 dííky!mno murphy tvrdí že určitě jo a má to odzkoušený....takže jo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 Ještě jedna věc už to asi mám ale když najedu v PSP do GAMES a a dám MEMORY STICK a v ní je obrázek a u něj napis PSP update ver 1.50 tak když to potvrdím tak se napíše: The system software on your PSP system version 2.00.There is no need to update. Co s tím prosím!!! :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 mno ze nemuzes updatovat na starsi firmware...leda pres ten downgrader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 No ale já už udělal vše podle toho návodu poslal ty souboy vyndal byterku........A nakonec máš spustit ten 1.50 no a tam se mi to píše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 No ale já už udělal vše podle toho návodu poslal ty souboy vyndal byterku........A nakonec máš spustit ten 1.50 no a tam se mi to píše.. tak jeste jednou pro tebe ten obrazek tif nakopci do PHOTO ten zbytek primo do psp fw 1.50 do GAME/UPDATE spust psp :arrow: najed do obrazku a psp se ti sekne ,pak vytahnes baterku a updatujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 TY VOE.Hele všem fakt MOC díky už mě to jede!Sem si fakt nemyslel že to rozjedu!!Dyky moc všem (nebo spíš murphymu a nateloganu) že měli trpělivost odpovídat takový lamě díky Dez! :oops: :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 Murphy mel jsem firmware 1.52 updatnul jsem ho na 2.00 a pak downgradnul na 1.5 ale pak stahnul gta a to frci na 2.00 UMD s upgradem mam ale kdyz to pustim tak u instalu nemam puismena a at delam co delam nejde to upgranout prosim o radu a jinak tu cenu za celozivotni dilo bych ti dal taky :?: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
natelogan Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 mno zkus obnovit standartní nastavení a znovato zkusit...někdo řešil trošku podobný problém :D (no vzdáleně podobný ;) ) btw baterka se nemusí vyndavat...stačí podržet nahoře power a psp se to rebootne (možná :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Listopad 21, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2005 hmm hmm ,ja sem updatova ,downgradoval hodnekrat bez jakykoli zmen...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.