Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 Děkuji!! Zas takový Nepochopa nejsem. Soubory jsem zkopíroval do adresáře MP ROOT. V něm jsou ještě dva podadresáře s čísly... Dík! Ahoj, moh bys napsat jak jsi to nakonec vyresil? Taky jsem uz x-krat postupoval podle navodu ale jakmile se pokusim otevrit tu fotku tak skoci cerna obrazovka a po chvili se mi psp vypne..dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 Nepodarilo se vam nekomu vyresit problem pri downgradu podle navodu? Po otevreni fotky mi naskoci na psp cerna obrazovka a bez dokonceni downgradu mi vzdycky zdechne..nevim co s tim, dik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 25, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2005 Caute pls mam problem..... mel sem PSP s fw 1.52 - upgradoval sem na 2.00 (z demo disku) pak jsem chtel udelat downgrade podle murpyho navodu, vse probihalo v poho az nez sem klik na "Update 1.50".... napsalo mi to: upgrade failed - the file is corupted nevite nekdo co s tim? zkousel sem i znovu sosnout fw ale stale nic - nemam kabel takze sem vse delal pres ctecku PLS PORADTE DIK Prerovak To mi fakt nikdo nepomuze? :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ORBITH Odesláno Prosinec 26, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2005 Chci se zeptat jestli po úspěšném DOWNGRADU můžu ty soubory potřebné k DOWNGRADU ( EBOOT.PBP) smazat z karty.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Prosinec 29, 2005 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2005 Dobrý den, podle návodu jsem provedl upgrade z 1.52 na 2.0 a pak downgrade na 1.5. Vše fungovalo. Abych si ale mohl zahrát nějaké originálky, které s 1.5 nešly, tak jsem opět upgradoval na 2.0. Problém je, že mi teď nejde zpátky downgrade na 1.5, a to myslím, ře dělím přesně podle návodu. Skončím u černé obrazovky, ale bez znaků v levém rohu. Můžete nějaká dobrá duše poradit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 čau, nevíte nekdo jak sou daleko s tim downgradem z 2.01? uz chci konecne hrat ty stazeny hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 čau, nevíte nekdo jak sou daleko s tim downgradem z 2.01? uz chci konecne hrat ty stazeny hry :D Vubec nikde. Ani vidu ani slechu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Nekde sem cetl vo tom Hello world co to vlasne ma bejt? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Nekde sem cetl vo tom Hello world co to vlasne ma bejt? :roll: Ja vim o Hello Word pro GTA, ze de GTA na 2.01 nebo co. Ale bylo to typu ''asi'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2006 Není to ta první homebraw aplikace na firm. 2.01?Tak ta je na nic.Je to jen jako že by se přes to v budoucnu mohl ten firm prolomit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2006 Měl bych jen jednu věcnou z hlediska návodů... Je důležité při psaní rozlišovat psp (MS) a PSP (složka)... Protože ne každej kopíruje věci přes kabel (např. čtečka karet) a tudíž kořenový adresář psp je vlastne root MS...to jen tak na okraj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2006 mám pár dotázů k dowgradu: :arrow: mám jenom jeden umd disk, demo disk, s tím to někomu de a někomu ne, že ? :arrow: když downgraduju, musím mít v umd nějakej disk ? :arrow: tenhle soubor na downgrade, je jap, takže přehozený tlačítka křížek a trojúhelníček ? děkuji za odpovědi :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 Jo, prehodi ti krizek a kolecko. Da se to jednim programekm dat zase zpatky, ale nedoporucuje se to, protoze ten program prepise Flash pamet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Únor 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2006 Jo, prehodi ti krizek a kolecko. Da se to jednim programekm dat zase zpatky, ale nedoporucuje se to, protoze ten program prepise Flash pamet. tak to je docela naprd :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Únor 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2006 uz aby byli ty isa :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Únor 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2006 uz aby byli ty isa na 2.01(aspon) :( fakt nikdo nic nevite? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Únor 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2006 ne, nikdo nic neví. Isa asi nebudou. A i kdyby to dopadlo, tak stejně sony zase vydá novej fw a hackeři budou muset jed od začátku, prostě bludný kruh. :wink: (příště zkus použít "edit", aby jsi tady neměl dva podobný příspěvky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Únor 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2006 jo sry jsem lama...ja jsem doufal ze jsem to odesilani zastavil vcas...je to bludnej kruh ale spoustu lidem by to pomohlo a nez zase bude v zakladu nejakej 3.00 tak to bude chvili trvat...jednou na orig. stejne pojedem...ale ted koupi psp a jsem suchej tak chci zainvestovat do nejakyho prislusenstvi a ne do her :wink: ale az budou pak nejaky prach taky pojedu origos(ono ted taky vzhledem k tomu ze budu mit 2.01) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 mozem po downgrade subor EBOOT vymazat lebo ja mam 32Mb kratu a chcem si tam aj nejake hry zahrat :o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 tak uz som spravil ten dwngrade a teraz ked zapenm PSP tak mi napise ze To start uprgarde your firmware a back O tak stalcim O a ide to normalne robi to aj vam ? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2006 jj, je to naprosto běžné... normálně to odklikneš kolečkem a nic se neděje... tímto tě zřejmě sony chce přemluvit k upgrade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2006 mám PSP s FW 1.52 ...a aUMDiskem na upgrade 2.0...mám to upnout???...dá se to upnout a pak zpátky downout na 1.50??? Nebo je jedno jastli mám 1.52 nebo 1.50??? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lisien Odesláno Únor 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2006 Každopádně ugraduj na 2.00 a pak se rozhodni buď se přidej na světlou stranu, kdy budeš ze své výplaty či kapesného kupovat originály či přejdi na temnou stranu a z onoho FW 2.00 downgraduj dle Murphyho návodu a posléze aplikuj do svého PSP UMD emulátor či Fastloader a poté už ony iso hry .... Rozhodnutí je jen na tobě..jinak jde to upnout a pak i zpátky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mucaca Odesláno Únor 14, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2006 ach jo je tu toho o tom milion...myslim ze t v tomhle topicu jenom kdyby ty lidi nebyli liny se poohlidnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Únor 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2006 ach jo je tu toho o tom milion...myslim ze t v tomhle topicu jenom kdyby ty lidi nebyli liny se poohlidnout! Aaa uz zase! My to vyhrajem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.