Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2.0 -> 1.5 DOWNGRADER !!!!

Recommended Posts

Guest Anonymous
Odesláno
Děkuji!! Zas takový Nepochopa nejsem. Soubory jsem zkopíroval do adresáře MP ROOT. V něm jsou ještě dva podadresáře s čísly... Dík!

Ahoj, moh bys napsat jak jsi to nakonec vyresil? Taky jsem uz x-krat postupoval podle navodu ale jakmile se pokusim otevrit tu fotku tak skoci cerna obrazovka a po chvili se mi psp vypne..dik.

• Odpovědi 228
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous
Odesláno

Nepodarilo se vam nekomu vyresit problem pri downgradu podle navodu? Po otevreni fotky mi naskoci na psp cerna obrazovka a bez dokonceni downgradu mi vzdycky zdechne..nevim co s tim, dik..

Guest Anonymous
Odesláno

Caute pls mam problem.....

mel sem PSP s fw 1.52 - upgradoval sem na 2.00 (z demo disku) pak jsem chtel udelat downgrade podle murpyho navodu, vse probihalo v poho az nez sem klik na "Update 1.50"....

napsalo mi to: upgrade failed - the file is corupted nevite nekdo co s tim? zkousel sem i znovu sosnout fw ale stale nic

- nemam kabel takze sem vse delal pres ctecku

PLS PORADTE DIK Prerovak

To mi fakt nikdo nepomuze? :-(

Guest Anonymous
Odesláno

Dobrý den,

podle návodu jsem provedl upgrade z 1.52 na 2.0 a pak downgrade na 1.5. Vše fungovalo. Abych si ale mohl zahrát nějaké originálky, které s 1.5 nešly, tak jsem opět upgradoval na 2.0. Problém je, že mi teď nejde zpátky downgrade na 1.5, a to myslím, ře dělím přesně podle návodu. Skončím u černé obrazovky, ale bez znaků v levém rohu. Můžete nějaká dobrá duše poradit? Díky

• 2 weeks later...
Guest Anonymous
Odesláno

čau, nevíte nekdo jak sou daleko s tim downgradem z 2.01? uz chci konecne hrat ty stazeny hry :D

Guest Anonymous
Odesláno
čau, nevíte nekdo jak sou daleko s tim downgradem z 2.01? uz chci konecne hrat ty stazeny hry :D

Vubec nikde. Ani vidu ani slechu

Guest Anonymous
Odesláno
Nekde sem cetl vo tom Hello world co to vlasne ma bejt? :roll:

Ja vim o Hello Word pro GTA, ze de GTA na 2.01 nebo co. Ale bylo to typu ''asi''

Guest Anonymous
Odesláno

Měl bych jen jednu věcnou z hlediska návodů...

Je důležité při psaní rozlišovat psp (MS) a PSP (složka)...

Protože ne každej kopíruje věci přes kabel (např. čtečka karet) a tudíž kořenový adresář psp je vlastne root MS...to jen tak na okraj..

• 3 weeks later...
Guest Anonymous
Odesláno

Jo, prehodi ti krizek a kolecko. Da se to jednim programekm dat zase zpatky, ale nedoporucuje se to, protoze ten program prepise Flash pamet.

Odesláno

jo sry jsem lama...ja jsem doufal ze jsem to odesilani zastavil vcas...je to bludnej kruh ale spoustu lidem by to pomohlo a nez zase bude v zakladu nejakej 3.00 tak to bude chvili trvat...jednou na orig. stejne pojedem...ale ted koupi psp a jsem suchej tak chci zainvestovat do nejakyho prislusenstvi a ne do her :wink: ale az budou pak nejaky prach taky pojedu origos(ono ted taky vzhledem k tomu ze budu mit 2.01)

Guest Anonymous
Odesláno

mozem po downgrade subor EBOOT vymazat lebo ja mam 32Mb kratu a chcem si tam aj nejake hry zahrat :o

Guest Anonymous
Odesláno

tak uz som spravil ten dwngrade a teraz ked zapenm PSP tak mi napise ze To start uprgarde your firmware a back O tak stalcim O a ide to normalne

robi to aj vam ? :shock:

Guest Anonymous
Odesláno

mám PSP s FW 1.52 ...a aUMDiskem na upgrade 2.0...mám to upnout???...dá se to upnout a pak zpátky downout na 1.50??? Nebo je jedno jastli mám 1.52 nebo 1.50??? dík za info

Odesláno

Každopádně ugraduj na 2.00 a pak se rozhodni buď se přidej na světlou stranu, kdy budeš ze své výplaty či kapesného kupovat originály či přejdi na temnou stranu a z onoho FW 2.00 downgraduj dle Murphyho návodu a posléze aplikuj do svého PSP UMD emulátor či Fastloader a poté už ony iso hry .... Rozhodnutí je jen na tobě..jinak jde to upnout a pak i zpátky...

Guest Anonymous
Odesláno
ach jo je tu toho o tom milion...myslim ze t v tomhle topicu jenom kdyby ty lidi nebyli liny se poohlidnout!

Aaa uz zase! My to vyhrajem :lol:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu