Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2.0 -> 1.5 DOWNGRADER !!!!

Guest Anonymous

Recommended Posts

Guest Anonymous
Děkuji!! Zas takový Nepochopa nejsem. Soubory jsem zkopíroval do adresáře MP ROOT. V něm jsou ještě dva podadresáře s čísly... Dík!

Ahoj, moh bys napsat jak jsi to nakonec vyresil? Taky jsem uz x-krat postupoval podle navodu ale jakmile se pokusim otevrit tu fotku tak skoci cerna obrazovka a po chvili se mi psp vypne..dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 228
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest Anonymous

Caute pls mam problem.....

mel sem PSP s fw 1.52 - upgradoval sem na 2.00 (z demo disku) pak jsem chtel udelat downgrade podle murpyho navodu, vse probihalo v poho az nez sem klik na "Update 1.50"....

napsalo mi to: upgrade failed - the file is corupted nevite nekdo co s tim? zkousel sem i znovu sosnout fw ale stale nic

- nemam kabel takze sem vse delal pres ctecku

PLS PORADTE DIK Prerovak

To mi fakt nikdo nepomuze? :-(

Odkaz ke komentáři

Guest Anonymous

Dobrý den,

podle návodu jsem provedl upgrade z 1.52 na 2.0 a pak downgrade na 1.5. Vše fungovalo. Abych si ale mohl zahrát nějaké originálky, které s 1.5 nešly, tak jsem opět upgradoval na 2.0. Problém je, že mi teď nejde zpátky downgrade na 1.5, a to myslím, ře dělím přesně podle návodu. Skončím u černé obrazovky, ale bez znaků v levém rohu. Můžete nějaká dobrá duše poradit? Díky

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Guest Anonymous

Měl bych jen jednu věcnou z hlediska návodů...

Je důležité při psaní rozlišovat psp (MS) a PSP (složka)...

Protože ne každej kopíruje věci přes kabel (např. čtečka karet) a tudíž kořenový adresář psp je vlastne root MS...to jen tak na okraj..

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

mám pár dotázů k dowgradu:

:arrow: mám jenom jeden umd disk, demo disk, s tím to někomu de a někomu ne, že ?

:arrow: když downgraduju, musím mít v umd nějakej disk ?

:arrow: tenhle soubor na downgrade, je jap, takže přehozený tlačítka křížek a trojúhelníček ?

děkuji za odpovědi :wink:

Odkaz ke komentáři

jo sry jsem lama...ja jsem doufal ze jsem to odesilani zastavil vcas...je to bludnej kruh ale spoustu lidem by to pomohlo a nez zase bude v zakladu nejakej 3.00 tak to bude chvili trvat...jednou na orig. stejne pojedem...ale ted koupi psp a jsem suchej tak chci zainvestovat do nejakyho prislusenstvi a ne do her :wink: ale az budou pak nejaky prach taky pojedu origos(ono ted taky vzhledem k tomu ze budu mit 2.01)

Odkaz ke komentáři

Každopádně ugraduj na 2.00 a pak se rozhodni buď se přidej na světlou stranu, kdy budeš ze své výplaty či kapesného kupovat originály či přejdi na temnou stranu a z onoho FW 2.00 downgraduj dle Murphyho návodu a posléze aplikuj do svého PSP UMD emulátor či Fastloader a poté už ony iso hry .... Rozhodnutí je jen na tobě..jinak jde to upnout a pak i zpátky...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu