Dutch Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku. Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :( http://andrewsm.net/psp/downgrade.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gomba Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku. Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :( http://andrewsm.net/psp/downgrade.htm Jdu přesně podle návodu. Ale stejne mi PSP píše There are no images. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 10, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2006 Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku. Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :( http://andrewsm.net/psp/downgrade.htm Jdu přesně podle návodu. Ale stejne mi PSP píše There are no images. vyreseno pres ICQ :) fw 2.0 byl virtualni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Machmi Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Můžu udělat downgrade z 2.00 na 1.50 pomocí origo 32 MB karty ? EDIT: Tak mi to nefunguje, dělám podle obrázků... všechno zkopíruju, najedu na photo, sekne...ale nějaký čísílka...vůbec. No a potom můžu všechno od začátku. Nevím jak na to už, kde dělám chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Srpen 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2006 Můžu udělat downgrade z 2.00 na 1.50 pomocí origo 32 MB karty ?EDIT: Tak mi to nefunguje, dělám podle obrázků... všechno zkopíruju, najedu na photo, sekne...ale nějaký čísílka...vůbec. No a potom můžu všechno od začátku. Nevím jak na to už, kde dělám chybu. uz vyreseno pres icq :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skywolf Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 http://shockzone.free.fr/PSP/Tool/EBOOT_1.50.zip odkud to stáhnu link nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2006 pouzij generic downgrader link najdes v Pro zacatecniky (bod 3. 2.0/2.71 -> 1.5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest vrt Odesláno Prosinec 12, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2006 Můžete pomoci??? Zkoušel jsem downgrader, ale když jsem ho chtěl aktivovat, napsalo mi psp, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... ještě předtím jsem najel na obrázek, psp se seklo, pak ztmavla obrazovka, ale žádné obrazce po ní neběhaly(jak je psáno výš). Děkuji předem za odpoveď!!! Nazdárek prosím tě mám stejný problém jak ty . Jak jsi na konec rozjel. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest vrt Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 dutch: asi máme uplně stejný problém ,tak kdybys na něco přišel tam mi dej vědět prosím :o) dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cobra Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 dh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cobra Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Dobrý den chtěl bych se zeptat dělají někde tady ten downgrade oficiálně v nějakých obchodech,když je to oficiální firmware od Sony tak to přece není zakázaný to dowgradovat?A nebo je tu někdo kdo by mi s tám pomohl a je z Prahy samozřejmě přihodím nějaký ten penízek.Předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Prosinec 13, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2006 Dobrý den chtěl bych se zeptat dělají někde tady ten downgrade oficiálně v nějakých obchodech,když je to oficiální firmware od Sony tak to přece není zakázaný to dowgradovat?A nebo je tu někdo kdo by mi s tám pomohl a je z Prahy samozřejmě přihodím nějaký ten penízek.Předem děkuji. Já už jsem downgradoval asi 500 kusů PSPček.Posedíme-objednáš Plzeň....pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wesley.Borland Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Hodte sem pls nejakej funkcni link na stazeni: Fw 1.5 thanks all.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Prosinec 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2006 Hodte sem pls nejakej funkcni link na stazeni:Fw 1.5 thanks all.... zkus google našel sem ho za 10 s hledeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borix Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Pre tých, čo by mali niekedy podobný problém ako ja: Ak pôjdete podľa návodu na tej druhej stránke a všetko pôjde ok, až kým budete mať updatovať firmware(ak vám napíše corrupted file pri tom fw), tak iba znova reštartuje nastavenia a zformátujte kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrky Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Ked mam verziu 2.01 mam to robit tiez? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borix Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 Nie, na tú sú iné návody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrky Odesláno Leden 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2007 A NAPRIKLAD AKE? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Ked mam verziu 2.01 mam to robit tiez? Ne, upgraduj na FW 2.71 a z toho downgraduj na 1.5 návod např.ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Th3answer Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 Hodte sem pls nejakej funkcni link na stazeni:Fw 1.5 thanks all.... odkaz je třeba tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draq Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 sakra ten kram se mi nechce seknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas525 Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Jo poho ted jsem to skutil a dobre dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 omg dmnce tenhle topic je rok starej ,fw je starej dva roky...tak proč sem píšeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Phreca Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 Ty jo nejak to nebeha hele vubec nevim kde mam spustit ten update1.50. Asi sem uplne blbej ale . . . . Fakt ani netusim. porad pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Leden 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2008 omg raci si sezen nekoho kdo to udela za tebe prez pandoru...jesi vubec mas tenhle FW.... :roll: nebo mi napis PM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.