Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

2.0 -> 1.5 DOWNGRADER !!!!

Guest Anonymous

Recommended Posts

Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku.

Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :(

http://andrewsm.net/psp/downgrade.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 228
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Ahoj. Sem pekna Lama. Mam firmware 2.0 a při downgradu dojdu akorát k tomu obrázku.

Dal sem základní nastavení, naformátoval sem kartu a všechno nahrál. Pak jdu na obrázek a NIC. Napíše mi to že tam není žádný obrázek. A když se přez USB podívám, tak tam je :(

Jdu přesně podle návodu.

snap2gy7.jpg

Ale stejne mi PSP píše There are no images.

Odkaz ke komentáři

Jdu přesně podle návodu.

snap2gy7.jpg

Ale stejne mi PSP píše There are no images.

vyreseno pres ICQ :) fw 2.0 byl virtualni :)

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Můžu udělat downgrade z 2.00 na 1.50 pomocí origo 32 MB karty ?

EDIT: Tak mi to nefunguje, dělám podle obrázků... všechno zkopíruju, najedu na photo, sekne...ale nějaký čísílka...vůbec. No a potom můžu všechno od začátku. Nevím jak na to už, kde dělám chybu.

Odkaz ke komentáři

Můžu udělat downgrade z 2.00 na 1.50 pomocí origo 32 MB karty ?

EDIT: Tak mi to nefunguje, dělám podle obrázků... všechno zkopíruju, najedu na photo, sekne...ale nějaký čísílka...vůbec. No a potom můžu všechno od začátku. Nevím jak na to už, kde dělám chybu.

uz vyreseno pres icq :lol:
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...
Můžete pomoci??? Zkoušel jsem downgrader, ale když jsem ho chtěl aktivovat, napsalo mi psp, že mám verzi 2.0 a že to není potřeba... ještě předtím jsem najel na obrázek, psp se seklo, pak ztmavla obrazovka, ale žádné obrazce po ní neběhaly(jak je psáno výš). Děkuji předem za odpoveď!!!

Nazdárek prosím tě mám stejný problém jak ty . Jak jsi na konec rozjel. dík

Odkaz ke komentáři

Dobrý den chtěl bych se zeptat dělají někde tady ten downgrade oficiálně v nějakých obchodech,když je to oficiální firmware od Sony tak to přece není zakázaný to dowgradovat?A nebo je tu někdo kdo by mi s tám pomohl a je z Prahy samozřejmě přihodím nějaký ten penízek.Předem děkuji.

Odkaz ke komentáři

Dobrý den chtěl bych se zeptat dělají někde tady ten downgrade oficiálně v nějakých obchodech,když je to oficiální firmware od Sony tak to přece není zakázaný to dowgradovat?A nebo je tu někdo kdo by mi s tám pomohl a je z Prahy samozřejmě přihodím nějaký ten penízek.Předem děkuji.
Já už jsem downgradoval asi 500 kusů PSPček.Posedíme-objednáš Plzeň....pohoda.
Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Pre tých, čo by mali niekedy podobný problém ako ja: Ak pôjdete podľa návodu na tej druhej stránke a všetko pôjde ok, až kým budete mať updatovať firmware(ak vám napíše corrupted file pri tom fw), tak iba znova reštartuje nastavenia a zformátujte kartu.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...
  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu