duspica Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Zdravicko mam prosbu kdo ma navopd na tuhle gamesu nebo mi aspon poradi jak se mam dostat z nejakejch lekarskejch mistnosti kde mam nejka vypnout nejaky cerveny alarma na zdi ale je celkem dost vysoko a pistoli na nej nezamirim a vubec nevim jak dal.Maximalne se mi povedlo prostrelit velke skolo mezi ordinacemi a bezet ke dverim ale stejne i kdyz je otevru stejne me ten alarm zejme. Dik moc za radu.:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Není to alarm ale reprák, ale to je vcelku jedno... Musíš být dost rychlej aby jsi to stihl, než to ten borec dořekne a stačí ho jen rozstřelit - v této misi těchto reproduktorů bude víc, takže se připrav, že to budeš zkoušet víckrát :). Snad jsem ti aspoň trošku pomohl 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duspica Odesláno Říjen 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jo pomohl si mi dik moc jen nevim jaky ho capka mas na mysli.Toho posranyho co mu vzdy ustrelim hlavu :) nebo toho jak tam dava pozor pak se otoci a ja mu skocim po krku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts