sensei Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Tak jsem konečně po 3 týdnech usilovné práce dokončil a zrenovoval staré kolo co jsem našel po dědovi ve stodole. Toto kolo určitě každý zná. Prostě stará známá komunistická skládačka. Původně se prodávalo pod značkou Eska - skládací kolo. Je výroby cca kolem roku 1965-1970. Já jsem si ho celé rozebral, zbrousil, vyčistil, promazal a přestříkal, nakoupil nové komponenty jako pláště, bovden, gripy, pedály, klíny do klik atd atd. A tohle je výsledek mé práce. Rád bych slyšel váš názor, hodnocení, a co popřípadě mám dodělat doladit a dodělat. Pokud máte taky svoji spravenou skládačku tak ukažte své kousky :) EDIT: Jo, klepnutím na obrázek jej zvětšíte :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 luxus ;) moc se mi to líbí :) dobrá práce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommy872 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Povedený...Fascinuje mě,že dnes někoho zajímá takové kolo...Pamatuju jak jsme na tom jako malí řádily.Držim palce při dalších úpravách a opravách :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 hodně pěkný taky doma jedno mám přestříkaný na růžovou ale moc na něm nejzedim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 moc pěkný, nemáš někde fotku kola před upravou? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 Nádherná klasika:D táta tohle taky měl......Povedlo se ti! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 jediný co tomu chybí je takovej ten starej nápis "eska" nebo co tam vžicky bejvávalo .... jinak se ti to moc povedlo ... +1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 nadherny ... nikdy bych to nezvadl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 hustýý moc pekne ale ja bych to pouzil max tak na vytsavu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 moc pěkný, nemáš někde fotku kola před upravou? :D Bohužel ne :( , ale teď mi došlo že jsem to mohl udělat EDIT: Jediné co můžu dodat je fotka kdy bylo kolo asi v polovině úprav.. hustýý moc pekne ale ja bych to pouzil max tak na vytsavu :D Jo no, já jsem teď na nové škole a mám to přes půl města tak jsem si řekl pohoda, spravim si tu starou skládačku co má děda ve stodole a budu na ní jezdit do školy... A hele, nakonec jsem si z toho udělal prakticky nové kolo a teď mám strach jezdit do školy i na tomhle, protože lidi jsou různí a kdekoliv si ji můžu odřít zvlášť když musíme kola parkovat do takových těch rezavých stojanů pro kola. Navíc ta skládačka má pro mě daleko větší hodnotu jak finanční protože jsem si na tom dost vyhrál a jsem rád že jsem si taky něco vytvořil podle sebe :) . Jinak všem moc díky za pochvalující komentáře. :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Srpen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2010 nešel by reup fota? dik :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.