Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zrenovovaná skládačka

sensei

Recommended Posts

Tak jsem konečně po 3 týdnech usilovné práce dokončil a zrenovoval staré kolo co jsem našel po dědovi ve stodole.

Toto kolo určitě každý zná. Prostě stará známá komunistická skládačka. Původně se prodávalo pod značkou Eska - skládací kolo.

Je výroby cca kolem roku 1965-1970.

Já jsem si ho celé rozebral, zbrousil, vyčistil, promazal a přestříkal, nakoupil nové komponenty jako pláště, bovden, gripy, pedály, klíny do klik atd atd. A tohle je výsledek mé práce.

21102008059.tmb.png

Rád bych slyšel váš názor, hodnocení, a co popřípadě mám dodělat doladit a dodělat.

Pokud máte taky svoji spravenou skládačku tak ukažte své kousky :)

EDIT: Jo, klepnutím na obrázek jej zvětšíte :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc pěkný, nemáš někde fotku kola před upravou? :D

Bohužel ne :( , ale teď mi došlo že jsem to mohl udělat

EDIT: Jediné co můžu dodat je fotka kdy bylo kolo asi v polovině úprav..

14102008045.tmb.png

hustýý moc pekne ale ja bych to pouzil max tak na vytsavu :D

Jo no, já jsem teď na nové škole a mám to přes půl města tak jsem si řekl pohoda, spravim si tu starou skládačku co má děda ve stodole a budu na ní jezdit do školy... A hele, nakonec jsem si z toho udělal prakticky nové kolo a teď mám strach jezdit do školy i na tomhle, protože lidi jsou různí a kdekoliv si ji můžu odřít zvlášť když musíme kola parkovat do takových těch rezavých stojanů pro kola.

Navíc ta skládačka má pro mě daleko větší hodnotu jak finanční protože jsem si na tom dost vyhrál a jsem rád že jsem si taky něco vytvořil podle sebe :) .

Jinak všem moc díky za pochvalující komentáře. :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu