xDante1986 Odesláno Říjen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2008 1) vyrobte wallpaper v rozlišení 1280x1024 2) pozadí by mělo být černé, ale pokud najdete nějaké lepší proč ne 3) wallpaper bude seskládán z renderů herních postav jako Kratos, ratchet, zack fair, cloud strife, hitman (47), a další herní postavy Vítěz získá 1500 kredits na svůj účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 pokud by se mi líbil wall víc než bych čekal jsem ochoten dát i 2000-2500 credits TI, KTEŘÍ CHTĚJÍ PŘISPĚT AŤ SE SEM NAPÍŠÍ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 něco zkusim ztvořit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 22, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 podstata je hodně postav....známých nechci tam blbce jako hl. postavu GOW apod....ale takové army of two, resident evil, silent hill, god of war, final fantasy, marvel ult alliance, crash, spyro ratchet atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 něco jsem už videl na netu tak něco skusim sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 tak jsem neco zkusil(prosim nesmejte se mi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Manek kdyby to melo aspon hlavu a patu.. :D uvidim mozna ale fakt mozna neco zkusim a pak sem dante nepochopil... nechci tam blbce jako hl. postavu GOW apod a pak pises ale takové army of two, resident evil, silent hill, god of war, :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 asi to myslel tak, že nechce třeba normalniho vojaka z GoW, ale chce tam hlavniho hrdinu z GoW ...proste jenom hlavni hrdiny her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 zitra odpoledne sem neco hodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 on myslel gow jako gears of war :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 podle taky myslim Gears of War...jinak taky mi to vubec nedochazelo,tak jsem na tim premyslel, ale nechtel jsem sem psat blbosti. Jinak jestli rozfacham PS tak taky neco zkusim mozna . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 ano vojáka z Gears of War opravdu nechci..... Manek: snaha se cení, ale postav je málo, já čekal že ten wallpaper jimi bude zahlcen...navíc cloud se tam nehodí a taky jsem chtěl aby se jednotlivé postavy proplétali....byla jedna za druhou a ne každá zvlášť v jedné části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 to jako kolik jich tam chces? :D :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 doprdele :d uz sem to skoro mel ... a ted sem si omylem zavrel spatny okno v PS :D ... tak kdyztak navecer ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 twicedesign: čím víc tím líp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Takze konecne tady neco odemne ....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 to už se mi líbí o poznání více :) ale pořád je tam třeba zbytečná postava z killzone, gta a timeshit...a kratose byhc tam nechal jen jednou....zato bych tam dal někoho ze silent hillu, castlevanie atd :) ale jinak fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 atd... :) furt sem nejak nepochopil co tam presne chces nechcu se s necim paplat kdyz neim jaky postavy tam chces.. tak vypis jaky by ti vyhovovali.. ono uz vyjadreni v prvnim postu se da pochopit jako ze tam nechces znamy nebo se to da pochopit ze je tam chces.. sem natvrdlej to me rikat nemusite :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Takze konecne tady neco odemne ....:bash: nic proti, ale mel bys na tom vic zapracovat musis trochu sladit barvy, velikosti a hlavne... kdyz orezavas, tak je potreba sledovat co... jsem to jen prolitl a te lisce(ted nevim co to je) jsi ufikl nos... :) jin ma pulku rukavice :roll: :D 2x je tam Kratos (to psal uz it Dante). me to prijde tak trochu odflakle/narychlo, ale lepsi nez to mankovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 no..chtel jsem se pridat....ale jak do toho jde vsemocny Twice, tak nema smyls se namahat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 no je mi jasny, ze to neni dokonaly (jako pripadne by to slo pozmenit) ... jako delal sem to na podruhe .... u ratcheta chybi treba jedno ucho, to vim :D ... a nektery postavy nejsou uplne dokonale orezany, ale to bych na to musel mit vice casu EDIT: Shiddo .. no jasne, ze to bylo na rychlo ... dodelal sem to vcera v 10 vecer ... cely nasrany, kdyz sem si to na poprvy omylem zavrel bez ulozeni ....:( EDIT2: u toho cernobilyho je omylem ten vul z SA ... kdyztak smaznu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 postavy: Kratos, Cloud Strife, Sephiroth, Nemesis, Leon S. Kennedy, Crash, Spyro, James Sunderland, Hitman (47), Kane and lynch, Army of two, bryan fury, duke nukem, ratchet, raziel (soul reaver), medievil (dan fortesque), snake, Henry Townshend (SH4) , Gabe Logan, PUnisher a Lara croft a ony dvě hlavní postavy z Castlevania: Portrait of ruin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 nějaké novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 nic lepsiho, nez to, co sem udelal ja nesezenes :D ... nikdo jinej nad tim nebude za tech par points ztracet cas :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 je to víc jak polovina points, které máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.