Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

soutěž o 1500 credits

xDante1986

Recommended Posts

1) vyrobte wallpaper v rozlišení 1280x1024

2) pozadí by mělo být černé, ale pokud najdete nějaké lepší proč ne

3) wallpaper bude seskládán z renderů herních postav jako Kratos, ratchet, zack fair, cloud strife, hitman (47), a další herní postavy

Vítěz získá 1500 kredits na svůj účet

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ano vojáka z Gears of War opravdu nechci.....

Manek: snaha se cení, ale postav je málo, já čekal že ten wallpaper jimi bude zahlcen...navíc cloud se tam nehodí a taky jsem chtěl aby se jednotlivé postavy proplétali....byla jedna za druhou a ne každá zvlášť v jedné části

Odkaz ke komentáři

atd...
:) furt sem nejak nepochopil co tam presne chces nechcu se s necim paplat kdyz neim jaky postavy tam chces.. tak vypis jaky by ti vyhovovali.. ono uz vyjadreni v prvnim postu se da pochopit jako ze tam nechces znamy nebo se to da pochopit ze je tam chces.. sem natvrdlej to me rikat nemusite :D
Odkaz ke komentáři

Takze konecne tady neco odemne ....:bash:

thum_95564900c521df674.jpg

nic proti, ale mel bys na tom vic zapracovat

musis trochu sladit barvy, velikosti a hlavne... kdyz orezavas, tak je potreba sledovat co...

jsem to jen prolitl a te lisce(ted nevim co to je) jsi ufikl nos... :) jin ma pulku rukavice :roll: :D

2x je tam Kratos (to psal uz it Dante).

me to prijde tak trochu odflakle/narychlo, ale lepsi nez to mankovo

Odkaz ke komentáři

no je mi jasny, ze to neni dokonaly (jako pripadne by to slo pozmenit) ... jako delal sem to na podruhe .... u ratcheta chybi treba jedno ucho, to vim :D ... a nektery postavy nejsou uplne dokonale orezany, ale to bych na to musel mit vice casu

EDIT: Shiddo .. no jasne, ze to bylo na rychlo ... dodelal sem to vcera v 10 vecer ... cely nasrany, kdyz sem si to na poprvy omylem zavrel bez ulozeni ....:(

EDIT2:

thum_95564902171fd1c43.jpg

thum_95564902174f9256d.jpg

u toho cernobilyho je omylem ten vul z SA ... kdyztak smaznu

Odkaz ke komentáři

postavy: Kratos, Cloud Strife, Sephiroth, Nemesis, Leon S. Kennedy, Crash, Spyro, James Sunderland, Hitman (47), Kane and lynch, Army of two, bryan fury, duke nukem, ratchet, raziel (soul reaver), medievil (dan fortesque), snake, Henry Townshend (SH4) , Gabe Logan, PUnisher a Lara croft a ony dvě hlavní postavy z Castlevania: Portrait of ruin

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu