_beriii_ Odesláno Říjen 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2008 Kromě notebooku s linuxem, mám doma i macbook na ,kterém běží Mac OS X Leopard. Aby to tu bylo kompletní sepsal jsem pro vás návod jak vypalovat hry v Mac OS X. Jak na to: 1. Stáhněte si program iBurn360 na adrese http://idog.appleguru.org/iBurn360/iBurn360_0.19.zip 2. Spusťte program iBurn360 3. Vložte prázdné DVD 4. Klikněte na tlačítko "REFRESH" 5. Nyní v řádce "Chose a Recorder ..." vyberte vaší mechaniku 6. Teď do bíleho obdelníčku pod textem "Drop your xbox 360 image in the box bellow" přetáhněte iso soubor hry 7. V kolonce layerbreak by měla být hodnota "1913760" ,pokud tam není dopište jí 8. V kolonce "Recording speed" vyberte rychlost vypalování. Doporučuji použít rychlost 2x nebo 4x 9. Začněte vypalovat kliknutím na tlačítko "BURN" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Leden 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2009 Mam otazku k tomu bodu 6.....tam se pretahuje jen ISO nebo jen DVD nebo oba soubory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KozelKamil Odesláno Leden 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2009 Mam otazku k tomu bodu 6.....tam se pretahuje jen ISO nebo jen DVD nebo oba soubory? ISO:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smicik Odesláno Květen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2009 kdyz dam palit tak mi vyskoci aplikace growisofs skoncila neocekavane, pokazde to napise kdyz dam burn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2009 kdyz dam palit tak mi vyskoci aplikace growisofs skoncila neocekavane, pokazde to napise kdyz dam burn Me to take nejak nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smicik Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 taky muzete pouzit tento program funguje a daji se pomoci nebo vypalovat hry, je to alternativni verze pro ty kemu nefunguje nahore uvedeny program iBurn360 uz v zakladnim nastaveni programu je prednastaven Layer break pro XBOX, muzete jen odklikat nektere verify NAVOD: 1,Spuste program OSx360 2,V horni liste stistknete Modify a vyhledate image soubor, ne DVD 3,Stisknete v horni liste Burn 4, Muzete zvolit Metodu paleni- komu nefunguje GROWISOFS tak zvoli klasickou APPLE DISCRECORDING.FRAMEWORK 5, Spuste BURN link download: http://fs09n1.sendspace.com/dl/0105812d52d7c70f1a8539d3aa394543/4a2039e553a46108/qlpuxe/OSx360.app.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 DIky zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smicik Odesláno Květen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2009 tento program funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Tak to tak nejak zkousim a ani jednou mi tam nenaskoci BURN abych na to mohl kliknout a zacit vypalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Únor 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2010 Při stáhnutí programu od vámi daného odkazu mi nejde spustit tento program..Který je spouštěcí soubor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flv89 Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Zdravím, stáhla jsem si oba dva programy a ani jeden mi nejde :( Vlastním MacBook Pro s MAC OS 10.6.5. Teď zkouším OSx360, postupovala jsem podle návodu, ale nejde to, neustále mi to ukazovalo že hledá cd. Nakonec po vyjmutí cd ( přes tvrdý restart) jsem zjistila, že se nějaká data zapsala- takže už šla dvě cd do koše:( Teď jsem tedy pokročila- metodu jsem zvolila growisofs-cd i mechanika se načetlo..ikonka je zelená-READY TO BURN, ovšem když kliknu na Burn, vyskočí mi na dvě sec. okno se speed, cinkne ton a nic se neděje. Jsem zpátky kde jsem byla, opět READY TO BURN:( už si opravdu nevím rady a budu vděčná za každou pomoc! děkuju! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapky Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 To flv89: Zdravím, před nějakou dobou jsem vypaloval hry na xko přes OSx360, ale po tom, co jsem zrušil pár dvdček mě to omrzelo a pátral jsem na netu po nějakém lepším řešení..Jedná se o free prográmek Burn(http://burn-osx.sourceforge.net/Pages/English/home.html). Ten neslouží pouze pro vypalování her na xko, ale také jako výborný vypalovací software, ale zpátky k tomu xboxu. Každá hra by u sebe měla mít soubor s příponou .dvd(musí být ve stejné složce jako .iso!) ---> ten se musí pomocí tohoto prográmku otevřít a program by měl automaticky načíst .iso soubor. Pak už stačí jen kliknout na tlačítko vypálit, vložit dvd, zvolit rychlost zápisu(já dávám 2x a dosud všechno fungovalo) a čekat, než se dvd vypálí..Až budu mít víc času, nahodím sem nějakej lepší návod, ale teď už na to nemám sílu..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flv89 Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Já jsem těch DVD zničila 7 :) Takže mockrát díky za tip! Zkusím a dám vědět:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Já osobně nemám MAC OS, ale tento OS vychází z BSD, tudíž nevidím žádný problém s používáním growiso. Samozřejmě nejlepší způsob, jak vypalovat hry je právě growiso, který mi zachránil již plno DVD. On totiž umí při přerušení vypalování navázat, tam kde skončil a v klidu dovypálit hru. Např. chytrý bratr mi vypojí externí vypalovačku ze zásuvky na 90% vypalování. :D Řešení: spustím stejný příkaz znovu. Kdybych měl MAC OS, tak vám napíšu skript, ale bohužel nevím označení mechaniky atd. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flv89 Odesláno Listopad 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2010 Tak jsem vyzkoušela Burn a vše v naprostém pořádku, ještě jednou tedy díky a přikládám velmi jednoduchý návod, v podstatně stejný jako od Kapkyho, ale kdyby náhodou nějaký začátečník jako já "tápal" :-D.. Později sem můžu dát i návod na kopirování z dvd na druhé dvd:-) Potřebujeme: a)složku s vybranou hrou - 2 soubory - jeden .iso a druhy .dvd b) DVD +R DL DVD se vypalovalo na mém MacBooku 13" 18min. 1. Zapneme Burn a zvolíme "KOPÍROVÁNÍ". 2. Otevřeme složku kde máme uloženou hru. Musí obsahovat dva soubory, jeden s příponou .dvd, druhý .iso. Vybereme soubor hry s příponou .dvd a přetáhneme 3. Nakonec klikneme na "VYPÁLIT", zvolíme rychlost (2x). HOTOVO! Opravdu triviální a FUNGUJE:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glumuz Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 platí tento návod i na nejnovější Xbox (včera koupený, žádná úprava ani flash) a na hry pro Kinect? DVD totiž pálit jdou, ale po vložení do BOXU se tam zobrazí jenom logo a DVD nechce načíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Listopad 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2010 musis mit flashlej xbox, a ten nejovejsi (slim), zatim nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Únor 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2011 Chtěl bych se zeptat, zda by šly hry na Xbox vypalovat i přes program Toast Titanium 10 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Zkoušel jste někdo vypalovat XGD3 hry na macu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtacz Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 ne, radši to pálím na notebooku s Windows. na Macu se mi pořádně nic vypálit nepovedlo, akorát jsem zkazil pár DVD..otázkou je, jestli by to šlo pálit v BootCampu, ale to jsem taky nezkoušel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jahoda Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Už je to jedno, zvolila jsem RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly.07 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2012 prosím o radu mám vypalovat jen na dvd verbatim nebo máte někdo zkušenost i s jinými dvd třeba MediaRange DVD+R Double Layer 10ks cakebox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.