white Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Registroval jsem si doménu na www.kvapem.cz a také jsem peníze poslal. Netuším jak se webovky tvoří, doufal jsem že mi pošlou nějákej e-mail co a jak, však zatím nic neposlali. Nemáte někdo zkušenosti s tímto severem? Jak mám začít? Nejradši bych tam nějáký redakční systém jako je word press nebo jen přesměrování na blog.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Pomůžu ti, máš v tom zahrnutý i hosting? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ja tam tedy nikde nevidim, ze by poskytovali i hosting. Na samotnou domenu bez hostingu zadny obsah nedas :D Priste se radeji porad. Jestli chces hosting, muzes ho mit zdarma na pipni.cz .. ale wp na tom pojede jen ztezi.. Nebo ho muzes mit na ic.cz, ale budes tam mit reklamni listu :D Hochu hochu :D ... a obchody s thx asi budou brzo v pravidlech, takze budou bodovany.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Príma, fajn... DOPDELE!!!A člověk si myslí jak je to dnes levné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Dal jsem ti thanks, dej mi ho taky...No smějte se mi, zkušenosti s tím nemám, tak se podívám ještě po hostingu. nedivim se mu že se ti směje... když človek chce začít s webem tak si prvně zkusí nějakej free (ic.cz , wz.cz , byethost.com ...) a pak teprv si zařídí placený ... + si něco o tom přečte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Priste se radeji porad.Jestli chces hosting, muzes ho mit zdarma na pipni.cz .. ale wp na tom pojede jen ztezi.. Nebo ho muzes mit na ic.cz, ale budes tam mit reklamni listu :D Hochu hochu :D ... a obchody s thx asi budou brzo v pravidlech, takze budou bodovany.. Díky za rady hodně si mi pomohl... Proč by na tom nešel word press? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Pujde na tom, jen na tom nepujdou vsechny pluginy. Protoze na freecku na pipni je "jen" asi 8MB pameti, coz wordpressu s pluginama bohuzel nestaci.. Wordpress je ale mohutny, me to na muj RS a prakticky na jakykoliv RS staci. WP je proste vyjimka a je to vazne extremne narocna aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 ...tak toto je drsné xD Ten hosting nekupuj... A udělej jak říkaj ostatní, založ si nějakej freehosting na (ic.cz/wz.cz) a testuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 ...tak toto je drsné xDTen hosting nekupuj... A udělej jak říkaj ostatní, založ si nějakej freehosting na (ic.cz/wz.cz) a testuj. A co má asi dělat s doménou.. No já bych doporučil si založit hosting na ic.cz a propojit si to s tou doménou ale to máš teď těžké. IC.cz je totálně vytížený a denní padání a pomalé načítání není ničím neobvyklým. Freehosting prostě na žádné profi redakčňáky není stavěný s tím už se musí vycházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Ja bych to lohnul na pipni.cz a zvolil bych jiny redakcni system, ktery neni zbytecne premlsany. Napr. RS2, ci jiny. Svuj ucel splnuje a WP snad nemusis mit, protoze ho maji vsichni. Souhlasim, ze jsi mel zacit na freecku, jelikoz treba zjistis, ze nedokazes vytvorit dobrou navstevnost - v dnesnim preplneme svete internetu je to dost tezke. Ted, kdyz uz jsi vsak domenu zaplatil, je pozde a muzes uvazovat nad placenou domenou a domenou free (v uvahu pripada leda tak to pipni a iccko). Kdyz uz jsi vrazil cash do domeny, asi se ti nebude chtit vrazet dalsi prachy do hostingu, protoze nevis, zda projekt (web) nebude k nicemu. Pokud ti jde o podporu formatu a celkove lepsi administraci a lepsi moznosti, jdi do pipni. Pokud ti jde o rozjeti WP, jdi do ic, ale pocitej s reklamnim prouzkem nahore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 http://www.awardspace.com/ Tady maji celkem dobre dostupnej free hosting 200mb bez reklam... Skvela administrace (DNS,ftp ucty,mail ucty,mysql,domeny apd.)... Pouzival sem ho pro svoji domenu taky... Kdybys chtel treba pomoct napis :P Urcite lepsi jak pipni nebo ic.cz ... a WP tu rozjedes taky dokonce si ho tam muzes i predinstalovat ... ... vsechny zahranicni free hostingy jsou lepsi jak cesky xD //edit ajo ja myslel ze kapacity pipni je daleko mensi! diky za info, to jsem fakt nevedel... v tom pripade pokud ti staci 8mb ram tak nevahej a jdi do pipni WP(zbytecne rozsahlej) je stejne onicem pouzij radsi RS2 a nebo LightNeasy ( komplet s ceskou lokalizaci ,kterou jsem delal ja - najdes na oficialni strance :P ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2008 Proc pises, ze lepsi nez pipni? Pipni nabizi 1.5 GB pro web 15 GB trafik Podpora PHP, ASP, JSP skriptů a servletů Neomezeně databáze MySQL, PostgreSQL a FireBird Neomezený počet e-mailů, aliasů, forwardů a koš Přístup přes HTTPS, přesměrování na jinou doménu Přístup přes FTP/s, WebFTP, WebDAV a Subversion On-line antivirová kontrola e-mailů, SpamAssassin Administrace e-mail účtů přes web rozhraní Grafická statistika přístupů a graf trafiku Přístup k poště přes POP3/s, IMAP/s a WebMail Autoodpovídač, neomezený počet poddomén Vedení DNS, včetně DNS administrace Zaheslovaný přístup do adresáře, zakazování IP Podpora WAP stránek, cronu, vlastní limity a quota .. pochybuji, ze tohle ten tvuj awardspace nabizi take.. navic v rodne cestine ;) .. lepsi mozna jedine prave v tom WP, jinak tam nic lepsiho nevidim, takze celkove horsi.. ja napr. vubec WP nepotrebuji a 8MB RAM mi na me webove app staci az kam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 http://www.awardspace.com/Tady maji celkem dobre dostupnej free hosting 200mb bez reklam... Skvela administrace (DNS,ftp ucty,mail ucty,mysql,domeny apd.)... Pouzival sem ho pro svoji domenu taky... Kdybys chtel treba pomoct napis :P Urcite lepsi jak pipni nebo ic.cz ... a WP tu rozjedes taky dokonce si ho tam muzes i predinstalovat ... ... vsechny zahranicni free hostingy jsou lepsi jak cesky xD //edit ajo ja myslel ze kapacity pipni je daleko mensi! diky za info, to jsem fakt nevedel... v tom pripade pokud ti staci 8mb ram tak nevahej a jdi do pipni WP(zbytecne rozsahlej) je stejne onicem pouzij radsi RS2 a nebo LightNeasy ( komplet s ceskou lokalizaci ,kterou jsem delal ja - najdes na oficialni strance :P ) Je mi jedno jak to provedu, chci to jen provést a mít vlastní, menší webovky. Byl bych rád kdyby ses mi ozval, 396 822 835. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.