Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

POMOC s WEBEM

white

Recommended Posts

Registroval jsem si doménu na www.kvapem.cz a také jsem peníze poslal.

Netuším jak se webovky tvoří, doufal jsem že mi pošlou nějákej e-mail co a jak, však zatím nic neposlali.

Nemáte někdo zkušenosti s tímto severem?

Jak mám začít? Nejradši bych tam nějáký redakční systém jako je word press nebo jen přesměrování na blog.cz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja tam tedy nikde nevidim, ze by poskytovali i hosting. Na samotnou domenu bez hostingu zadny obsah nedas :D

Priste se radeji porad.

Jestli chces hosting, muzes ho mit zdarma na pipni.cz .. ale wp na tom pojede jen ztezi.. Nebo ho muzes mit na ic.cz, ale budes tam mit reklamni listu :D

Hochu hochu :D

... a obchody s thx asi budou brzo v pravidlech, takze budou bodovany..

Odkaz ke komentáři

Dal jsem ti thanks, dej mi ho taky...

No smějte se mi, zkušenosti s tím nemám, tak se podívám ještě po hostingu.

nedivim se mu že se ti směje... když človek chce začít s webem tak si prvně zkusí nějakej free (ic.cz , wz.cz , byethost.com ...) a pak teprv si zařídí placený ... + si něco o tom přečte...

Odkaz ke komentáři

Priste se radeji porad.

Jestli chces hosting, muzes ho mit zdarma na pipni.cz .. ale wp na tom pojede jen ztezi.. Nebo ho muzes mit na ic.cz, ale budes tam mit reklamni listu :D

Hochu hochu :D

... a obchody s thx asi budou brzo v pravidlech, takze budou bodovany..

Díky za rady hodně si mi pomohl...

Proč by na tom nešel word press?

Odkaz ke komentáři

Pujde na tom, jen na tom nepujdou vsechny pluginy. Protoze na freecku na pipni je "jen" asi 8MB pameti, coz wordpressu s pluginama bohuzel nestaci.. Wordpress je ale mohutny, me to na muj RS a prakticky na jakykoliv RS staci. WP je proste vyjimka a je to vazne extremne narocna aplikace.

Odkaz ke komentáři

...tak toto je drsné xD

Ten hosting nekupuj... A udělej jak říkaj ostatní, založ si nějakej freehosting na (ic.cz/wz.cz) a testuj.

A co má asi dělat s doménou..

No já bych doporučil si založit hosting na ic.cz a propojit si to s tou doménou ale to máš teď těžké. IC.cz je totálně vytížený a denní padání a pomalé načítání není ničím neobvyklým. Freehosting prostě na žádné profi redakčňáky není stavěný s tím už se musí vycházet.

Odkaz ke komentáři

Ja bych to lohnul na pipni.cz a zvolil bych jiny redakcni system, ktery neni zbytecne premlsany. Napr. RS2, ci jiny. Svuj ucel splnuje a WP snad nemusis mit, protoze ho maji vsichni. Souhlasim, ze jsi mel zacit na freecku, jelikoz treba zjistis, ze nedokazes vytvorit dobrou navstevnost - v dnesnim preplneme svete internetu je to dost tezke. Ted, kdyz uz jsi vsak domenu zaplatil, je pozde a muzes uvazovat nad placenou domenou a domenou free (v uvahu pripada leda tak to pipni a iccko). Kdyz uz jsi vrazil cash do domeny, asi se ti nebude chtit vrazet dalsi prachy do hostingu, protoze nevis, zda projekt (web) nebude k nicemu. Pokud ti jde o podporu formatu a celkove lepsi administraci a lepsi moznosti, jdi do pipni. Pokud ti jde o rozjeti WP, jdi do ic, ale pocitej s reklamnim prouzkem nahore.

Odkaz ke komentáři

http://www.awardspace.com/

Tady maji celkem dobre dostupnej free hosting 200mb bez reklam...

Skvela administrace (DNS,ftp ucty,mail ucty,mysql,domeny apd.)...

Pouzival sem ho pro svoji domenu taky...

Kdybys chtel treba pomoct napis :P

Urcite lepsi jak pipni nebo ic.cz ... a WP tu rozjedes taky dokonce si ho tam muzes i predinstalovat ...

... vsechny zahranicni free hostingy jsou lepsi jak cesky xD

//edit ajo ja myslel ze kapacity pipni je daleko mensi! diky za info, to jsem fakt nevedel... v tom pripade pokud ti staci 8mb ram tak nevahej a jdi do pipni WP(zbytecne rozsahlej) je stejne onicem pouzij radsi RS2 a nebo LightNeasy ( komplet s ceskou lokalizaci ,kterou jsem delal ja - najdes na oficialni strance :P )

Odkaz ke komentáři

Proc pises, ze lepsi nez pipni? Pipni nabizi 1.5 GB pro web

15 GB trafik

Podpora PHP, ASP, JSP skriptů a servletů Neomezeně databáze MySQL, PostgreSQL a FireBird

Neomezený počet e-mailů, aliasů, forwardů a koš Přístup přes HTTPS, přesměrování na jinou doménu

Přístup přes FTP/s, WebFTP, WebDAV a Subversion On-line antivirová kontrola e-mailů, SpamAssassin

Administrace e-mail účtů přes web rozhraní Grafická statistika přístupů a graf trafiku

Přístup k poště přes POP3/s, IMAP/s a WebMail Autoodpovídač, neomezený počet poddomén

Vedení DNS, včetně DNS administrace Zaheslovaný přístup do adresáře, zakazování IP

Podpora WAP stránek, cronu, vlastní limity a quota

.. pochybuji, ze tohle ten tvuj awardspace nabizi take.. navic v rodne cestine ;)

.. lepsi mozna jedine prave v tom WP, jinak tam nic lepsiho nevidim, takze celkove horsi.. ja napr. vubec WP nepotrebuji a 8MB RAM mi na me webove app staci az kam.

Odkaz ke komentáři

http://www.awardspace.com/

Tady maji celkem dobre dostupnej free hosting 200mb bez reklam...

Skvela administrace (DNS,ftp ucty,mail ucty,mysql,domeny apd.)...

Pouzival sem ho pro svoji domenu taky...

Kdybys chtel treba pomoct napis :P

Urcite lepsi jak pipni nebo ic.cz ... a WP tu rozjedes taky dokonce si ho tam muzes i predinstalovat ...

... vsechny zahranicni free hostingy jsou lepsi jak cesky xD

//edit ajo ja myslel ze kapacity pipni je daleko mensi! diky za info, to jsem fakt nevedel... v tom pripade pokud ti staci 8mb ram tak nevahej a jdi do pipni WP(zbytecne rozsahlej) je stejne onicem pouzij radsi RS2 a nebo LightNeasy ( komplet s ceskou lokalizaci ,kterou jsem delal ja - najdes na oficialni strance :P )

Je mi jedno jak to provedu, chci to jen provést a mít vlastní, menší webovky. Byl bych rád kdyby ses mi ozval, 396 822 835.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu