Dupenka Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Souhlasim s borcem-stavitelem tento program používám asi půl roku, je dobre,j akorát když stahuji z uložto nebo z hellshare tak mi to občas hodi chybu při dokončování stahování daného souboru což pěkně nase*e Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Únor 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2010 (FreeRapid Downloader je prostě fakt dobrý downloadem.) Zkopíruji link a hned se kopíruje po potvrzení do sloupce.. Když,je jich více tak čeká každý ve frontě na uložení toho co je před ním.. ("čeká až příjde na řadu") Může se také přehazovat pořadí... Doporučuji.. Usnadní vám to práci urychlí ukládání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Leden 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2011 mňe píše, Ale nie! Zdá sa, že tento odkaz nefunguje. :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nirmox Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Čus, freerapid sice používám na uloz.to a ne na rapidshare, protože kámošovi to funguje, prej jen zkopíruje odkaz souboru, vloží do rapidshare, určí umístění, dá uložit a jemu se to stáhne, já udělám to samí a napíše mi to u káždýho souboru do místa "Odhadovaný čas" - "CHYBA - Cannot find filesize" a do místa "Velikost" mi to napíše "neznámá" nevíte někdo co s tim je? Kámoš mi řiká, že se mu to taky stává a že musim chvilku počkat, tak 5-10 minut, čekám půl hodky až hodinu a furt nic. Tak mi kámoš řiká že neví co s tim mám, že jemu to normálně funguje a ukazoval mi to, poradí mi někdo pls? Děkuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.