Yerk_ Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Z toho co tady ctu je zrejme ze jsi majitelem verze 2000.chapu kazdy by si hajil svuj handheld aby take ne:).Je jasny ze to neni videt jen z 5cm,chtel sem jen vyvratit tvoje hlasky o tom jak je displej nejhorsi co sony udelalo schvalne sem se do tehle debaty moc nezapojoval dokad to nebudu mit overene,to jsem ale udelal.her sem skousel asi 10.Jo a matematicky hlasky na ty moc nejsem,takze tito nevyslo,sorrac ale kdys nekdo napise napriklad 4/5 znamena to ze dostal 4body z 5 jako moderator bys to mel vedet:).Rekl sem pouze svuj nazor muzes ho vyvracet jak chces:)Souhlasim stebou v tom ze je to subjektivni nazor kazdyho jedince.10/10 je samozrejme prehnane,ale oproti slimu na kterem sem nejaky ten tyden taky hral je to pro me zasadni rozdil.pri hrani mi displej z PSP 3k nedela zadny problem,spis naopak a specialne pro tebe:schodou nahod sem nedavno byl na prohlidce a zrak mam opravdu vporadku:-p aby bylo jasno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gex Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Ta prvni veta trochu zvlastni.. nemyslis?8) Tady preci nejde o to co ma kdo doma, ale jake klady a zapory nabizi novy model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2008 Z toho co tady ctu je zrejme ze jsi majitelem verze 2000.chapu kazdy by si hajil svuj handheld aby take ne:).Je jasny ze to neni videt jen z 5cm,chtel sem jen vyvratit tvoje hlasky o tom jak je displej nejhorsi co sony udelalo schvalne sem se do tehle debaty moc nezapojoval dokad to nebudu mit overene,to jsem ale udelal.her sem skousel asi 10.Jo a matematicky hlasky na ty moc nejsem,takze tito nevyslo,sorrac ale kdys nekdo napise napriklad 4/5 znamena to ze dostal 4body z 5 jako moderator bys to mel vedet:).Rekl sem pouze svuj nazor muzes ho vyvracet jak chces:)Souhlasim stebou v tom ze je to subjektivni nazor kazdyho jedince.10/10 je samozrejme prehnane,ale oproti slimu na kterem sem nejaky ten tyden taky hral je to pro me zasadni rozdil.pri hrani mi displej z PSP 3k nedela zadny problem,spis naopak a specialne pro tebe:schodou nahod sem nedavno byl na prohlidce a zrak mam opravdu vporadku:-p aby bylo jasno To jsi se teda netrefil, nejsem majitelem PSP 2k, takze hodnotim objektivne - narozdil od tebe a tve zaujatosti. Na matiku asi vazne nejses, ale zrovna tak nejsi na CJ, protoze tve hrubky jsou strasne a zaroven jsi nepochopil, jak jsem to s tou matikou myslel - proc jsem to tak rekl.. smula. Navic prohlidka oci nic neresi, nejake preventivni otestovani nic neznamena - to resi jen hrube nedostatky, to by jsi take mohl vedet - ale nevis, skoda. To Gex, presne tak. Navic PSP 2k fakt nevlastnim, ale srovnaval jsem ve vedle sebe, takze hodnotim jen objektivne, ne dle toho, co mam doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yerk_ Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 je uplne jedno co mas,jestli fat nebo 2000.nemas proste psp 3000tak sesaspon tak mi to prijde.Je to kazdeho vec co si mysli.Co se tyce Cj tak stim si hlavu nelamu,jak vidis nepisu hacky carky a je mi jedno jestli napisu I nebo Y je to uprimne receno fuk...stejne si budete myset svoje tak proc bych se snazil a obtezoval s hacky:) kazdy ma na to proste odlisnej nazor.Nehodlam se tu s vami hadat,jen je mi jasny ze anonymousovo tvrzeni o spatne technologii mel uz pred tim nez psp 3k ubec videl..jestli ubec ano..jedna baba povidala..tenhle topic pro me konci:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozonex Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 PSP 3000 ma horsi displej, uz je to tak! Displej mel byt dle slibu lepsi, s lepsi odezvou, ale misto toho je obraz prokladany a tudiz horsi, nez na PSP Slim! PSP Slim ma tudiz v tuto chvili nejlepsi displej a obraz, ze tri vydanych PSP verzi!A nejlepsi na tom je, ze se Sony nechysta situaci nijak resit, pouze oznamila, ze chyba neni v SW, takze se lide nemusi obavat, ze by chybu napravil novy FW. Sony priznala, ze chyba je v HW - displej - a je ji to uplne jedno.. Tomu rikam podraz.. Porovnejte sami! Zdroj: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100026 Vim, vetsina cte psp.novinky.org, tudiz je to pro ne zbytecna informace, cista kopie to neni, text je z me hlavy. Proc jsem to zalozil? Aby to bylo i zde na foru a dalo se o tom diskutovat, tak tedy, diskutujte! Co si o tom myslite ;) ? Co je to za blbost?!!!PSP Slim ma tudiz v tuto chvili nejlepsi displej a obraz, ze tri vydanych PSP verzi!NejvÄ›tšà kravina,co jsem kdy slyšel!Mám oba dva typy PSP a na PSP 2004 si potom,co jsem si zahrál na PSP 3004,nikdy nezahraji.Ten obrázek co je tady vyfocenĂ˝ je opravdu hodnÄ› zkreslenĂ˝.Ve skuteÄŤnosti to zas tak špatnĂ© nenĂ.Já jsem si toho všiml aĹľ potom,co jsem si pĹ™eÄŤetl tento ÄŤlánek a stejnÄ› jsem se musel dĂvat do displaye alespoĹ? tĹ™i minuty,neĹľ jsem si toho všiml. MĹŻj závÄ›r: PSP 3000 má i pĹ™es tuto vadu nejlepšà display ze všech třà druhĹŻ PSP,protoĹľe kdyĹľ jsem srovnával kontrast displaye na PSP 2000 s kontrastem na displayi PSP 3000,tak mÄ› udivilo,Ĺľe jsem se na starĂ˝ display PSP 2000 vĹŻbec mohl dĂvat.NÄ›kteřà si prostÄ› nedokážou pĹ™iznat,Ĺľe jejich PSP 2000 nenĂ nejlepšà typ PSP.Obrázek pro srovnáni - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 kterĂ˝ je 3000? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 HodnÄ› zajĂmavĂ˝ :) já mam fatko i slimko ale na 3000 se asi vykašlu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 kterĂ˝ je 3000? :D ten dole :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozonex Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 HodnÄ› zajĂmavĂ˝ :) já mam fatko i slimko ale na 3000 se asi vykašlu :) To je mi uplnÄ› jedno tvoje chyba.Já to tady pĂšu pro ty,kteřà kvĹŻli tomuto ÄŤlánku nevĂ,jestli si PSP 3000 poĹ™Ădit.Pokud by se nÄ›kdo ptal Ĺ™Ăkám: ANO poĹ™iÄŹ si ho.To je prostÄ› mĹŻj názor,já ti pĹ™ece PSP 3000 nenutĂm.Je jen na tobÄ›,jestli si poĹ™ĂdĂš PSP 3000 nebo ne. 8):psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajapápá Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 No tak jenom kuli tomu displeji bych si to psp 3k nekoupil, je to uplne stejny jako slimko akorat ze slimko ma LEPSI display sice nema zabudovanej mikrofon, ktery je stejne k ho**u, mozna ho prvni mesic budes vyuzivat ale pak se na to vy****s. Jelikoz vlastnim slimko tak o koupi psp 3k vubec nepremyslim :) Jo a mimochodem, Yerku neudelal sis jeste jeden profil? Protoze ten Frozonex mele stejny sr***y jako ty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bloodsboss Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 jak uĹľ asi všichni vĂte tak lid Ĺ™ĂkajĂ Ĺľe psp 3000 má rozmazanĂ˝ obraz displeje ale nenĂ tak!!!zakoupil sem psp 3000 a dispey v naprostĂ˝m pořádku ani jedna čárka nepĹ™eskakova pĹ™es nÄ›j jako všichni lidĂ© Ĺ™ĂkajĂ..tĂm pádem velmi doporuÄŤuji! vlastnim:psp 3000 slim a lite +4gb+10her+kamera+gps+mikrofon+16GB+a to mám psp jen 3tĂ˝dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozonex Odesláno Leden 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2009 jak uĹľ asi všichni vĂte tak lid Ĺ™ĂkajĂ Ĺľe psp 3000 má rozmazanĂ˝ obraz displeje ale nenĂ tak!!!zakoupil sem psp 3000 a dispey v naprostĂ˝m pořádku ani jedna čárka nepĹ™eskakova pĹ™es nÄ›j jako všichni lidĂ© Ĺ™ĂkajĂ..tĂm pádem velmi doporuÄŤuji!vlastnim:psp 3000 slim a lite +4gb+10her+kamera+gps+mikrofon+16GB+a to mám psp jen 3tĂ˝dny. Trošku to tam jde vidÄ›t.NapĹ™Ăklad kdyĹľ ve hĹ™e běžĂš,nebo kdyĹľ v menu pĹ™eskakuješ mezi kolonkami. 1) ja o rozliseni nic nerikal omg xD Ses asi mazlej.. Rozliseni maji vsechna PSP stejne.2) horsi ma, bud ses slepej, nebo jsi nehral poradne.. Ja jsem zkousel take zavodni Midnight Club 3, kamos mi to pujcil. A to jsi neveril ten hnus.. Bila se v te tme (cerne) uplne nechutna rozmazavala na carky.. Proste klasicke prokladane, jak u Gameboye.. Navic, nemusis sem davat fotku displeje PSP, kde je staticky obrazek - ano kontrast to ma lepsi, ale to se tu ted neresi, tady se resi displej psp 3k za pohybu, ktery je strasny. Jak casto si na nem prohlizis obrazky? A videa, nebo hry, kde se neco hybe? Hm? Co je horsi, o neco bledejsi barvy, anebo hnus v podobe prokladaneho obrazu? Fakt ses asi mimo - to plyne i z toho, ze meles o rozliseni, ktere je UPLNE stejne, jako na psp slim i na psp fat! A bud rad, ze ti nedam body za znasilneni cestiny (prezto).. omg.. NenĂ to zas tak strašnĂ©.U her jsem si toho nevšiml vĹŻbec,ani u TEKKEN: DARK RESURRECTION.Všiml jsem si toho akorát u filmĹŻ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Vsichno akorat kritizujou 3000 jen proto aby byli ujisteny ze maj to nejlepsi..ja myslim ze kdyby to bylo horsi tak se SONY ani neopovazi dat novy typ na trh tak hloupĂ˝ nikdo nenĂ..já novĂ˝ psp mám a porovnával jsme s kámošem slimko a to moje..je to prsote to samĂ˝ akorát Ĺľe 3000 lĂp vypadá, má mikrofon a ten displej má lepšà barevnej a lĂp ÄŤitelnej na sluniÄŤku..ty ÄŤmouhy to nwm kde jste to vzali to je brutalnÄ› pĹ™ehnanĂ˝..nevĂ˝hoda je Ĺľe 3000 nejde flashnout ae to je myslim jen otazka ÄŤasu..fatko taky nebylio hned za tejden kdyz vyšlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 ja myslim ze kdyby to bylo horsi tak se SONY ani neopovazi dat novy typ na trh tak hloupĂ˝ nikdo nenĂ.. Sony ho dala na trh jen kvuli zvyseni prodeje PSP....jinak co sem ten displej vidÄ›l nemyslĂm si Ĺľe by tam byla nÄ›jaká zmÄ›na oproti slimu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Vsichno akorat kritizujou 3000 jen proto aby byli ujisteny ze maj to nejlepsi..ja myslim ze kdyby to bylo horsi tak se SONY ani neopovazi dat novy typ na trh tak hloupĂ˝ nikdo nenĂ..já novĂ˝ psp mám a porovnával jsme s kámošem slimko a to moje..je to prsote to samĂ˝ akorát Ĺľe 3000 lĂp vypadá, má mikrofon a ten displej má lepšà barevnej a lĂp ÄŤitelnej na sluniÄŤku..ty ÄŤmouhy to nwm kde jste to vzali to je brutalnÄ› pĹ™ehnanĂ˝..nevĂ˝hoda je Ĺľe 3000 nejde flashnout ae to je myslim jen otazka ÄŤasu..fatko taky nebylio hned za tejden kdyz vyšlo... MoĹľná by to chtÄ›lo brejliÄŤky. ProkládanĂ je jasnÄ› vidÄ›t pĹ™i pohybu svÄ›tla tmavá. PĹ™ed 10 minutama jsem to na vlastnĂ oÄŤi krásnÄ› vidÄ›l. Padlo tady o tom i spousta komentĹŻ. Jo lepšà kontrast a jas má, ale na Ăşkor tohohle... Fakt hnus, obzláštÄ› pĹ™i sledovánĂ filmĹŻ... :( //Porovnávat flash fatka a britu nelze. Fatko bylo zpočátku prakticky bez jakĂ˝koli ochrany. TakĹľe vlastnÄ› nebylo ani co prolamovat. NO FLAME Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Chtel sem se zeptat kdyz mam psp 3000 ...obcas tam ty cary vidim ....celkem me to sere tak kdyz si koupim new displej ty cary tam uz nebudou...nebo to bude to same? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Myslim, ze displej z PSP 2000 tam nepujde a novy displej pro 3000 je blbost, protoze to bude to same.. Alespon jdi to jako majitel objektivne tady potvrdil, asi mas dobry zrak, narozdil od nekterych zde ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steven25 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 celkem me to sere no....ve ctvrtek sem si obednaval teken 5 ...tak snad u neho nebude tak hrozny....este s tim displejem akto by tam neslo displej z 2000?. a este to nejde flashnout ze ja vul si to psp nekoupil driv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kultus Odesláno Leden 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2009 proc driv v nekterych obchodech jsou jeste psp 2004 alespon to tvrdi...jinak bych jim to hnedka vratil bez udani duvodu...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Ahoj ,nemam adnĂ© PSP a hral jsem jedine na PSP FAT ,ale prave uvazuji o koupi a vaham mezi PSP slim (par kousku jeste prodavaj ) a PSP Brite ty fotky kde PSP 3000 ma lepsĂ jas a vic zivejsi barvi jsou podle mne take zkreslenĂ© ,ale zaroven si myslĂm Ĺľe ty fotky kde je zachycováno prokládánĂ obrazu u Brite tak okem to podle mne viditelny zas tak neni ,nicmene ja se chci u psp divat i na filmy a to uz je u brite videt vic tak asi sahnu po Slimu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 ted tady predemnou lezi psp 2000 a psp 3000 a neni to zas tak hrozny, jako sem cetl tady v diskuzi, rekl bych ze 3000 displej je akorat o neco tmavsi .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 No nevim ja mam PSP 3000 a zatim sem si u hrani her zadne cary fakt nevsiml a nic akorat pri filmech je to obcas takovy rozmazly ale jen trochu a par vterin ja su s nim celkem spokojenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 Vsichno akorat kritizujou 3000 jen proto aby byli ujisteny ze maj to nejlepsi..ja myslim ze kdyby to bylo horsi tak se SONY ani neopovazi dat novy typ na trh tak hloupĂ˝ nikdo nenĂ..já novĂ˝ psp mám a porovnával jsme s kámošem slimko a to moje..je to prsote to samĂ˝ akorát Ĺľe 3000 lĂp vypadá, má mikrofon a ten displej má lepšà barevnej a lĂp ÄŤitelnej na sluniÄŤku..ty ÄŤmouhy to nwm kde jste to vzali to je brutalnÄ› pĹ™ehnanĂ˝..nevĂ˝hoda je Ĺľe 3000 nejde flashnout ae to je myslim jen otazka ÄŤasu..fatko taky nebylio hned za tejden kdyz vyšlo... MĹŻj názor je ten, Ĺľe sony udÄ›lá cokoliv pro prachy a je jĂ jedno jestli odvede špiÄŤkovou práci. Všechno je prostÄ› byznys. PodĂvejte se, co bylo za updaty dĹ™Ăve a teÄŹ, teÄŹ sony pouze zabezpeÄŤĂ nÄ›jakou ochranu nebo pĹ™idá google search, coĹľ je uplnÄ› zbyteÄŤnĂ˝. Jde jen o marketing a byznys, kdyĹľ z toho kápne vĂc penÄ›z proÄŤ ne Ĺľe:cry: Jinak s tÄ›ma displayema, tak tĂ©měř vĹľdy na Ăşkor kvality jednĂ© části upadne ta druhá a názor na display u psp 3000 jsme si nevycucali z prstu, ale je to dokázanĂ˝. Je pravda, Ĺľe je to menšà nedostatek, ale i pĹ™esto je a nemyslĂm si, Ĺľe se tu lidĂ© snažà pošpinit psp 3000, aby mÄ›li lepšà pocit z toho, Ĺľe vlastnĂ PSP Fat nebo Slim, to je blbost:!::!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mvp Odesláno Leden 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2009 U her to neni tak vyrazne , u filmu , hlavne u vlastni tvorby je v rychlejsich scenach znatelne zkresleni - vypada to jako prokládanĂ˝ snĂmek :-( Nedá se s tĂm nic udÄ›lat , zkoušel jsem laborovat s kvalitou filmu , bitrate atd ..... bez sance . Proste to je "vlastnost" , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sssena Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 já se rozmýšlel jestli koupit 2000 nebo 3000.kámoši majĂ jeden2,, druhĂ˝ 3,,, tak jsem šel na slunĂÄŤko a koukl se na displey.na 3000 nebylo vĹŻbec nic vidÄ›t a 2000 jasnÄ› vyhrála.a uĹľ jĂ mám :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts