Luk3z^ Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 jj 3000 ma kamos a displej je hnusnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 Ve tĹ™ĂdÄ› jsme s kámošem hráli, já mám 2000 a on 3000 ;) nÄ›kdo mi Ĺ™Ăkal, proÄŤ ten displej mám tak vyblitej...(asi tmavšà bo co).....ALE kdyĹľ jsem se kouknul na 3000 tak byl svÄ›tlejšà a barvy byly vyblitÄ›jšà (!zrnitej obraz!)aĹľ to do oÄŤĂ praštilo, 2000 má trochu tmavšà ale za to hezÄŤĂ displej.....nenĂ co Ĺ™ešit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 LOL co to je za kec :D:D:D bratranek ma psp slim ja mam psp 3004 xD ty barvy NO LOL 3004 MA ohodne lepsi nevim co to tu melete....a ani mi nikdy obraz nezrnel .... hlavne ze to tu pisou ty co psp 3004 vubec nemaj ..... z bratrankem sme zkousely stejne obrazky a rozdil tam opravdu je videt psp 3004 ma lepsi barvy .... 8)8) takze nejdriv to poradne odzkousejte apak piste UZ mne stim hodne se*ete jak tu kazdej pise ze ma zrnitej obraz ze preskakuje a vubec to tak neni ..... a nejvic mne na tom stve ze tenhle kec rikaj ty co maj fatka (jen zavidite :D:D podle mne) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 nezávidĂm jim nic.....mno teda jenom ten mikrák (edit: trapas, chybka :lol:) :D (ale oni ho stejnÄ› nevyuĹľijou :P:D) ale vidÄ›l jsem to a to mi nikdo nerozmluvĂ, 3000 má svÄ›tlejšà displej a čáry na nÄ›m byly vidÄ›t ;) teda aspoĹ? na tom kámošovym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 tak rekni kamosovi ad ho reklamuje :D:D nebop nwim .... to moje je totalne v poho a ma krasny display brtranek ma slim a rozdil je videt a to v lepsi psp 3004 4ever:psp::psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 NevĂk kde jsem ÄŤetl otázky v SONY soutěži a byla tam ptali se: Jestli má PSP 3000 lepšà neĹľ pĹ™edchĹŻdce :) ........a správná odpověď mÄ›la bĂ˝t ANO :) Demagogie co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 I já se musim pridat k názoru Ĺľe má psp 3k zrnitejsi a takovej mázlejsi display neĹľ PSP Slim nebo FAT!!!... mara blind: jsi k smĂchu..takovych uĹľ jsme tu mÄ›li EDIT: kdyĹľtak si stuj za SVYM nazorem ok???:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 mne je jedno ze jsme ti k smichu ale ja si za svim nazorem stojim a taky to tak je .... klidne se prijed podivat 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedla26 Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 mne je jedno ze jsme ti k smichu ale ja si za svim nazorem stojim a taky to tak je .... klidne se prijed podivat 8) souhlas s tebou.. podle me to ma krasnej displej kamos ma 2000 a je to podobny ale u 3000 sou takovy hezci barvy ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 LOL co to je za kec :D:D:D bratranek ma psp slim ja mam psp 3004 xD ty barvy NO LOL 3004 MA ohodne lepsi nevim co to tu melete....a ani mi nikdy obraz nezrnel .... hlavne ze to tu pisou ty co psp 3004 vubec nemaj ..... z bratrankem sme zkousely stejne obrazky a rozdil tam opravdu je videt psp 3004 ma lepsi barvy .... 8)8) takze nejdriv to poradne odzkousejte apak pisteUZ mne stim hodne se*ete jak tu kazdej pise ze ma zrnitej obraz ze preskakuje a vubec to tak neni ..... a nejvic mne na tom stve ze tenhle kec rikaj ty co maj fatka (jen zavidite :D:D podle mne) At ti nepraskne zilka.. Dle toho, jak se vyjadrujes a jak (ne)umis CJ, tak vypadas na 12.. Z takovych si tu nic nedelame ;-) 1) Ty ho take nemas.. tak nevim, co kecas.. ma ho bratranek, ne Ty. 2) ano, obrazky. Kdyby jsi nebyl dubova hlava a cetl jsi, zjistil by jsi, ze problem je pri pohybu, ze to ma lepsi kontrast, ale jasne je tam videt - a je to prokazane (je to pouzitou technologii) - prokladany obraz, takze radoby duchove.. 3) nevim, proc se hadas, kdyz je to jasne dane.. Precti si prvni post.. Tohle neni "jedna pani povidala", anebo "videl jsem a zdalo se mi, ze je to horsi".. Tohle je jasne, zkoumalo se to i pod mikroskopem.. :dozey: nezávidĂm jim nic.....mno teda jenom ten reprák :D (ale oni ho stejnÄ› nevyuĹľijou :P:D)ale vidÄ›l jsem to a to mi nikdo nerozmluvĂ, 3000 má svÄ›tlejšà displej a čáry na nÄ›m byly vidÄ›t ;) teda aspoĹ? na tom kámošovym reprak? Mikrak, ne? :D Ja teda Skype na PSP nikdy nechtel a nepotreboval, mikrak teda sux minimalne do doby, nez zacnou delat exclusive hry pro mikrak. tak rekni kamosovi ad ho reklamuje :D:D nebop nwim .... to moje je totalne v poho a ma krasny display brtranek ma slim a rozdil je videt a to v lepsi psp 3004 4ever:psp::psp::psp: Jo, ted jsi projevil svoji demenci, ono je jasne, ze tahle vlastnost je u vsech PSP 3k a ty napises, at ho reklamuje.. NevĂk kde jsem ÄŤetl otázky v SONY soutěži a byla tam ptali se: Jestli má PSP 3000 lepšà neĹľ pĹ™edchĹŻdce :) ........a správná odpověď mÄ›la bĂ˝t ANO :)Demagogie co? WOW.. xD ale tak to je bezne v techto soutezich.. mne je jedno ze jsme ti k smichu ale ja si za svim nazorem stojim a taky to tak je .... klidne se prijed podivat 8) Jo, stuj si za svIm nazorem xD Uz to lidi pochopte, barvy, respektive kontrast LEPSI JE! Takze kdyz porovnate obrazky, tak JE to hezci, zkuste ale spustit napr. nejake RPG, kde bude svetla na tmave (cerna VS bila) a zacnete se hybat - pokud nejste slepi, uvidite to.. Tim, ze stale pisete, ze to ma hezky barvy, potvrzujete svoji demenci a ignoranci, jelikoz si nedokazete precist hlavni - 1. - post v tomto threadu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 lol ja na psp mam skype porad kde se da ve skole atd :D mikrak je tam dobra vec... a kdyz skoumani pod mikroskopem tak to pouho pouhe oko nevidi takze nevim co je resit .... :D:D a co myslis tim ? 1) Ty ho take nemas.. tak nevim, co kecas.. ma ho bratranek, ne Ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 ty jsi proste blbecek na ntou........jo jeto lidskym okem rozeznatelne....kaĹľdej si chvali vlastnĂ chvost...to tady nato sedi....hadal by ses do krve jen aby bylo videt Ĺľe to co mas ty je lepsi!:dozey: :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 n to neni pravda je mi jedno co mam :D ale jde o to ze jeste predtim nez jsem si psp 3004 koupil jsem tu cetl jak je hnusny blbne display atd tak sem z toho mnel strach ... ale kdyz ho mam tak vim ze to tak opravdu neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 jezisi mas pravdu no!! proc by to sem asi ti lidi psali kdyby ten display byl ok tak se nebudou zakladat takovĂ topiky nemyslis? psp 3000 je uplne na nic muzes parit jen UMdecka tak si ho nech a necpy to sem kazdymu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara_blind Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 :-d lol :):):) ja ani tak nehraju ... spis cucim na filmy nebo sem na skypu a uz klid ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FunThomas Odesláno Leden 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2009 Mno a ja jsem si myslel, ze to u NFS ma bejt 'drsnej' efekt a von to bude asi display na prd, zitra to musim ozkouset. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Koukám Ĺľe ste na to psp 3k nák vysazenĂ˝ :roll:..kdyz jsem se ozval i já Ĺľe mi ten displej pĹ™ipadá kvalitnĂ tak ste mÄ› hned sjeli a sjĂĹľdĂte tu kaĹľdáho...já vĂm anymousi Ĺľe máš pravdu s tim Ĺľe je to nÄ›kdy mázlĂ˝ ale pouhĂ˝m okem je to podle mÄ› k nerozeznánĂ zatoĹľ jas a zobrazenĂ displeje, kterĂ˝ má 3k lepšĂ, uĹľ rozeznáš trochu vĂc..hlavnÄ› mÄ› neseĹľerte:cheesygrin: :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta69 Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Koukám Ĺľe ste na to psp 3k nák vysazenĂ˝ :roll:..kdyz jsem se ozval i já Ĺľe mi ten displej pĹ™ipadá kvalitnĂ tak ste mÄ› hned sjeli a sjĂĹľdĂte tu kaĹľdáho...já vĂm anymousi Ĺľe máš pravdu s tim Ĺľe je to nÄ›kdy mázlĂ˝ ale pouhĂ˝m okem je to podle mÄ› k nerozeznánĂ zatoĹľ jas a zobrazenĂ displeje, kterĂ˝ má 3k lepšĂ, uĹľ rozeznáš trochu vĂc..hlavnÄ› mÄ› neseĹľerte:cheesygrin: :blink: Máš pravdu, já kdybych o tom nevÄ›dÄ›l, nevšiml bych si toho...psp Brite jsem srovnával jak s Fatem, tak se Slimem, a displej byl prostÄ› lepšĂ...duchy jsem nevidÄ›l, bo jsem asi slepej...? :roll::D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Ne slepej nejsi nebo jsme asi oba ;) ...já kdyĹľ jsem si to tady všechny ty kritiky pĹ™eÄŤet tak sem si na to dával brutálnÄ› pozor, porovnával i s kámošema ktery maj Fat i 2k a proste mi displej pĹ™ipadal lepšĂ..ne sice o moc- vlastne skoro stejnej ale urÄŤitÄ› ne horšĂ!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 1) s fatem rozdil nehledejte, ten mel blbej refresh rate, takze je na tom hure, jak PSP 3004... 2) 2004 ma nyni nej displej.. ze to nevidite? Zapnete si treba video, kde vam budou litat cerne ctverce na bilem pozadi.. trosku vetsi rychlosti (ale ne zase silenou, aby tam byly jen cary) ... tam uz rozdil videt je.. Proste hodne tmava VS hodne svetla 3) 3004 ma nejlepsi kontrast, o tom neni pochyb, takze hlavne nesrovnavat staticke obrazky nebo videa zkonvertovane na horsi kvalitu, tam ty "duchove" jsou zposobene samotnou koverzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 No tak si majitelĂ© 3k nebudou dĂvat na videa zrychlenÄ› ale normálnÄ› ;) ...za to kontrast ten je videt i v blbym menu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 Asi jsi nepochopil, ze video byl jen prehnany priklad, kde je to videt uplne jasne :dozey: .. tohle je samozrejme videt i pri chuzi v RPGckach atp.. v rychlejsich hrach.. kde je tma.. jestli hrajes jen nejake puzzle, ci sudoku, tak sorry, tam to vazne nepoznas - ale tam je ti k nicemu i ten kontrast, ze... Ptal jsi se jak to poznat, ze to nevidis, ze jsi slepy - ja odpovedel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 tady je to fakt vtipny,s PSP kseftuju,mohl jsem mit jakykoliv (FAT,SLIM,3004) a presto jsem si nechal staryho dobryho FAT ceramic,proc asi? :-) porad je to nejlepsi PSP co kdy bylo.3000 je zatim k nicemu,displej je opravdu bida...A navic se slim i 3000 oproti FAT hur drzej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thielf Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 je ten displej fakt tak spatnej ? :( chtel bych na psp hrat nejaky zavody a koukat na filmy tak jestli to neni zas tak strasny tak psp 3000 a jestli je to strasny tak koupim psp 2000 jestli nekde sezenu. predem dik za odpoved :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 mne 3000 nepride tak strasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts