Kenny Suprianni Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Stáhl sem si GTA:VCS a docela se mi to laguje a se*e mě to...nejde tomu nějak předejít? :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 daj si hru do *.iso a nemaj hu v *.cso pravdepodobne a mas lagy odstranene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 ¨V iso sem to mel na jine karte a furt se to lagovalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 ¨V iso sem to mel na jine karte a furt se to lagovalo... tak to bych rekl, ze nejsou lagy, ale spis male fpska... jestli chces mit hru plynulejsi, tak si cpu/gpu pretaktuj na 333/166 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Jaj...a jak?Dáš návod pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadBoy Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Stáhl sem si GTA:VCS a docela se mi to laguje a se*e mě to...nejde tomu nějak předejít?:| Proč řešíš lagy v GTA:VCS, když jsi psal, že je máš origin? :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Leden 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 Bo to vlastně ani není na mojem PSP ale na PSP od souseda a já mu svou USA originál verzi nepůjčím už jen proto,že mi rozflákal baterku do PSP...zm*d jeden...za to VCS mi ale zalpatí a proto mu to dělám (nemá net a je to noob jak prase...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 a jak je velký to ISO, já mam 1,6 GB a vůbec se neseká (na 222) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2007 No su 3 moznosti preco sa ti znizuje FPSko pri GTA VCS: 1. Pomala karta (FAKE od Sony alebo Sandisk) cize pomale citanie 2. Hrajes to na 222MHz ja to hram na 333MHz a vpohode to ide bez lagov 3. Mas to v CSO a lepsie je to hrat v ISO... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soptik Odesláno Leden 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2007 Ahoj, jsem asi na konci ale nějak jsem se zasekla. Potřebuju prosim poradit. Jsem v division 47 a mam se postavit nebo tak nějak proti Mr. Smith. Nemužu ho najít. Co mám dělat? Ještě nevíte někdo jak se hraje ta hra yeti? Moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.