Denny1661 Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 :blink:Čaute lidi co si myslíte?kdy pude flashnout PSP-3000? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 infernus Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Myslim že za hodně dlouho,ale tim líp :),protože se budou vyrábět hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 N1cCo Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 Až na to někdo přijde (myslím si že by to někdo měl zamknout) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brajen Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2008 dávám tomu něco kolem půl roku,všechno jde obejít a myslím že se najdou borci co to daj,sice bych si ho chtěl koupit ted ale seru na to,protože je dost možný,že to sice někdo hekne ale tím způsobem,že do půl roku psp můžu vyhodit,takže si počkám tak půl roku po tim co to někdo prolomí a až budu vidět že to fachá tak du do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Muthor6 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 A hlavne ma spatny display jde na nem videt řádkování obrazu..v sekci hardware je o tom diskuze:!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grudy Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Tak presne ted jsem to chtel napsat.. ja o koupe stal tez, ale kdyz jsem lezl na psp.novinky.org byl jsem nemyle prekvapen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Moc tomu nedávám, slimák s novou deskou zatím nebyl flashnut a to už je na trhu přes čtvrt roku. A to samé je teď v 3000.. Sony se holt odhodlala bojovat proti pirátství a pak to tak vypadá.. No beztak je ale nejlepší PSP 1000 (FAT), tam je všechno skvěle upravovatelné, nikdy s tim nebyl žádný problém, pak ještě ty první kousky Slimu ale tady ty nové Slimy + ještě PSP3000 - to je pro 'ISOplayery' havárka. Nechme se překvapit kdy to Dax rozlouskne, zatim si můžem kupovat max originálky.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Los Keshusos Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 hele lidi, ja vam nevim, ale nekde jsem cetl takovej moudrej komentar: "Pokud nekdo flashne PSP 3000 bude mít mnohem víc slávy, než ten, co hacknul FATa a SLIM"... logicky se zamyslete a neco vam dopajdi do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 až půjde tak půjde..tohle je jen tipovačka..může to bejt zejtra..nebo taky za rok..nebo vůbec .. locked Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Denny1661
:blink:Čaute lidi co si myslíte?kdy pude flashnout PSP-3000?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts