Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Chybná USB flash u DSTT?


Arcane

Otázka

čus mám menší problém, došel mi balíček z dx s 2gb kingstonem, DSTT a tou malou flashkou na microSD karty. jenomže v žádnym PC se mi nehlásí. píše že byl správně nainstalován hardware a je ready k použití. dokonce se mi objeví v tento počítači, ale když se do ní chci dostat, tak to napíše at vložim disk do jednotky- jakoby tam prostě nic nebylo. kartou to bejt nemuže. přes redukci co u toho byla, sjem si to přes čtečku udělal, ale nebaví mě furt přendávat čtečku a chtěl bych to radši dávat do USB. je chyba někde u mě? nebo je to chyba hardwarová?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tyhle microSD ctecky celkove funguji blbe - i ta moje k SuperCard neni nic moc. Proste ji tam zkus poradne zastrcit, pripadne ji tam zastrcit jen trochu, proste si s tim trochu pohrat. To, at vlozis disk to pise, kdyz je vlozena ctecka a v ni neni microSD karta vlozena -> z toho vyplyva, za tam asi bude nekde jen blby kontakt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Mno já si objednal to samý co ty a mám stejnej problém. Je to čtečkou. Radši teď používám tu od mojí starý dobrý M3DS Simply. ta funguje v pohodě. PS: Ta stará funguje i s tou paměťovkou (ta funguje i v Flash kartě), takže to opravdu neni kartou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu