xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 dnes jsem viděl u jednoho člena fora odkaz na tuto stránku www.otevrioci.cz a musel jsem se smát přijde mi to jako hodně trapné....a hodně nedomyšlené taková kravinka...jaký na to máte názor vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Proč smát? Mě to teda moc směšný nepřijde hele :? :blink: 2An> co mam v podpisu je čistě má věc .. btw, to že to tu mám neznamená, že tímhle zp. tomu nějak pomáhám .. a za takovým účelem jsem to sem ani nedal .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Myslim si, ze je to spolek predevsim vegetarianu. Pokud nekdo chce skutecne protestovat proti tyrani zvirat, mel by s tim delat neco poradneho a nejen delat videa a link na tuto stranku do podpisu. K cemu mi je, ze o tom vim - tim nijak nepomohu. Chces pomahat? Jdi do toho aktivne - jinak je to k nicemu a trapne, linkem v podpisu tem zviratum nepomuzes.. A jeste jedna vec, pokud se zvirata testuji na nove prasky apod. S tim ja souhlasim, je to sice smutne a muzna drsne, ale vyber si - bud tvuj zivot, nebo jejich... Kdyby se netestovalo na nich, byly by pouze dve moznosti: 1] Testovat to na lidech 2] Vubec nedelat leky .. obe jsou celkem hrozne.. Za svym nazorem si stojim, ackoliv zvirata miluju a vim, ze jsou bezbrana a je to vuci nim nefer, bohuzel nekde se kompromis udelat musi - samozrejme se nezastavam testovani zvirat nejakymi kosmetickymi firmami, ani zbytecne tyrani idiotama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finas1 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Já si myslím že to je dost velká blbost...tak jako to píše anonymous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Proč smát? Mě to teda moc směšný nepřijde hele :? :blink: asi tak no :-:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Souhlas s Anonymousem... Jinak to videjko na první stránce je dojemný. A dost ošklivý záběry. Souhlasím s testováním léků na zvířatech. Určitě i lidi co s tím nesouhlasí si někdy vzali prášek který testován byl. ALE rozhodně nesouhlasím testování Kosmetiky na zvířatech natož pak s nějákým týráním. To je svinstvo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 tuhle stranku sem uz videl. je to dost hruza nikdy nevydrzim koukat do konce a tem lidem co zvirata tyraji bych udelal presne to co udelali tem zviratum. nebo jak krave rozriznou bricho vypadnou ji vnitrnosti a ona tam sebou placa vite jaka to musi bejt ukrutna bolest? sam si pak dam maso ´,ale mohli by to delat nejak jinak radsi bych si za maso priplatil a vedel ze ty zvirta umreli bez bolestne. nechapu jak to nekomu muze prijit trapny EDIT:soouhlasim s anonymousem v ty casti o lecich..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ne mě na tom přijde směšná jiná věc....víte jaká...že hrozně se podle těch zelinářů ubližuje zvířatům ale je prokázáno, že rostliny stromy apod. taky cítí věci, vnímají okolí a jsou to živí tvorové....ale to už jim nevadí, že je sežerou :) tohle je podle mě celkem směšný :D btw týrání taky odszuju, ale maso normálně jím a mám ho rád...nevím proč bych se kvůli tomu měl cítit blbě.....já se smál čistě tomu jak z toho vyplývá, že je špatné jíst maso :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 maso nemuze byt spatny jist. jako prijde mi nechutny jist psi,ale treba prase,kure kravu ovci toe normalni. me vadi hlaven to tyrani, ty zvirata se branit nemuzou.... myslim si ze ty lidi co tyraji zvirata maj nejaky komplex nedokazu si jinak vysvetlit proc nakejm blbejm slovakum prislo hrozne vtipny rozslapnout kocce hlavu.....dmnti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 stránky dle mého názoru směšné nejsou - prostě jenom chtějí říct svůj názor, beru to - sem tolerantní - ať klidně existují jak chtějí, ale ať mě s tím neotravují. Co je dle mě směšné jsou ekoteroristi - těm bych musel lisknout apoň 3x aby se vzpamatovali a uvědomili si co dělají za hovadiny. Kvuli takový volům přece nepůjdu zpět do jeskyně! omg zvlášť ti pošahní rakušáci mě vytáčí když demonstrují proti temelínu, ale elektřinu pak od nás kupují reta*di si to asi neuvědomují! Klidně mě dejte kartu, ale tohle mě prostě hýbe žlučí a myslím si, že nejsem jedinej kdo to tak vidí, že když si lehnou na hranicích aby protestovali kvuli temelínu tak by byllo nejlepší poslat pár kamionů aby to trochu ujezdili a osobáky po nich moc nedrncali...(hehe, dobrý, ten vtip se mě celkem povedl) To že krávě rozříznou břicho a ona sebou plácá je pohoda, nikdy ti neumírají všechny buňky v těle naráz = kráva už je fyzicky OFF, ale některé části ještě žijí vlastním životem - ale už ji prostě nenastartuješ jako celek. mě nevadí když někdo jí psy, odsuzovat nějakej národ nebo lidi za to že jí psy, kočky, veverky, andulky...atd. je blbost na eNtou. Jak se říká jiný kraj jiný mrav a proti gustu žádný dišputát! Navíc nechápu jak to má být normální jíst krávu, ovci..atd. (je to otřepané, ale kdo určuje co je normální?) a nejíst psa. Jasný, nesnědl bych svého psa protože k němu mám vztah, ale to samé můžeš mít k slepici, kuřeti, ovci, praseti! Takže říkat že jíst to a to je normální a jíst tohle a to není normální je prostě zajímavé. To že u nás si se psem hraješ neznamená, že si s ním musí hrát i jinde. Jinde si hrají třeba skrálíkem, KRÁVOU a je pro ně zase na oplátku neodpustitelné jíst tyto zvířata! Verdikt: Testování léků na zvířatech je sice hrozné, ale dokud se nenajde dost lidí co to na sobě nechají testovat je to prostě nutné kvuli bezpečnosti. testováí kosmetiky na zvířatech - to je sh*t, protože to nemá nějakej vyšší cíl - jenom to, aby lidi vypadali lépe a společnosti bohatli. ale nic víc... jezení zvířat - to je ok, ať už pes, kráva, pavou, had, červotoč, nebo srnka, vydra, křeček a já nevím co všechno - ale podmínka je dobrá smrt bez stresu (hehe, ab to masu nebylo pak moc napjaté :-D ) a poslední věc která je podle mne fakt fuj a kterou bych určitě nejedl je polévka z lidského plodu ... stojí cca 11 000 korun, a tohle bych si fakt nedal :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Kazdopadne dat si to do podpisu je spravne. Ja tu stranku neznal a spousta lidi kteri na to kliknou se nad tim problemem treba alespon zamysli. Tudiz to neni trapne, trapny je ten kdo rika takovyto nesmysl ci mu to prijde smesne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 já mysslim že ta stránka je trapná a celá taková nedomyšlená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Kazdopadne dat si to do podpisu je spravne. Ja tu stranku neznal a spousta lidi kteri na to kliknou se nad tim problemem treba alespon zamysli. Tudiz to neni trapne, trapny je ten kdo rika takovyto nesmysl ci mu to prijde smesne. já řekl co konkrétně mi přijde trapné a to oc jsem řekl, tak trapné je...viz mé vysvětlení výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finas1 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mám na tohle názor jako Sony108 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Priemyselne chovanie a zabijanie zvierat je hnusne a odsudzujem to. Ale nevidim jeden dovod preco nejest zvierata. Veganstvo a vegetarianstvo je proste extrem. Jak je uplne normalne, ze velka ryba zere vecsiu rybu, macka zozere mys a lev zozere antilopu tak je uplne normalne ze clovek zje akekolvek zviera. Sme proste na vrchole potravinoveho rebricka . Priroda to tak zariadila a je nezmysel sa proti tomu stavat. Rozdiel je len v tom ze ten lev co sa antilope zakusne to tepny zaziva neciti lutost ale ludia ano a niektori to beru az nezdravo vazne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Takle jíst něco musíme nemůžeme do konce života zůstat jen s tim že zvířata nezabijeme ale kdyby nebyli oni asi jsme Kanibalové a to taky není moc hezký spíš bych jenom řekl to že by ty zvířata měly něak uspat nebo jim dát někaý omámení před tim aby tak netrpěl dit je to hrozný asi to je třeba jiný s morfem a bez něj např jste u zubaře ma vam vyvrtat duznu mega tak je jasny ze si radsi vezmete to umrtveni tak proc oni nemuzuou al zase mi prijde hloupoust to ze jako Co mame jist??Asi tak jak rikal anonym Spise pro Vegetariany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Jako prece se kosmetika a dalsi veci nebudou testovat rovnou na lidech ne?(i kdyz treba v číně by se to dalo).Já osobně nehodlám jíst jen zeleninu--růžičková kapusta biftek nenahradí!-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sony108 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 je to blbost kosmetiku at si zkoušej radši na lidech když po ní tak toužej ale myslim že byla blbost žrát jenom plevel raven to řek dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Me to taky moc smesny teda neprijde,chtej ukazat to jak se se zviraty zachazi a co snima delaj a chtej rict to aby se to uz nedelo,na tohle jsou naky ty spolky co protestujou proti testu na zviratech a chtej tomu zabranit k tomu bych se mozna taky priklonil ale maso se jist musi ze:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Zvířata se prostě jí, jedli a budou jíst, dokud budou existovat. Už přece pračlověci jedli všeco se kde pohlo, co si dokázali ulovit, i když tam se tak nějak jedlo všechno navzájem. Beru i pokusy na zvířatech, ale ty, které mají lékařský charakter a přínos do zdravotnictví. Třeba to, jaký má efekt LSD na kočku domácí, mi nepříjde moc přínosné. Já jsem proti týrání zvířat, když vidím třeba na rozzlobených mužích video, jak někdo kope do kočky, nebo mlátí palicí do psa a přitom se notně baví, vře ve mě krev a zalívá mě pocit chtíče zabíjet. A to jsem pacifista. Věřte mi, vidět tohle na vlastní oči někoho provádět, tak jsem ochotný udělat něco, za co bych určitě šel do kriminálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 mě nevadí když někdo jí psy, odsuzovat nějakej národ nebo lidi za to že jí psy, kočky, veverky, andulky...atd. je blbost na eNtou. Jak se říká jiný kraj jiný mrav a proti gustu žádný dišputát! Navíc nechápu jak to má být normální jíst krávu, ovci..atd. (je to otřepané, ale kdo určuje co je normální?) a nejíst psa. Jasný, nesnědl bych svého psa protože k němu mám vztah, ale to samé můžeš mít k slepici, kuřeti, ovci, praseti! Takže říkat že jíst to a to je normální a jíst tohle a to není normální je prostě zajímavé. ja rikal co pripada normalni mne....... a vsichni vi ze porekadla jsou tak nejak polopravdy. rikas proti gustu zadny disputat,ale kdybych jedl hovna protoze mi chutnaj tak by ti to pripadalo nechutny a divny gusto negusto, takze asi tak(a jestli ne tak nejsi normalni promin :D) EDIT: plne souhlasim s prispevkem od kravicha..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Je to stránka vyloženě určená pro vegany,takže navrhuju se v tom nešťourat a nechat to veganům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Los Keshusos Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 vite co, vetsina ppl tady rika jak jsem jim to nelibi, a potom, hmmm jehneci, mnam, rekl bych ze se docela slusne vyjadril kravitch. Proste to patri k zivotu, ze zvirata umiraji. nechci abychom se nejak povysovali jako lide, ale co kdyby se misto nas vyvinuli kralici? Vy byste s vasim IQ 25 akorat zrali, co vam hodej a pak by vas taky hodili do mixeru. Nerikam ze se mi libi, jak je rezou na pulku, ale maso je potrebne k zivotu! Holt! Lidstvo má (možná jen momentálně) velkou nadvládu a ať chcete dělat cokoliv, tak stejně budete patřit mezi menšinu zastávající se nejedení zvířat. CO nadělaté??????? Ani Washington neni vladcem sveta, takze PEACE bratri a sestry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikopol Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Za předpokladu, že člověk je na vrcholu potravinového řetězce a podporováno teorií církve, že člověka stvořil bůh, aby vládl všemu živému a za předpokladu, že vesmír je nekonečný a tudíž i bůh je nekonečný...nevíte někdo, jak se jmenuje ta písnička co hraje ve videu na úvodní stránce? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanchez Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 to je od mobyho... Moby - Why Does My Heart Feel So Bad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts