Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
.....

Já jsem proti týrání zvířat, když vidím třeba na rozzlobených mužích video, jak někdo kope do kočky, nebo mlátí palicí do psa a přitom se notně baví, vře ve mě krev a zalívá mě pocit chtíče zabíjet. A to jsem pacifista. Věřte mi, vidět tohle na vlastní oči někoho provádět, tak jsem ochotný udělat něco, za co bych určitě šel do kriminálu.

Nápodobně :evil:

btw. Nemám nic proti HUMÁLNÍMU zabíjení zvířat....ale takovýhle hnusnosti...to bych střílel.

Asi to je trošku přehnaný, ale třeba na tý stránce je nějaký hunt na tuleně. Plazící se slepice z KFC apod. To je podle mě docela hnus.

Odesláno

ja bych to napsal asi takto?

kdyby tehdy nemohli otestovat privni verzi penicilinu na zviratech a tim urcit spravne davkovani leku hodne znas by tu asi nebylo.

Nechapu lidi kteri chteji pretavaret prirodu.

Vse ma svu rad.

A kazda svine ma sveho reznika

Preberte si to jak chcete ale EVOLUCE a preziti jen silnejsi druhu je od pradavna porad stejna vec.

Ale tyrani zvirat a pokusy ktere nemaji vyznam pro ochranu lidctva je absolutni zhovadilost a stou nelze souhlasit a podporovat ji

Odesláno
ja rikal co pripada normalni mne....... a vsichni vi ze porekadla jsou tak nejak polopravdy. rikas proti gustu zadny disputat,ale kdybych jedl hovna protoze mi chutnaj tak by ti to pripadalo nechutny a divny gusto negusto, takze asi tak(a jestli ne tak nejsi normalni promin :D)

EDIT: plne souhlasim s prispevkem od kravicha.....

nepříjde mi to nechutný když o TOM NEBUDU VĚDĚT! Myslím si, že kdo co jí je jeho věc a jak sem říkal - toleruji toho hodně, dokud mě s tím někdo nezačne zasahovat do života.

To že budeš jíst své výkaly - ano, příjde mi to nechutné, ale když ti to chutná, tak já ti to vymlouvat nebudu, nevidím důvod proč totiž.

Ok, beru to jak si to bral a sry, ale nebudu to editovat, protože na to pak navazuješ - ok?

P.S. han: nemůžeš je zfetovat před porážkou, protože pak by si měl ty látky v mase.

p.S.2. To co dávají na RM se mi taky nelíbí a dle komentů soudím, že se to nelíbí asi nikomu z rozzlobenychmužů- takovéhle laškování s benzínem a kočkou, lopatou a psem je hnus, ano tohle odsuzuji, protože (s jídlem se NEHRAJE!) se vyžívají v té bolesti a nakonec je nesní - zabíjí a týrají pro radost a to je svinstvo

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu