Dutch Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 .....Já jsem proti týrání zvířat, když vidím třeba na rozzlobených mužích video, jak někdo kope do kočky, nebo mlátí palicí do psa a přitom se notně baví, vře ve mě krev a zalívá mě pocit chtíče zabíjet. A to jsem pacifista. Věřte mi, vidět tohle na vlastní oči někoho provádět, tak jsem ochotný udělat něco, za co bych určitě šel do kriminálu. Nápodobně :evil: btw. Nemám nic proti HUMÁLNÍMU zabíjení zvířat....ale takovýhle hnusnosti...to bych střílel. Asi to je trošku přehnaný, ale třeba na tý stránce je nějaký hunt na tuleně. Plazící se slepice z KFC apod. To je podle mě docela hnus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grosi Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 ja bych to napsal asi takto? kdyby tehdy nemohli otestovat privni verzi penicilinu na zviratech a tim urcit spravne davkovani leku hodne znas by tu asi nebylo. Nechapu lidi kteri chteji pretavaret prirodu. Vse ma svu rad. A kazda svine ma sveho reznika Preberte si to jak chcete ale EVOLUCE a preziti jen silnejsi druhu je od pradavna porad stejna vec. Ale tyrani zvirat a pokusy ktere nemaji vyznam pro ochranu lidctva je absolutni zhovadilost a stou nelze souhlasit a podporovat ji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.polivka Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Kdo si dá VEGANPÁREK ?? xD je to k smíchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Kyssi Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ja rikal co pripada normalni mne....... a vsichni vi ze porekadla jsou tak nejak polopravdy. rikas proti gustu zadny disputat,ale kdybych jedl hovna protoze mi chutnaj tak by ti to pripadalo nechutny a divny gusto negusto, takze asi tak(a jestli ne tak nejsi normalni promin :D)EDIT: plne souhlasim s prispevkem od kravicha..... nepříjde mi to nechutný když o TOM NEBUDU VĚDĚT! Myslím si, že kdo co jí je jeho věc a jak sem říkal - toleruji toho hodně, dokud mě s tím někdo nezačne zasahovat do života. To že budeš jíst své výkaly - ano, příjde mi to nechutné, ale když ti to chutná, tak já ti to vymlouvat nebudu, nevidím důvod proč totiž. Ok, beru to jak si to bral a sry, ale nebudu to editovat, protože na to pak navazuješ - ok? P.S. han: nemůžeš je zfetovat před porážkou, protože pak by si měl ty látky v mase. p.S.2. To co dávají na RM se mi taky nelíbí a dle komentů soudím, že se to nelíbí asi nikomu z rozzlobenychmužů- takovéhle laškování s benzínem a kočkou, lopatou a psem je hnus, ano tohle odsuzuji, protože (s jídlem se NEHRAJE!) se vyžívají v té bolesti a nakonec je nesní - zabíjí a týrají pro radost a to je svinstvo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 já to beru jako přirozenej běh života, evoluci, silnější "sní" toho slabšího....tygři si taky neříkaj že je teďka nějako málo antilop tak jako že je necháme než se zase rozmnožej aby ten druh nevyhynul...samozřejmě týrání to už je zase věc druhá.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 dal uz bych lock kazdej tu rika totez aneb jezeni masa jo je to normalni tyrani ne...... nic dalsiho uz se tu nevyresi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 myslím si že to video na otevřioči.cz je docela nic neříkající hraje tam písnička a já myslím, že by tam měl být nějaký komentář jinak nejlepší zelenina je maso :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Nechápu co vám na tom příjde směšný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Nechápu co vám na tom příjde směšný tobě vegani nepřijdou směšní????:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 ja si myslim ze trapne je tohle v tvym podpisu Rozdal jsem více jak 776 bodů, tak se snaž, at příští neskončí u tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
benassy2 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 tobě vegani nepřijdou směšní????:roll: nam prijde ze mas malyho pindoura :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vegasss7771 Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 nam prijde ze mas malyho pindoura :D čuráku namyšlený , chcípni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 stále víc přemýšlím, proč je tohle forum plné idiotů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Mohl by to uz nekdo locknout? Copak toho lame OT nebylo dost? Vse uz bylo receno, pekne to shrnul Dzunk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts