Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

otevřioči.cz

xDante1986

Recommended Posts

.....

Já jsem proti týrání zvířat, když vidím třeba na rozzlobených mužích video, jak někdo kope do kočky, nebo mlátí palicí do psa a přitom se notně baví, vře ve mě krev a zalívá mě pocit chtíče zabíjet. A to jsem pacifista. Věřte mi, vidět tohle na vlastní oči někoho provádět, tak jsem ochotný udělat něco, za co bych určitě šel do kriminálu.

Nápodobně :evil:

btw. Nemám nic proti HUMÁLNÍMU zabíjení zvířat....ale takovýhle hnusnosti...to bych střílel.

Asi to je trošku přehnaný, ale třeba na tý stránce je nějaký hunt na tuleně. Plazící se slepice z KFC apod. To je podle mě docela hnus.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych to napsal asi takto?

kdyby tehdy nemohli otestovat privni verzi penicilinu na zviratech a tim urcit spravne davkovani leku hodne znas by tu asi nebylo.

Nechapu lidi kteri chteji pretavaret prirodu.

Vse ma svu rad.

A kazda svine ma sveho reznika

Preberte si to jak chcete ale EVOLUCE a preziti jen silnejsi druhu je od pradavna porad stejna vec.

Ale tyrani zvirat a pokusy ktere nemaji vyznam pro ochranu lidctva je absolutni zhovadilost a stou nelze souhlasit a podporovat ji

Odkaz ke komentáři

ja rikal co pripada normalni mne....... a vsichni vi ze porekadla jsou tak nejak polopravdy. rikas proti gustu zadny disputat,ale kdybych jedl hovna protoze mi chutnaj tak by ti to pripadalo nechutny a divny gusto negusto, takze asi tak(a jestli ne tak nejsi normalni promin :D)

EDIT: plne souhlasim s prispevkem od kravicha.....

nepříjde mi to nechutný když o TOM NEBUDU VĚDĚT! Myslím si, že kdo co jí je jeho věc a jak sem říkal - toleruji toho hodně, dokud mě s tím někdo nezačne zasahovat do života.

To že budeš jíst své výkaly - ano, příjde mi to nechutné, ale když ti to chutná, tak já ti to vymlouvat nebudu, nevidím důvod proč totiž.

Ok, beru to jak si to bral a sry, ale nebudu to editovat, protože na to pak navazuješ - ok?

P.S. han: nemůžeš je zfetovat před porážkou, protože pak by si měl ty látky v mase.

p.S.2. To co dávají na RM se mi taky nelíbí a dle komentů soudím, že se to nelíbí asi nikomu z rozzlobenychmužů- takovéhle laškování s benzínem a kočkou, lopatou a psem je hnus, ano tohle odsuzuji, protože (s jídlem se NEHRAJE!) se vyžívají v té bolesti a nakonec je nesní - zabíjí a týrají pro radost a to je svinstvo

Odkaz ke komentáři

já to beru jako přirozenej běh života, evoluci, silnější "sní" toho slabšího....tygři si taky neříkaj že je teďka nějako málo antilop tak jako že je necháme než se zase rozmnožej aby ten druh nevyhynul...samozřejmě týrání to už je zase věc druhá....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu