Spoon Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 tak sem ten plech nakonec taky riznul mini flexou to slo rychle:) a dal jsem to tam neni ani vydet ze tam je,hale jak si pridelal ten vetrak na to chlazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 mě se to celkem líbí až na to tlačítko na zapínaní to to kazí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 mě se to celkem líbí až na to tlačítko na zapínaní to to kazí... ze je bily a ne cerny? taky bych to striknul normalne bych to polepil lepenkou ten kruh co sviti a prestrikal to ale vystrihnout ten stred docela patlacka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 S tím zapínáním máte pravdu i otvor od mechaniky je trochu nedodělanej. v pátek se do toho pustim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Poradte pls mam malou prozbycku,delam si tunning Xka uz mam vyriznutou bocovku mam tam sklo naky svetlo(pak tam dam neon) ted sem nastrikal HDD to stribrny jsem sundal a taky face plate sem nastrikal.no a ted si chci udelat naky obrazek na druhou stranu casu chci si vystrihnout naky obrazek nebo tam udelat jenom slehajici ohen ale nevim jak to mam udelat,abych to vystrihl z normal lepenky to by se mi nepovedlo a fakt nevim jak to udelat poradte pls diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Říjen 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Já bych celou stranu přelepil papírovou páskou, na ni si nakreslil obrys a pak jednoduše vyříznul tu lepenku kde bude barva, pak si trochu pohrát s barevnýma sprejema a je to. Doufám že výtvor ukážeš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Říjen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2008 samozjeme,zatim mam jenom jeden sprej tak to bude jednobarevny,zatim to mam provizorne ale neco tam udelam:) stejne budu potrebovat poradit potom Edit: jak jsem slibil tady je muj tunning http://www.console-forum.net/showthread.php?t=37607 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 2, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2008 Po týdnu zase trocha tuningu, tentokrát jsem si pohrál s otvorem na mechaniku ,( lepenka totiž nebyla tou nejlepší volbou. Na zakrytí jsem pouzil tmel obohacený o 5mm vlákna. Škodaj en že blesk foťáku ukáže všechny chybičky,jinak to vypadá suprově , zítra na to nastříkám i nějaký ten vinyl. EDIT: je to stejnak na ho*no, dneska 3 red. čeká to každýho (je to krám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petersweter Odesláno Listopad 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 Se ti masinka pomstila za to, ze ji takhle kuchas!Nech zit a hrej :) pak by se Ti to jiste nestalo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2008 S tim jdi do hajz.. stane se to každýmu, teplotu jsem snižil o tesítky a stejnak hov.., bude to tou pastou, možná ji zkusím vyměnit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny_Mnemonic Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 ty jo fakt 3 red? :( To me mrzi, me zatim ten box drzi.... ty 3 led se mi od poprvy neobjevily, xbox mam prakticky stejne jako ty, s mechanikou vedle viz muj thread v tutorialech, musim teda zaklepat, zatim zadny ledky, ale asi to fakt pride at to chladime jak chcem... Ale jeste ti ten box jede ze? Jo faceplate fakt respekt ;) vypadá to dost super... jeste mi rekni, kde mas button na mechaniku? :) jestli na fejsu, tak sorry, jenom jsem to rychle prolít :) podívám ještě pečlivějc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 čudl na mechaniku je vepředu, v neděli večer při brother in arms asi tak po 15 minutách zásek, pak při dalším zapnutí 3 redky. tenhle pátek se na to pořádně podívám a vyměním aspon tu pastu. třeba to dám do kupy.:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2008 Mno myslim že to tou pastou nikaj nezmněníš alen jinak ten bočák good alen jak si to nastříkal je fakt hnus alen je to můj názor vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Proč myslíš že to nepomůže? Dám tam raději i nový šroubky, jinak k té barvě- vypadá divně protože je focená večer bleskem, při normálním světle je černá (pěkná černá) vid!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2008 Mno myslim že to tou pastou nikaj nezmněníš alen jinak ten bočák good alen jak si to nastříkal je fakt hnus alen je to můj názor vid A proč myslíš že si na tom někteří šikulové založili živnost :D Protože ten chladič má špatné uchycení, je to jako u procáku, stačí bublinka mezi chladičem a procákem a už se přehřívá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 tak pánové problém s red ring vyřešen. Teď frčím na gears of war 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 takze v pripade 3x red staci opravdu jen vymenit pastu ?? nic vic ?? to bych zvladnul mozna i sam xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 oprava na 14 dni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Nemuzu si pomoct ale na ty fotce druhy,pokud neni zvetsena, se ta cerna hezky meni do stribrny,sice je to jen odlesk ale stejne,ja bych si to snad tak i vytonoval nejakym stribrnym sprejem ale tak celocerna je taky v pohode vid...btw muzu se zeptat o jakou pastu de? Ja jeste z xka faceplate nesundaval a videl sem ho "nahy" jenom pri flashi takze to co pisete kde co je si tak nejak domejslim xD Jo a co se tyce ty mechaniky co ma bejt na boku - to ji nechas proste jen tak na boku a nebo ji nejak stylizujes,vis jako aby to proste nebyla krabice ale neco na to aby to nejak "splyvalo" s xkem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Listopad 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 nejen pastu, ale složitější upravu, přes šroubky matky a vrtání. Aby se deska vůbec nepohla! Podrobnější návod později!! Jo a co se týče tý krabice tak tu časem nějak předělám, bohužel teď nemám čas (dávám přednost škola, aspon doufám) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Mno sem skválně zvědavej jak dlouho ti to vydrží aby jsi nemněl za mněsíc zasen 3 red Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAV3N Odesláno Listopad 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2008 Přeji hezký den všem pánové. Omlouvám se, že píšu "offtopic" nicméně...Sháním někoho, kdo by mi namontoval modchip...Můžete mi někoho doporučit či poradit, kam se obrátit. Stačí osobní zpráva, ať zbytečně neplníme TOPIC. Mockrát děkuji :) **RA** ///zavorka: takže jenom PM, jakákoliv odpověď na tento post s bude trestat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Tohle vypada hodne zajimave http://bonusweb.idnes.cz/zurnal/ostatni/steampunk-xbox-360-mod-0ry-/clanek.A090824_133754_bw-zurnal-ostatni_oz.idn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jo docela dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.