Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Probém s Windows movie maker/em (Vista)

white

Recommended Posts

Chci si ve Vistách vytvořit nějáké video, ale bere mi to jen formát WMV, nenašel jsem žádný konvertor a když ano (dík Conter) tak mi z videa udělal něco na co se nedalo koukat.

Proč tedy nejdou vložit jiné formáty videí a plně je upravovat.

Rád bych třeba .avi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohl bych vedet, proc si natvrdle stojis za debilnim WMM?

Sahni po Sony Vegas, ten zvlada vse co chces.. WMM je proste idiotsky nastroj, se kterym nic poradneho neudelas. Konvertoru do WMV je hafec - najdes na nejakem warez foru (warforum) a nekdo zde nedavno postoval konvertor (freeware), co zvlada pry snad vsechny formaty.

Nezda se ti trochu demence konvertovat 2x, jen kvuli tomu, aby jsi mohl pouzivat nekvalitni nastroj, ktery je ve Windows jen na okrasu?

.. z tveho vyjadrovani se ani nedivim, ze pouzivat dementni Windows Vista..

Odkaz ke komentáři

Mohl bych vedet, proc si natvrdle stojis za debilnim WMM?

Sahni po Sony Vegas, ten zvlada vse co chces.. WMM je proste idiotsky nastroj, se kterym nic poradneho neudelas. Konvertoru do WMV je hafec - najdes na nejakem warez foru (warforum) a nekdo zde nedavno postoval konvertor (freeware), co zvlada pry snad vsechny formaty.

Nezda se ti trochu demence konvertovat 2x, jen kvuli tomu, aby jsi mohl pouzivat nekvalitni nastroj, ktery je ve Windows jen na okrasu?

.. z tveho vyjadrovani se ani nedivim, ze pouzivat dementni Windows Vista..

Ach jo jestli se tobě něco líbí tak mi to nevnucuj!

Jsem amatér a WMM mi stačí a nepotřebuju VEGAS.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu