white Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Chci si ve Vistách vytvořit nějáké video, ale bere mi to jen formát WMV, nenašel jsem žádný konvertor a když ano (dík Conter) tak mi z videa udělal něco na co se nedalo koukat. Proč tedy nejdou vložit jiné formáty videí a plně je upravovat. Rád bych třeba .avi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Co treba jinej editor.. Tenhle je uplne k nicemu, uz se to tu resilo.. http://console-forum.net/showthread.php?t=34480&highlight=movie+maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 To si mi nepomohl, rád bych někdo kdo se vyzná v tomhle né jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Mohl bych vedet, proc si natvrdle stojis za debilnim WMM? Sahni po Sony Vegas, ten zvlada vse co chces.. WMM je proste idiotsky nastroj, se kterym nic poradneho neudelas. Konvertoru do WMV je hafec - najdes na nejakem warez foru (warforum) a nekdo zde nedavno postoval konvertor (freeware), co zvlada pry snad vsechny formaty. Nezda se ti trochu demence konvertovat 2x, jen kvuli tomu, aby jsi mohl pouzivat nekvalitni nastroj, ktery je ve Windows jen na okrasu? .. z tveho vyjadrovani se ani nedivim, ze pouzivat dementni Windows Vista.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 anonymous > to jako vsichni co maj visty sou podle tebe dementi ?? ... protoze ja visty taky vyuzivam a jedou mi mnohem lip nez XP... takze bych zase visty tolik neurazel (az na jejich debilni UAC) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Mohl bych vedet, proc si natvrdle stojis za debilnim WMM? Sahni po Sony Vegas, ten zvlada vse co chces.. WMM je proste idiotsky nastroj, se kterym nic poradneho neudelas. Konvertoru do WMV je hafec - najdes na nejakem warez foru (warforum) a nekdo zde nedavno postoval konvertor (freeware), co zvlada pry snad vsechny formaty. Nezda se ti trochu demence konvertovat 2x, jen kvuli tomu, aby jsi mohl pouzivat nekvalitni nastroj, ktery je ve Windows jen na okrasu? .. z tveho vyjadrovani se ani nedivim, ze pouzivat dementni Windows Vista.. Ach jo jestli se tobě něco líbí tak mi to nevnucuj! Jsem amatér a WMM mi stačí a nepotřebuju VEGAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 co takhle zkusit linuxy ha ha ha:lol: EDIT: ok,nechci jet OT....nevim jak ve vistach ale v XP ve windows movie maker je pouze wmv format a tusim ze i 3GP ale pochybuju ze by si z toho vytahnul jeste nejaky jiny formaty ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.