SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 halo lidi mám staženou hru v iso ale když ji otevřu v compu , je tam hafo souborů a tak nevím co mám šoupnout do :psp:?! co mám špatně?asi v compu nějaký program,co!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 A tu hru maš do psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 celou tu hru hod do psp do složky iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Ten soubor s koncovkou .iso dej do PSP do složky ISO na rootu karty . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 nijak ji neotvirej, hod to tam cele.. Ikonka winraru a otevira se to ve winraru, protoze si to winrar asocijuje (koncovku .iso).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Farec A tu hru maš do psp? ano hra je na psp ozzy625 Ten soubor s koncovkou .iso dej do PSP do složky ISO na rootu karty . právě ten soubor navidím,je tam plno jiných,ale iso néé. Anonymous_ nijak ji neotvirej, hod to tam cele.. Ikonka winraru a otevira se to ve winraru, protoze si to winrar asocijuje (koncovku .iso).. Takže když to mám v zipu pspčko si to v iso složce otevře při spuštění hry samo!?:wohow::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 hm.. neni to v zipu.. vsadim se, ze tam vidis jen ikonku winraru, takze si MYSLIS, ze je to v zipu, ale ono je to v ISO.. To je ta demence, ze windows xp ma v defaultu schovane koncovky a uzivatele si je neodkryvaji a pak poznavaji soubor a jeho typ jen dle ikonky - na to pak doplaceji zavirovanym kompem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 takže je to asi takhle. 1.mám staženou hru,tu jsem extrahovala a pak otevřela!našla jsem složku SYSDIR,USRDIR a soubor PMF,SFO!!!! 2.další hry mám na cd a když je otevřu je tam spoustu složek se souborama typu GXT,MLS,PMF,BNK atd.. A teť babo raď!!:roll: Pamatuji si,že mi to dělalo i při souborech java do mobilu.Taky spoustu souboru a který tam teď šoupnot aby to fungovalo.Ve vistach nic a když jsem to otevřela vedle v pokoji na xpčkach tak normálka.:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 TU hru když stahneš tak by to už mělo bát ISO nebo CSO pokud to neni koncovka .7z Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 nejlepší asi bude si ve Win nastavit zobrazení koncovek souborů .. nástroje/možnosti složky/zobrazení/skrýt příponu známých typů .. pak uvidíš jestli už je to ISO/CSO soubor .. když otevřeš soubor a v něm máš SYSDIR,USRDIR, PMF,SFO apod je to už ISO..takžře celej ten soubor na kartu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 tekken90:wohow::wohow: Díky prubnu to! tekken90:wohow::wohow:Díky prubnu to! ozzy625:Jo jednu hru s touhle koncovkou mám taky //Anonymous_: Nauc se pouzivat EDIT! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 takže je to asi takhle.1.mám staženou hru,tu jsem extrahovala a pak otevřela!našla jsem složku SYSDIR,USRDIR a soubor PMF,SFO!!!! 2.další hry mám na cd a když je otevřu je tam spoustu složek se souborama typu GXT,MLS,PMF,BNK atd.. A teť babo raď!!:roll: Pamatuji si,že mi to dělalo i při souborech java do mobilu.Taky spoustu souboru a který tam teď šoupnot aby to fungovalo.Ve vistach nic a když jsem to otevřela vedle v pokoji na xpčkach tak normálka.:? promin, ale vazne jak natvrdla.. Mas stazenou hru a das ji do PSP, zadny extrahovani! Vzdyt jsem ti to vse vysvetloval.. Tak nechapu.. Ty rozbalujes proste uz to iso :roll: a to same jsi delala prave i u tech java her omg :roll: rozbalovala jsi proste soubory .jar .. jak rikam dmnce nemit zobrazene koncovky, pak tu kecame o nicem a jeste to nedokazes pochopit, takze to musime vsichni opakovat na nekolik postu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 BTW: Ty hry s koncovkou .7z rozbal a z toho se ti vybalí ISO to pak dej na kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 takže je to asi takhle.1.mám staženou hru,tu jsem extrahovala a pak otevřela!našla jsem složku SYSDIR,USRDIR a soubor PMF,SFO!!!! 2.další hry mám na cd a když je otevřu je tam spoustu složek se souborama typu GXT,MLS,PMF,BNK atd.. A teť babo raď!!:roll: Pamatuji si,že mi to dělalo i při souborech java do mobilu.Taky spoustu souboru a který tam teď šoupnot aby to fungovalo.Ve vistach nic a když jsem to otevřela vedle v pokoji na xpčkach tak normálka.:? Hru neotvírej, tu hru překopíruj do PSP do složky ISO, nevim co na tom nechápeš :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 POřád mi to píše u každé hry corrupted data!! Fungujou jen UMD hry Tak sor,že jsem blbá a je to moje první zkušenost s pspčkem chytráci:cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 POřád mi to píše u každé hry corrupted data!!Fungujou jen UMD hry Tak sor,že jsem blbá a je to moje první zkušenost s pspčkem chytráci:cry::cry::cry: Takže nemáš custom firmware.. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b88179b530aa2&ll=50.000678,15.809326&spn=2.859934,7.470703&z=7 najdi si flashera v tvém okolí a nech si ho flashnout ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Teť jsem tam skusila dát jiné hry a ty třeba jdou,ale cso zatím ne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 Teť jsem tam skusila dát jiné hry a ty třeba jdou,ale cso zatím ne! Takže spíš máš starý cfw nebo máš v recovery nastavený kernel 1.50, mrkni do Settings > System settings > System info nebo nějak tak je to předposlední v System settings a pak napiš jakou verzi tam máš napsanou, ale tipoval bych to spíš na nějaké nedopatření v recovery menu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 píše se tam,že mám 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 kernely neplati pro hry.. muzes tam mit klidne 1.50 a pujde ti jakakoliv hra.. kernel se nevztahuje na ISO hry, ale na adresar PSP/GAME, kam se davaji homebrew a ne ISO.. .. na firmware bych to ale nevidel.. to by psalo jinou chybu.. kdyz slecna nechce, radit tedy uz nebudu - ale vidim chybu v kopirovani.. Kopirujes tam opravdu jen ten jeden soubor, ten ISO soubor? a mas v mechanice UMD Disk? .. 3.40 OE-A je dost stary, doporucuji update na 3.52 M33, nasledne na 3.52 M33 - 4 a pak na 5.00 M33 - 3 .. ale to, ze ti to nejde, neni firmwarem, to pise jinou hlasku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SIMČA Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2008 :)Anonymous:) Dík,ale já neodmítám rady jen se to prostě lidem co todělají kažký den zdá strašně jednoduché! Už jsem na to přišla,dávala jsem to tam ještě v těch žlutých složkách a tím to bylo!!!Když to tam šoupnu jen tak,tak to začlo fungovat. VŠEM TADY DĚKUJI ZA POMOC A TRPĚLIVOST SE MNOU A TAKY SE OMLOUVÁM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SIMČA
halo lidi mám staženou hru v iso ale když ji otevřu v compu , je tam hafo souborů a tak nevím co mám šoupnout do :psp:?!
co mám špatně?asi v compu nějaký program,co!?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts