Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

iso soubory

SIMČA

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Farec 	 		 		A tu hru maš  do psp? 	

ano hra je na psp

ozzy625 	 		 		Ten soubor s koncovkou .iso dej do PSP do složky ISO na rootu karty . 	

právě ten soubor navidím,je tam plno jiných,ale iso néé.

Anonymous_ 	 nijak ji neotvirej, hod to tam cele.. Ikonka winraru a otevira se to ve winraru, protoze si to winrar asocijuje (koncovku .iso).. 

Takže když to mám v zipu pspčko si to v iso složce otevře při spuštění hry samo!?:wohow::bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

hm.. neni to v zipu.. vsadim se, ze tam vidis jen ikonku winraru, takze si MYSLIS, ze je to v zipu, ale ono je to v ISO.. To je ta demence, ze windows xp ma v defaultu schovane koncovky a uzivatele si je neodkryvaji a pak poznavaji soubor a jeho typ jen dle ikonky - na to pak doplaceji zavirovanym kompem..

Odkaz ke komentáři

• 0

takže je to asi takhle.

1.mám staženou hru,tu jsem extrahovala a pak otevřela!našla jsem složku SYSDIR,USRDIR a soubor PMF,SFO!!!!

2.další hry mám na cd a když je otevřu je tam spoustu složek se souborama typu GXT,MLS,PMF,BNK atd..

A teť babo raď!!:roll:

Pamatuji si,že mi to dělalo i při souborech java do mobilu.Taky spoustu souboru a který tam teď šoupnot aby to fungovalo.Ve vistach nic a když jsem to otevřela vedle v pokoji na xpčkach tak normálka.:?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejlepší asi bude si ve Win nastavit zobrazení koncovek souborů ..

nástroje/možnosti složky/zobrazení/skrýt příponu známých typů ..

pak uvidíš jestli už je to ISO/CSO soubor ..

když otevřeš soubor a v něm máš SYSDIR,USRDIR, PMF,SFO apod je to už ISO..takžře celej ten soubor na kartu ..

Odkaz ke komentáři

• 0
takže je to asi takhle.

1.mám staženou hru,tu jsem extrahovala a pak otevřela!našla jsem složku SYSDIR,USRDIR a soubor PMF,SFO!!!!

2.další hry mám na cd a když je otevřu je tam spoustu složek se souborama typu GXT,MLS,PMF,BNK atd..

Pamatuji si,že mi to dělalo i při souborech java do mobilu.Taky spoustu souboru a který tam teď šoupnot aby to fungovalo.Ve vistach nic a když jsem to otevřela vedle v pokoji na xpčkach tak normálka.:?

promin, ale vazne jak natvrdla.. Mas stazenou hru a das ji do PSP, zadny extrahovani! Vzdyt jsem ti to vse vysvetloval.. Tak nechapu.. Ty rozbalujes proste uz to iso :roll: a to same jsi delala prave i u tech java her omg :roll: rozbalovala jsi proste soubory .jar .. jak rikam dmnce nemit zobrazene koncovky, pak tu kecame o nicem a jeste to nedokazes pochopit, takze to musime vsichni opakovat na nekolik postu..

Odkaz ke komentáři

• 0
takže je to asi takhle.

Hru neotvírej, tu hru překopíruj do PSP do složky ISO, nevim co na tom nechápeš :?

Odkaz ke komentáři

• 0
POřád mi to píše u každé hry corrupted data!!

Fungujou jen UMD hry

Tak sor,že jsem blbá a je to moje první zkušenost s pspčkem chytráci:cry::cry::cry:

Takže nemáš custom firmware..

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=cs&om=1&msa=0&msid=117660133732379930077.000441b9b88179b530aa2&ll=50.000678,15.809326&spn=2.859934,7.470703&z=7

najdi si flashera v tvém okolí a nech si ho flashnout ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
Teť jsem tam skusila dát jiné hry a ty třeba jdou,ale cso zatím ne!

Takže spíš máš starý cfw nebo máš v recovery nastavený kernel 1.50, mrkni do Settings > System settings > System info nebo nějak tak je to předposlední v System settings a pak napiš jakou verzi tam máš napsanou, ale tipoval bych to spíš na nějaké nedopatření v recovery menu

Odkaz ke komentáři

• 0

kernely neplati pro hry.. muzes tam mit klidne 1.50 a pujde ti jakakoliv hra.. kernel se nevztahuje na ISO hry, ale na adresar PSP/GAME, kam se davaji homebrew a ne ISO..

.. na firmware bych to ale nevidel.. to by psalo jinou chybu.. kdyz slecna nechce, radit tedy uz nebudu - ale vidim chybu v kopirovani.. Kopirujes tam opravdu jen ten jeden soubor, ten ISO soubor?

a mas v mechanice UMD Disk?

.. 3.40 OE-A je dost stary, doporucuji update na 3.52 M33, nasledne na 3.52 M33 - 4 a pak na 5.00 M33 - 3 .. ale to, ze ti to nejde, neni firmwarem, to pise jinou hlasku..

Odkaz ke komentáři

• 0

:)Anonymous:)

Dík,ale já neodmítám rady jen se to prostě lidem co todělají kažký den zdá strašně jednoduché!

Už jsem na to přišla,dávala jsem to tam ještě v těch žlutých složkách a tím to bylo!!!Když to tam šoupnu jen tak,tak to začlo fungovat.

VŠEM TADY DĚKUJI ZA POMOC A TRPĚLIVOST SE MNOU A TAKY SE OMLOUVÁM.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu